Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Arkadaşlar gebelik aşısı yaptırıp faydasını gören var mı Bende yaptırmayı düşünüyorum .

Bu gebelik aşısı dediğiniz şey hani kadından kan alıp işlemlerden geçirilip tekrar enjekte edilmesi miydi? Hani tüp bebek tedavisinde yapılıyormuş? Yanlış mı biliyorum?

Bu gebelik aşısı dediğiniz şey hani kadından kan alıp işlemlerden geçirilip tekrar enjekte edilmesi miydi? Hani tüp bebek tedavisinde yapılıyormuş? Yanlış mı biliyorum?

evet öyle yapılıyor gebelik aşısı bende yaptırmayı düşünüyorum ama net bir faydası olduğu söylenemiyor.kesin olmamakla birlikte embiryonun tutunmasına yardımcı olduğu biliniyormuş

Cnm sen bilirsin ama bence söz konusu bebek olunca 1000 tl nin bir önemi yok. Ben gitmeden önce çok araştırmıştım ve gerçekten de ilk denememde hamile kaldım. Ayrıca bir arkadaşıma da tavsiye ettim ve o da ilk denemesinde hamile kaldı. İstersen bir gidip ön görüşme yap.

Evet canım bende aynı şekilde düşünüyorum. Doktorumla da görüşücem önerdiği ya da tanıdığı bir yer var mı diye. Ona göre gidip görüşücem .

merhaba arkadaşlar rabbim tez zamanda yavrularınıza kavuştursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepinize inşallah.bende aranıza katılmak istiyorum.1 kızım var 8.5 yaşında tam 6 yıldır istememize ragmen bi yavrumuz daha olmadı.bende prolaktin eşimde sperm ve morfoloji sorunu var.bir çok doğal kür vitamin vs.. denedik fayda görmedik tüp bebekten başka çaremiz yok.yavrumuz tek kalmasın onunda canından bi parçası olsun istiyoruz.pazartesi bahçeci fulyada güvenç beyle randevumuz var.formlardan okuduğum kadarı ile en çok bahsedilen klinik burası.güvenç beye gidenler bilgilendirebilirmisiniz beni?şimdiden teşekkürler..

güvenç beye hazirandan beri gidiyorum hatta mayıstan beri diyebiliriz..hala başlayamadık işleme..biliyorum en iyi şekilde olsun istiyor ama benim sabrım kalmadı.. doum kontrol hapı kullan..kist var bekle gel..adet ol gel.. iğne yapalım adet ol gel..hayır stresten midir ilaçlardan mı, düzenli adet olan ben adet olamıorum artık...ama artık yeter diyecem başlayalım artık bebeğimi istiyorum bennn...

selam kızlar. ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıycaktım adetim gecikti doktorum kist olduğunu söyledi ve adet söktürücü verdi. adetin 3. günü gel bakalım kist gittiyse başlarız tedaviye dedi. bu şekilde olup tedavisine başlanan var mı. yoksa 1 ay daha mı beklerim.

kızlar merhaba tefriciyeyi okumadınız yada okuduysanız bana haber vermediniz ben okuyorum okumadıysanız okumayın okuduysanız bağışlayın lütfen nerdesiniz hem ya hiçbiriniz gelmiyosunuz artık

kızlar merhaba tefriciyeyi okumadınız yada okuduysanız bana haber vermediniz ben okuyorum okumadıysanız okumayın okuduysanız bağışlayın lütfen nerdesiniz hem ya hiçbiriniz gelmiyosunuz artık

merhaba pembbe
ben tefriciye okumadım ama ilk sayfadan beri tüm mesajları okudum, sanırım sen de gürkan bey in hastasısın ben de bu konuda konuşmak istiyordum. haftaya merkezde gürkan bey tarafından histereskopim çekilecek, sonrasında eylül sonu ya da ekim başı tüp bebeğe başlayacağız gibi. 4.denemem olacak. Ankara'dan gelgit yapacağım. Gürkan bey, nasıl biri, tedavi sürecindeki tavrı ve tecrübesi, yaklaşımı nasıl. merkezde çoğunlukla mustafa hocaya ait övgüler ön plana çıkıyor, ama gürkan hocadan başarı elde edildiğine ilişkin çok msj görmedim, gerçi doktor değiştirmek de istemiyorum ama.
sen ne zaman başalıyorsun tedaviye, herkesin yüzü gülsün inşaallah

bu başlık bu kadar sessiz değildi böyle, ne oldu ki???
arkadaşlar nerdesiniz, hadi toplanın, paylaşalım, dua edelim
p.tesi merkezde olacağım inşaallah, oralarda olursanız tanışırız hem

Arkasaşlar merhaba daha önce yamistim forma güvenç beyle tedaviye basliycami ve başldik ayın 2sinden beri ilaç kullaniyodum bugün opum vvardı.merkez doktor yani tüm ekip bi harika islerini büyük bir özveriyle yapıyorlar. Hepimizin hakkinda hayirlısı neyse o olsun in§allah.rabbim tüm dualarimizi kabul etsin bu mübarek cuma gününde.

insaallah senin için de hepimiz için de hayırlı sonuçlar elde ederiz.güvenç hakkında da genelde olumlu msj lar okudum, benim doktorum gürkan bey, hakkımda hayırlı olur inş. transferin ne zaman olacak, gebelik aşısı yapılacak mı, kaçıncı denemen,

Sagol cnm.opum bugün oldu transfer icin arayacaklar 5 gün icinde.gebelik aşısı hakkında hiç bi bilgim yok doktorda bişey demedi.benim bi yavrum var normal yolla odu.ama 2. Icin cok ugrastik vermedi rabbim esimde sayi azligi bende prolaktin ve rezerv azligi var.bu ilk denemem 8 yumurta toplandi bakalim yarin aricaklar kac tanesi döllendi belli olcak.zor bi sürec allah hepimizin yardimcisi olsun.

ins. en yakın zamanda ikinci yavruna da kavusursun. gebelik aşısını merkezden arastırabilirsin, ek maliyet var mı bilmiyorum ama bu kadar emek vermişken onu da düşünmende fayda var. masaallah 8 yumrta iyi, hayırlı haberler, bizde de erkek infertilitesi var ben de fsh 9-14 arasında değişiyor, gerçi hiç bir merkez bunu sorun olarak görmedi.
hayırlı haberlerini almak dileğiyle ...

Amin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Güzel dileklerin için çok sağol.benimde dualarım her daim sizlerle.

Amin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.

Çok sagol.inşallah hepimizin dualarıni kabul eder rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…