idrar değil cnm kan yaptırdım ama ne diyelim çıkmadık candan ümit kesilmez..
canım belki geç tutunmuştur umudunu kaybetme sakın ilaçlarına da devam et inşallah olur
Bu gebelik aşısı dediğiniz şey hani kadından kan alıp işlemlerden geçirilip tekrar enjekte edilmesi miydi? Hani tüp bebek tedavisinde yapılıyormuş? Yanlış mı biliyorum?
Aslında elimde kalan 4 gonal f var. Nerden baksan 500 tl kazancım olur. Tedavi içinde karşıya gitmek zor geliyo biz aveupa yakasındayız ve eşimde avrp. Yakasında çalışıyo. Bilmiyorum ya. Kadıköy florence sigorta indirimi ile 4050 tl ye yaparız dedi. 1000 tl ucuza gelicek aslımda
Cnm sen bilirsin ama bence söz konusu bebek olunca 1000 tl nin bir önemi yok. Ben gitmeden önce çok araştırmıştım ve gerçekten de ilk denememde hamile kaldım. Ayrıca bir arkadaşıma da tavsiye ettim ve o da ilk denemesinde hamile kaldı. İstersen bir gidip ön görüşme yap.
kızlar merhaba tefriciyeyi okumadınız yada okuduysanız bana haber vermediniz ben okuyorum okumadıysanız okumayın okuduysanız bağışlayın lütfen nerdesiniz hem ya hiçbiriniz gelmiyosunuz artık
Arkasaşlar merhaba daha önce yamistim forma güvenç beyle tedaviye basliycami ve başldik ayın 2sinden beri ilaç kullaniyodum bugün opum vvardı.merkez doktor yani tüm ekip bi harika islerini büyük bir özveriyle yapıyorlar. Hepimizin hakkinda hayirlısı neyse o olsun in§allah.rabbim tüm dualarimizi kabul etsin bu mübarek cuma gününde.
insaallah senin için de hepimiz için de hayırlı sonuçlar elde ederiz.güvenç hakkında da genelde olumlu msj lar okudum, benim doktorum gürkan bey, hakkımda hayırlı olur inş. transferin ne zaman olacak, gebelik aşısı yapılacak mı, kaçıncı denemen,
Sagol cnm.opum bugün oldu transfer icin arayacaklar 5 gün icinde.gebelik aşısı hakkında hiç bi bilgim yok doktorda bişey demedi.benim bi yavrum var normal yolla odu.ama 2. Icin cok ugrastik vermedi rabbim esimde sayi azligi bende prolaktin ve rezerv azligi var.bu ilk denemem 8 yumurta toplandi bakalim yarin aricaklar kac tanesi döllendi belli olcak.zor bi sürec allah hepimizin yardimcisi olsun.
Sagol cnm.opum bugün oldu transfer icin arayacaklar 5 gün icinde.gebelik aşısı hakkında hiç bi bilgim yok doktorda bişey demedi.benim bi yavrum var normal yolla odu.ama 2. Icin cok ugrastik vermedi rabbim esimde sayi azligi bende prolaktin ve rezerv azligi var.bu ilk denemem 8 yumurta toplandi bakalim yarin aricaklar kac tanesi döllendi belli olcak.zor bi sürec allah hepimizin yardimcisi olsun.
ins. en yakın zamanda ikinci yavruna da kavusursun. gebelik aşısını merkezden arastırabilirsin, ek maliyet var mı bilmiyorum ama bu kadar emek vermişken onu da düşünmende fayda var. masaallah 8 yumrta iyi, hayırlı haberler, bizde de erkek infertilitesi var ben de fsh 9-14 arasında değişiyor, gerçi hiç bir merkez bunu sorun olarak görmedi.
hayırlı haberlerini almak dileğiyle ...
ins. en yakın zamanda ikinci yavruna da kavusursun. gebelik aşısını merkezden arastırabilirsin, ek maliyet var mı bilmiyorum ama bu kadar emek vermişken onu da düşünmende fayda var. masaallah 8 yumrta iyi, hayırlı haberler, bizde de erkek infertilitesi var ben de fsh 9-14 arasında değişiyor, gerçi hiç bir merkez bunu sorun olarak görmedi.
hayırlı haberlerini almak dileğiyle ...
Amin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?