Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Bende Kadıköy Florence i aradım onlarda 4500 + 1300 ilaç dediler. Hımmm. Bahçeci bana çok yakın. Eğer fiyatlar gerçekten bu kadar yakınsa orayı tercih ederim. Peki ilaçları indirimli alabiliyorlar mı acaba? Kadıköy florence indirimle 1300 TL ye alıyoruz dedi de...

Canim benim sorunuzun ne oldugunu bilmiyorum ama ilaç raporunu tip fakultesi hastanesinden cikartiyosun gerekli bilgiyi ordan alirsin bahceci tamamen ozel bir klinik ama benden sana tavsiye 5 fazla ver burda yaptir sonra pişman olma ben ilk denememi konyada yaptirdim orayla bura karsilastirilamaz bile su an 4 . Deneme yumurta buyutme asamasindayiz merkeze bi git gorusme yap .gorusme icin. Para almiyolar

Bizim sorun eşimde. Bende yumurtlama ya da adetle ilgili bir sorun yok. Bir kere de kimyasal gebelik oldu. Doktorlar tüp bebek diyorlar. aşlama ile şansınız çok düşük dediler. İlaçlar için tıp fakültesine mi yönlendiriyorlar? E o zaman SGK ile alırsak ilaçları baya ucuza gelir tedavi parası öderiz sadece... Bu konuda yardımcı oluyorlarsa süpperrr...

ben çok stresliyim.çünkü prednolu fazla doz da kullanmışımhemde 4 katı fazla..hemde 12 gün

canım o hatayı bende yapmışım ama içtikten bir gün sonra fark ettim gittim sordum merkeze benim elimdeki 16mglıkmış bende ben tamamını içtim fark ettim onlar 4mg 2adet demişler ortadan ikiye bölüyorum 8mg oluyor zaten öyle iç ben o hatayı transfer günü yapmışım Allahtan hemen fark ettim o biliyosun kortikosteroid vucud bebeği atmasın diye baskılayıcı olarak veriliyo yani çok önemli bi ilaç mekeze sor istersen bu arada ben dayanamadım test yaptım pozitiif çıktı büyük ihtimal ya ilaçtan yada test yanlış hiç ümitlenmedim 5 günde çıkmaz çünki sen yaptınmı hiç

bende hemşiremi aradım bi problem yok dedi..bi kaç jinekologa daha srdum bebekle ilgil sıkıntı yok dediler...sadece benim kendime dikkat etmem gerekiyormuş..tuz ve şekeri kesmem ve bol bol sıvı tuketmem lazımmış...bende bebğin tutunmasını engellermi acaba diye korktum..yoksa kendimle alakalı bişey olacak diye değil..ama allaha şükür bebekle ilgil sıkıntı yok dedi hem hemşire hemde 2 jinekolog...ben 4. gün ve bugün yani 7. gün idrar testi yaptım ama malesef negatif...zaten çok erken idrar testi için ama dayanamdım yaptım ama negatif çıkmasını kafaya takmıyorum..sen nerde yaptırmıştın bu arada?

tamam sende fulyadaymışsın...mutlaka karşılaşmışızdır orda...emel hemşire benim hemşirem aradı bişey yok dedi...ben 1 kaç saat sonra dayanamadım bir daradım meşgule attı..sanırım musait değildi..bir dahada aramak istemedim

Benim esimde azosperm fakulteden ilaç raporu cikarttik 5 yil calismis olma 15 er gunluk arayla üç sperm tahlili istiyorlar sgk anlasmasi olan bir yerde yazdiracaksin umut tup bebekte yazdirdik fulyada tedavi oluyoruz sormak istediklerini cevaplayabilirim

Ben bugün Fulya yı aradım 4950 uygulama 1500-2500 civarı da ilaçlar tutuyr dedi. Sgk dan yazdırma şansımız var mı yardımcı olur musunuz dedim olamıyoruz dedi. Spermiyogramları da mı SGK anlaşmalı yerde yaptırmak gerekiyor?

İlaç raporu tamamen tip fakultesinde cikiyor evet sperm testleride orda olacak ama hemen tup bebek yaptirscaksan rapor bi cirpida cikmaz

İlaç raporu tamamen tip fakultesinde cikiyor evet sperm testleride orda olacak ama hemen tup bebek yaptirscaksan rapor bi cirpida cikmaz

Ay canım ben sana çok soru sordum ama Tıp fakültesinde elini kolunu sallayan rapor çıkarabiliyor mu? Muayene falan etmiyorlar mı?Bi de ilaç fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?

Ay canım ben sana çok soru sordum ama Tıp fakültesinde elini kolunu sallayan rapor çıkarabiliyor mu? Muayene falan etmiyorlar mı?Bi de ilaç fiyatları aşağı yukarı ne kadar oluyor?
Şartlari 5 yillik calisma istiyo tabikide esini muayne edecekler 730 milyon verdik simdilik ilaclara

herkese merhaba,
bende mustafa bey'de kısmetse 3.tedavime başlayacağım eşimde azosperm var Allah nasip ederse bu hafta sonu genetik test yaptıracağım birde bende pko'da var herkesin tedavisi hayırlı şekilde sonuçlanır inşallah

Cnm ben geçen sene ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Doktorum Güvenç beydi Bahçeci Fulyada. Tedavi için 4950 tl ödedim. İlaçlar ise kişiden kişiye göre degişiyor. Merkez orada bir eczane ile anlaşmalı çalışıyor ve ilaçlarda %10 indirim sağlıyorlar.

merhaba ranon, Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza :))
Benimde doktorum Güvenç bey çok çok memnunum inşallah bende sizlere pozitif haberimi verebilirim :))

Dualarım seninle canım. İnşallah sen de tez vakitte güzel haberler alırsın

Aslında elimde kalan 4 gonal f var. Nerden baksan 500 tl kazancım olur. Tedavi içinde karşıya gitmek zor geliyo biz aveupa yakasındayız ve eşimde avrp. Yakasında çalışıyo. Bilmiyorum ya. Kadıköy florence sigorta indirimi ile 4050 tl ye yaparız dedi. 1000 tl ucuza gelicek aslımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…