mrhba arkadaşlar bu süreç içerisinde memoril hastanesinede gidip fikiralmak istedim semra kahramandan randevu aldım fakat ilk dkdan hayel kırıklığına uğradm malesef başka bir doktr muayane etti semra hanm mı sorduğumda ise o sadece yönlendrme yapıyormş denildi,bizde sadece yönlendirme yapılıyorsa neden randevu veriyorsunz dedik kısacası dktr hanımın ismi kullanılıyor.ve güven vermiyorla bizde bahçeci tüp bebek merkezinde başladık ve doktorumuz mustafa beye çokk tşkler.inşallah bebeğimizi kucağımıza alırız.
cvp yazan tüm arkadaşlara tşkler.
Tedaviniz hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim doğru adrese geldiniz çünkü :))
Kızlar görüşmeyeli nasılsınız :)) teyzeleri 15 mayıs test günümüzdü ama ben foruma giremedim. Sizlere yazmak istedim. Sonucumuz ilk gün 122,9 çıktı ve güzel şekilde de arttı. Darısı sizlerin başına inşallah.. Bu yoldaki mücadelenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum maddi manevi yıprandık ama mutlu sona ulaştık. Mücadelenizden vazgeçmeyin, Rabbim herkese bu mutluluğu herkese yaşatsın. Teşekkürler Bahçeci ve teşekkürler Emre Bey :))
Canım benim tebrikler, gözünaydın darısı bizlere olsun inşallah :))
Ben İstanbulda yaşıyorum.Yaş:35. 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm, hepsinde negatif sonucu aldım.Şuan bahcecide dr.erbil haziranda 2.tüp denemesi başlıyacam.
1. tüp bebek memorialda denemiştim.
Merhaba hoşgeldin Bambi, seninde tedavin hayırlı olsun arkadaşım.. Bahçeci sana uğur getirsin inşallah.. Bu arada Erbil Bey hakkındada çok güzel yazılar okumuştum umarım sanada şans getirir...
Kızlar nasılsınız? bende dondurulmuş bebiklerimle yola tekrar çıktım ve salı günü transferim yapıldı. 1 haziranda test günüm inşallah bi aksilik olmaz ve bu kez bebeğim benimle olur dualarınıza ihtiyacım var(
Canım benim burda edilen tüm dualar hepimiz için bunu unutma lütfen.. Umarım test günü güzel sonuçlarını alırız ve hep beraber paylaşırız bu mutluluğunu...
Canım nasılsın? yanlış hatırlamıyosam dün görümcem kürtaj oldu falan gibi şeyler yazmışsın çok üzüldüm( kaç yaşında ve neden olmuş merak ettim çok geçmiş olsun canım
Son düzenleme: