Biz sebepsiz olanlardanız canım. Hiç birşey bilmemek daha kötü![]()
Allah yardımcınız olsun canım sen hiç bir zaman ümidini kaybetme bizim imtihanımızda böyleymiş demek ki
inş üstesinden gelicez bizlerde anne olacağız Allahın izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz sebepsiz olanlardanız canım. Hiç birşey bilmemek daha kötü![]()
Allah yardımcınız olsun canım sen hiç bir zaman ümidini kaybetme bizim imtihanımızda böyleymiş demek ki
inş üstesinden gelicez bizlerde anne olacağız Allahın izniyle
Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Tez zamanda bizimde yüzümüz gülsün.. ben ümidimi kaybetseydim herhalde buralara kadar gelmezdim her ay icimde bu yeniden basladigimda güller aciyor birde sonucu olumlu olsa o güller cogalicak.
Neyse valla sohbete doyum olmuyor ama benim biraz temizlik ve iftara hazirlik yapmam lazim misafir gelicekte :))
bakarsin haftaya klinikte karsilasiriz :)))
kızlar benim bugün adetim geldi ya öğlen kendini gösterdi ama bidaha gelmedi yarın yine 2. gün demi gideyimmi yarın ????
Evet bence gitmelisin canım bu mübarek cuma gününde Allah yardımcın olsun![]()
Günaydın sabah şerifleriniz hayır olsun..
Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun. Rabbım herkesin gönlüne göre versin..
![]()
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte
Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...
kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..
günaydın canım sonunda adet olmuşsun dün giremedim çok fazla hadi bugün güzel haberler ver bize canım![]()
slm kızlar nasılsınız??? ben hiç iyi değilim bugün kliniğe gittim adet görmüyormuşum Mustafa bey ameliyattaymış
Erbil bey muayene etti tarlusal diye bi hap verdi muhtemelen kullanırken adet olursun dediler 2. günü de gelin dediler
ben cok sıkıldım arkadaşlar ya hiç böyle şeyle karşılaşmadım ben cok üzülüyorum cok stres yapıyorum elimde değil((
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte
Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...
![]()
slm kızlar nasılsınız??? ben hiç iyi değilim bugün kliniğe gittim adet görmüyormuşum Mustafa bey ameliyattaymış
Erbil bey muayene etti tarlusal diye bi hap verdi muhtemelen kullanırken adet olursun dediler 2. günü de gelin dediler
ben cok sıkıldım arkadaşlar ya hiç böyle şeyle karşılaşmadım ben cok üzülüyorum cok stres yapıyorum elimde değil((
![]()