Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Görenler

Allah yardımcınız olsun canım sen hiç bir zaman ümidini kaybetme bizim imtihanımızda böyleymiş demek ki
inş üstesinden gelicez bizlerde anne olacağız Allahın izniyle

Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Tez zamanda bizimde yüzümüz gülsün.. ben ümidimi kaybetseydim herhalde buralara kadar gelmezdim her ay icimde bu yeniden basladigimda güller aciyor birde sonucu olumlu olsa o güller cogalicak.

Neyse valla sohbete doyum olmuyor ama benim biraz temizlik ve iftara hazirlik yapmam lazim misafir gelicekte :))

bakarsin haftaya klinikte karsilasiriz :)))

Amin canim allah hepimizin yardimcisi olsun. Tez zamanda bizimde yüzümüz gülsün.. ben ümidimi kaybetseydim herhalde buralara kadar gelmezdim her ay icimde bu yeniden basladigimda güller aciyor birde sonucu olumlu olsa o güller cogalicak.

Neyse valla sohbete doyum olmuyor ama benim biraz temizlik ve iftara hazirlik yapmam lazim misafir gelicekte :))

bakarsin haftaya klinikte karsilasiriz :)))

inş canım denk gelirse neden olmasın :)))

Günaydın sabah şerifleriniz hayır olsun..

Cumanız mübarek dualarınız kabul olsun. Rabbım herkesin gönlüne göre versin..
:16::16::16::16::16::16:

Günaydın arkadaşım. Sanada hayırlı cumalar. Amin inşallah Allahım tez zamanda gönlünüzden geçenleri nasip etsinn...

Bu arada çok erken yazmışsın sahurdan sonra uyumadın mı ne yaptın :))

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte

Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...

Merhaba rkyee,

gözünaydın arkadaşım çok sevindim kocaman göbüşün olur inşallah :49: :49: :49: Aytun hanım hakkında çok güzel yazılar okumuştum şimdi bir tanesi daha eklendi. Benim bi arkadaşımda Aytun hanımın hastası o da çok memnun. inşallah bizlerin sonucuda senin gibi pozitif olur dualarını bekliyoruz tamam mı :))

slm kızlar nasılsınız??? ben hiç iyi değilim bugün kliniğe gittim adet görmüyormuşum Mustafa bey ameliyattaymış
Erbil bey muayene etti tarlusal diye bi hap verdi muhtemelen kullanırken adet olursun dediler 2. günü de gelin dediler
ben cok sıkıldım arkadaşlar ya hiç böyle şeyle karşılaşmadım ben cok üzülüyorum cok stres yapıyorum elimde değil :(((

slm kızlar nasılsınız??? ben hiç iyi değilim bugün kliniğe gittim adet görmüyormuşum Mustafa bey ameliyattaymış
Erbil bey muayene etti tarlusal diye bi hap verdi muhtemelen kullanırken adet olursun dediler 2. günü de gelin dediler
ben cok sıkıldım arkadaşlar ya hiç böyle şeyle karşılaşmadım ben cok üzülüyorum cok stres yapıyorum elimde değil :(((

canım ama sen dün adet oldum demedin mi? o kanama neymiş peki

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte

Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...

ooo ne güzel haberlerle gelmişsin((((((allah sah sağlim kucağınada almayı nasip etsin:16::16::emir_bebek::nazar:

canım seni çok iyi anlıyorum üzülüyorsun, stres yapıyorsun ama elinden geldiğince yapmazsan sonuca daha çabuk ulaşıyorsun.. Ben kafamı dağıtmak için kitap okurdum mesela yada ne bileyim TV izle. eşinle gezin dışarı çıkın bişeyler yap yani ama düşünüp düşünüp durma :((

ayra sıkılma ya her şerde vardır bir hayır olacaksın merak etme pazartesi kesin bu kez tutatcak tahminim inşallah üzülme bizide üzme:5::38:

sıkma canını arkadaşım:20: oluyo bazen böyle çok stres yapıyosun galiba bide bitki çaylarını vazla kaçırdın ise ondanda olmuş olabilir ilacı kullanmaya başla 1 2 güne olursun inşallh :70:

Son düzenleme:
Back
X