Canım benim tuptr sorun yoktu iki kere rahim filmi çektirdin çok sukur onlarda sorun çıkmadı.Kızlar bişey sorucam. Rahim filmimizde hidrosalpenks çıkarsa direk tüp bebeğe gidiliyormu yoksa laparoskopi mi oluyor önce? Şimdide bunu taktım kafaya offfff yaa
İnşallah canım bişey çıkmazCanım benim tuptr sorun yoktu iki kere rahim filmi çektirdin çok sukur onlarda sorun çıkmadı.
Tüp bebek öncesi zaten rahim filmi ister doktorun endişe etme sorun çıkmaz inş..
Hidrosalpenks durumlarında doktorlar genelde tüpleri komple almayı ya da rahimle ilişiğini kesmeyi tercih ediyorlar. Sonuçta içi sıvı dolu bir tüple tedaviye başlarsan embriyo gidip sorunlu tüpe tutunur ve dış gebelik dediğimiz korkulu rüya gerçek olur. Tüplerin alınması korkutmasın ama seni sonuçta tüp bebek tedavisinde tüpe ihtiyaç kalmıyor tedavinin de espiris burda zaten. Sen de benim gibisin daha ortada fol yok yumurta yok felaket senaryoları yazıp anını zehir ediyorsunKızlar bişey sorucam. Rahim filmimizde hidrosalpenks çıkarsa direk tüp bebeğe gidiliyormu yoksa laparoskopi mi oluyor önce? Şimdide bunu taktım kafaya offfff yaa
Beni çok iyi anlatmışsın arkadaşım. Malesef herşeyi olmadan nasıl olacağını Düşünen bir yapım var. Inşallah tüm dualarım Herşeyin iyi olması yönündeHidrosalpenks durumlarında doktorlar genelde tüpleri komple almayı ya da rahimle ilişiğini kesmeyi tercih ediyorlar. Sonuçta içi sıvı dolu bir tüple tedaviye başlarsan embriyo gidip sorunlu tüpe tutunur ve dış gebelik dediğimiz korkulu rüya gerçek olur. Tüplerin alınması korkutmasın ama seni sonuçta tüp bebek tedavisinde tüpe ihtiyaç kalmıyor tedavinin de espiris burda zaten. Sen de benim gibisin daha ortada fol yok yumurta yok felaket senaryoları yazıp anını zehir ediyorsunrahim filmin Allah'ın izniyle temiz çıktığında bu kadar kendini durduk yere strese soktuğuna pişman olacaksın. Hele ki şuan tedavi aşamasında en çok ihtiyacın olan şey moral. Lütfen güzel şeyler düşün gelecek bebeğine ruhsal sağlığı da yerinde bir anne lazım :) hem bu huy gebe kalıncada devam ediyor az mı bebeğimin kalbi durdu diye gece nöbetçi doktorlarda aldım soluğu her ultrasona girişim ayrı bi stres bi türlü hamile kalabilmiş olmanın zevkini tam anlamıyla çıkartamıyorum ve yüksek ihtimal doğurana kadar da bana rahat yok :) her şey güzel olacak inş canım tevekkülü elden bırakma.
Canım amh değerim 1,41 çıkmış. Nasıl sence? Bir de ben bu testi yaptırdığımda adetli değildim. Yanlış Çıkma gibi bir durum söz konusu olurmu acaba?Beni çok iyi anlatmışsın arkadaşım. Malesef herşeyi olmadan nasıl olacağını Düşünen bir yapım var. Inşallah tüm dualarım Herşeyin iyi olması yönünde
Gayet iyi bence canım, en azından doktorun çizdiği tablo kadar kötü bir durum yok. Normal değerler zaten 1 ile 3 arasıdır. Nice arkadaş biliyorum ben burda 1'in altında değerlerle çok şükür Bebek sahibi oldular. Bu test istenen herhangi bir zamanda açlık tokluk farketmeden yapılabilen bir test canım o yüzden değerin kesinlikle doğrudur. Diğer testlerinde de güzel haberler alırsın inşCanım amh değerim 1,41 çıkmış. Nasıl sence? Bir de ben bu testi yaptırdığımda adetli değildim. Yanlış Çıkma gibi bir durum söz konusu olurmu acaba?
İnşallah canım. Çok mutlu oldum sabah. Çünkü Dr 1 yumurta ve 1 de küçük yumurtan var dedi ultrasonla bakınca . 0 lı bir değer bekliyordum bende. Inşallah rahim filmim de temiz çıkarGayet iyi bence canım, en azından doktorun çizdiği tablo kadar kötü bir durum yok. Normal değerler zaten 1 ile 3 arasıdır. Nice arkadaş biliyorum ben burda 1'in altında değerlerle çok şükür Bebek sahibi oldular. Bu test istenen herhangi bir zamanda açlık tokluk farketmeden yapılabilen bir test canım o yüzden değerin kesinlikle doğrudur. Diğer testlerinde de güzel haberler alırsın inş
İnşallah canim ben umutluyum valla senin yumurtalardan :) rahim filmini nerde çektiricen? Eğer özelde düşünüyorsan sana Fındıkzade deki Radyatom'u tavsiye edebilirim. Hiçbir ağrı sızı hissetmeden 5 dakikada çektirdim ben.İnşallah canım. Çok mutlu oldum sabah. Çünkü Dr 1 yumurta ve 1 de küçük yumurtan var dedi ultrasonla bakınca . 0 lı bir değer bekliyordum bende. Inşallah rahim filmim de temiz çıkar
Canım hiç geçmemiş aynı çıktı enfeksiyon kadın dogumcuma sevk etti idrar kültürü istedi kendi doktorum o daha açıklayıcı sonuç verirmis..vicudun direnci olabilirmiş bu kulturde hangi mikrop olduğu ortaya çıkacak inş.. kültür sonucu perşembe cikicakmis inş önemli bir durum yoktur ilgilendiğin için sağol canım..gulneva77 cnm bugün ürolojide randevun vardı diye hatırlıyorum gittin mi? İğneler iyi gelmiştir inş hayırlı haberlerini bekliyorum
Perşembeye kadar yine merakla bekleyiş devam deseneCanım hiç geçmemiş aynı çıktı enfeksiyon kadın dogumcuma sevk etti idrar kültürü istedi kendi doktorum o daha açıklayıcı sonuç verirmis..vicudun direnci olabilirmiş bu kulturde hangi mikrop olduğu ortaya çıkacak inş.. kültür sonucu perşembe cikicakmis inş önemli bir durum yoktur ilgilendiğin için sağol canım..
Utoloji doktoru ben yatış veremem hangi ilaç ne dozda kullancaz bilemem dedi kendi doktoruna git dedi..yaprak misali irdan oraya savruldum durdum bugün aslında kizdim biraz kendi doktoruma o zaman kültür isteseydi..yok iki kere antibiyotikle geçmese kültür istenirmis..bu zamanda varya kendi doktorun kendin olucan..birbirinin dedikleri bile tutmuyor..bugün aşı yaptircatim artı o kadar ilaçtan sonra bebegimin kalp atışını da dinliycez yok sağlık ocağında esim çok ilaç aldın biraz bekledim aşı dedi..cuma asiya gidicem..kendi kadın dogumcuma watshap haberleziriz idrar kültürü sonucu çıkınca çok yoğun doktorum bugün gel bile demedi yine gelmeme gerek yokmuş..Perşembeye kadar yine merakla bekleyiş devam deseneyatış vermediler ama şuan değil mi? İnş net bi sonuç çıkarda onlarda nası bi tedavi uygulayacaklarına karar verirler.
İdrar kültürü dediğin şey için alt tarafı idrar veriyoruz değil mi yanlış bilmiyorum? Ne demek en az 2 başarısız antibiyotik hakikaten yaa. Sanki parasını o mu ödüyor tahlillerin, o zaman istemiş olsaydı şimdiye hem sonuç çıkardı hem de ne mikrobu olduğu bilinirdi. Zorla adama bu yaştan sonra tıp okutacaklar hee. Aslında alternatifin varsa şu kadın doğumcunu değiştirebilir misin? Binbir zorlukla kavuştuk biz yavrularımıza daha da önümüzde nerden baksan 20 haftamız var bu doktorla biraz zor geçicek sanki bu süreç.Utoloji doktoru ben yatış veremem hangi ilaç ne dozda kullancaz bilemem dedi kendi doktoruna git dedi..yaprak misali irdan oraya savruldum durdum bugün aslında kizdim biraz kendi doktoruma o zaman kültür isteseydi..yok iki kere antibiyotikle geçmese kültür istenirmis..bu zamanda varya kendi doktorun kendin olucan..birbirinin dedikleri bile tutmuyor..bugün aşı yaptircatim artı o kadar ilaçtan sonra bebegimin kalp atışını da dinliycez yok sağlık ocağında esim çok ilaç aldın biraz bekledim aşı dedi..cuma asiya gidicem..kendi kadın dogumcuma watshap haberleziriz idrar kültürü sonucu çıkınca çok yoğun doktorum bugün gel bile demedi yine gelmeme gerek yokmuş..
Canim doktrum çok deneyimli iyi bir doktor birazda rahat benim.ona vefa borcum var aslında ilk tedavimde onunla.basladim zor durumuzda nerdeyse yumurta takibinde bizden hiç muayene ücreti almadi nerdeyse 3 yil benim için hafta sonu muaynane açtığını bilirim..idrar yolu iltihabını çok önemsemiyor bildiği bisey vardır diye dusunuyorum..önemli bir durum olsa cagirirdi biz biraz evham yapıyoruz oda annelik içgüdüsü..çok sukur bebegimin hareketleri normal..İdrar kültürü dediğin şey için alt tarafı idrar veriyoruz değil mi yanlış bilmiyorum? Ne demek en az 2 başarısız antibiyotik hakikaten yaa. Sanki parasını o mu ödüyor tahlillerin, o zaman istemiş olsaydı şimdiye hem sonuç çıkardı hem de ne mikrobu olduğu bilinirdi. Zorla adama bu yaştan sonra tıp okutacaklar hee. Aslında alternatifin varsa şu kadın doğumcunu değiştirebilir misin? Binbir zorlukla kavuştuk biz yavrularımıza daha da önümüzde nerden baksan 20 haftamız var bu doktorla biraz zor geçicek sanki bu süreç.
Hımm o zaman durum değişir tabi bu anlattıklarını yapan doktor bulmak gerçekten zor bu devirde. Hele İstabuldaki doktorların nüfus fazlalığı sebebiyle nerdeyse hasta kaybetme korkusu hiç yok gibi nasılsa biri gidiyor beşi geliyor diye.. Daha önce bahsetmiştim benimde iki arkadaşım bu illetle doğuma kadar mücadele ettiler çok şükür ikisinin de çocukları çok sağlıklı şuan, senin bebişte sağlıkla doğacak inş. Ama onlar sürekli idrar kültürü ile durumlarını takip ediyorlardı. Tekrar geçmiş olsun canimCanim doktrum çok deneyimli iyi bir doktor birazda rahat benim.ona vefa borcum var aslında ilk tedavimde onunla.basladim zor durumuzda nerdeyse yumurta takibinde bizden hiç muayene ücreti almadi nerdeyse 3 yil benim için hafta sonu muaynane açtığını bilirim..idrar yolu iltihabını çok önemsemiyor bildiği bisey vardır diye dusunuyorum..önemli bir durum olsa cagirirdi biz biraz evham yapıyoruz oda annelik içgüdüsü..çok sukur bebegimin hareketleri normal..
Canım radyotomdan kapandı fındıkzadede. Echomar da çektiricem. Sanırım orası da ağrısızmış. Hayırlısı bakalımİnşallah canim ben umutluyum valla senin yumurtalardan :) rahim filmini nerde çektiricen? Eğer özelde düşünüyorsan sana Fındıkzade deki Radyatom'u tavsiye edebilirim. Hiçbir ağrı sızı hissetmeden 5 dakikada çektirdim ben.
Kültür 3 günde çıkıyor canım. Idrar testinde çıkmayabiliyor mikropCanım hiç geçmemiş aynı çıktı enfeksiyon kadın dogumcuma sevk etti idrar kültürü istedi kendi doktorum o daha açıklayıcı sonuç verirmis..vicudun direnci olabilirmiş bu kulturde hangi mikrop olduğu ortaya çıkacak inş.. kültür sonucu perşembe cikicakmis inş önemli bir durum yoktur ilgilendiğin için sağol canım..
Canım ben fulyada cektirmistim rahim.filmi erbil bey hastalarını genelde orda rahim filmine yönlendiriyor fiyata yarı yarıya gelmisti onun vasıtasıyla gidince..burda hiç ağrı sızı hisetmedim..Canım radyotomdan kapandı fındıkzadede. Echomar da çektiricem. Sanırım orası da ağrısızmış. Hayırlısı bakalım
Canım bu doktorumda hiç öyle korkusu yok parayla işi yok zaten benim gibi 4 hastam var dedi elimizi kolumuzu sala salaya gider gelirdik ilk tup bebek denemem onun vasıtasıyla olmuştu takibi kendi yapmıştı en son anlasmali tup bebek merkezine gönderirdi opu ve transfer için..sonra ben merkez değiştiren dedim hiç karşı çıkmadı burda erbil beyle başladık tedaviye sonra kış ayına denk geldiği için bazen kar yüzünden gidemezdi yamurya kontrolüne burdaki doktorum sağolsun yine hiç para almadan bakardı yumoslar varmı buyumusmu diye..nasıl mücadele verdiğini bilir kendisi en son transfer olucagim zaman rapor için girmiştim kendisine çalıştığım için hiç rapor ayarladı sağ olsun böyle iyi doktorlardan var diyorum..bana en son gittiğimde mucadelene hayranım demişti senin yerinde kim olsa pes eder demişti..bu tutmasada yinede yoluma devam edecek demiştim çok sukur Allahım dualarımız kabul etti..ben 4 yıl mücadele verdim 0.16 amh ve Fsh 60 ramen çok sukur hamis kaldım..Hımm o zaman durum değişir tabi bu anlattıklarını yapan doktor bulmak gerçekten zor bu devirde. Hele İstabuldaki doktorların nüfus fazlalığı sebebiyle nerdeyse hasta kaybetme korkusu hiç yok gibi nasılsa biri gidiyor beşi geliyor diye.. Daha önce bahsetmiştim benimde iki arkadaşım bu illetle doğuma kadar mücadele ettiler çok şükür ikisinin de çocukları çok sağlıklı şuan, senin bebişte sağlıkla doğacak inş. Ama onlar sürekli idrar kültürü ile durumlarını takip ediyorlardı. Tekrar geçmiş olsun canim
Hakikaten senin mücadelen bambaşkaymış biz bir tane opu da tükendim derken sen dile kolay 4 yıl.. Sendeki değerlerle şuan gebe oluşun gerçekten Allah'ın bir mucizesi ve sana sunduğu lütfu.. Hikayen insanlara umut olsun inş canım. Rabbim her daim doğru insanlarla karşılaştırsın seni. Doktorun da gerçekten çok iyi bi insanmış. En önemlisi ne yollar katettiğini bildiği için bebeğini asla riske atıcak bi karar alacak ya da ihmal edicek biri değildir. Adama da bi dünya laf ettim o kadar ama sevdim şimdi :))Canım bu doktorumda hiç öyle korkusu yok parayla işi yok zaten benim gibi 4 hastam var dedi elimizi kolumuzu sala salaya gider gelirdik ilk tup bebek denemem onun vasıtasıyla olmuştu takibi kendi yapmıştı en son anlasmali tup bebek merkezine gönderirdi opu ve transfer için..sonra ben merkez değiştiren dedim hiç karşı çıkmadı burda erbil beyle başladık tedaviye sonra kış ayına denk geldiği için bazen kar yüzünden gidemezdi yamurya kontrolüne burdaki doktorum sağolsun yine hiç para almadan bakardı yumoslar varmı buyumusmu diye..nasıl mücadele verdiğini bilir kendisi en son transfer olucagim zaman rapor için girmiştim kendisine çalıştığım için hiç rapor ayarladı sağ olsun böyle iyi doktorlardan var diyorum..bana en son gittiğimde mucadelene hayranım demişti senin yerinde kim olsa pes eder demişti..bu tutmasada yinede yoluma devam edecek demiştim çok sukur Allahım dualarımız kabul etti..ben 4 yıl mücadele verdim 0.16 amh ve Fsh 60 ramen çok sukur hamis kaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?