Adetimin 2. Günü yarın. Yarın sağlık Ocakları açık değil 3. Günü de pazar. Özel sağlık sigortamda yaptırayım bari dedimCanım bunlar tüp bebek öncesi istenen testler benden de hepsi istendi neden özelde yaptircaksin sgk yokmu canım senin ve eşinin devlete hepsini yapıyorlar..git devlete yaptır hepsini canım dahiliye git doktorum bu testleri istedi tüp bebek yaptircam dersin doktora..tsh zaten istenmis zaten diğer yazdıklarına gerek yok şu durumda..
Adetinn 4 gunude olur aslında canim Fsh ve e2 için gerekli adetli olman..diğer yerler için adetli olman gerekmez..Adetimin 2. Günü yarın. Yarın sağlık Ocakları açık değil 3. Günü de pazar. Özel sağlık sigortamda yaptırayım bari dedim
Sen tedaviye ne zaman basliycaksin daha önce Fsh ve amh yaptirmismiydin amh sonucun ciktimi..Adetimin 2. Günü yarın. Yarın sağlık Ocakları açık değil 3. Günü de pazar. Özel sağlık sigortamda yaptırayım bari dedim
Cumartesi çıkacak canım amh . Tedaviye me zaman başlayacağım belli değil. Bayramdan sonra diye düşünüyorum. Ya da sadece adetin 2. Günü yapılması gerekenleri mi yaptırsam yarın ? Diğerlerini de sağlık Ocağında yaptırırım?Sen tedaviye ne zaman basliycaksin daha önce Fsh ve amh yaptirmismiydin amh sonucun ciktimi..
Anne olmak hakikaten kolay değilmiş hele biz birde zor kavuştuk yavrularımıza hep endişe içindeyiz rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inş. Senin dikkat etmen gereken birden fazla konu olmuş işin zor tabi ama evelallah üstesinden geliceksin canım. Pazartesi hayırlı haberler alırsın inş.Gözün aydın canım herseyin iyi çıkmasına sevindim..insan ultrasonda baksada doyamiyor bebeğine hep diyorum eşime cd işte diye..bebis kaç Gr olmuş boyu ne kadar prensesin bizim seninle bir gün aramızda var merak ettim..ilk az cikmisti benim enfeksiyonum antibiyotik kullanmadim korktum üroloji doktoruna tedbir amaçlı gittim aslında ..hamelilikten önce taşım vardı böbreğin çok icindeymis ameliyat olmaz dendi hamilelikte risk değil diye onayı almıştık norloji doktorundan sonra transfer olmustum canım.ins yatisa gerek kalmaz uc günlük igen verdi pazrtesi yine gidicem..cok.su içmekte istemiyorum aminyo sivimiz biraz üstünde oluncaada biliyorsun..iki buçuk.litre su icebiliyorum artı su icemez oldum midem bulanıyor..su dört ayimizi bir atlatsak hayirlisiyla saglikli alasak.minisleri kucagimiza..
Canım normal gitmesi daha iyi bebeğinin önden gidince sonra başka evham oluyor.kilosu gayet iyi bence minisin biz yapi olarak esimde bende kilolu sayiliriz ben bebisin çok kilolu doğsun istemem mesela normal kilosunda olsun sağlıklı olsun..benimde doktorum ultrason çıktısı bile vermez biz hatırlatmadan senin doktorun ilgili bu konularda...bugün kendi kadın dogumcumu aradım iğne için kullanalım diye gel bakalım bile demedi kullanın bebek için zarasiz demiş eşime sadece..benimde 8e eylülde kontrolum var..pazartesi yatış verirse üroloji doktoru direk yanına gidicem kadın dogumcu doktorumun..tekmeleri hisetigim için içim rahat bir.menze canim tekmeler daha netlesti bizim çok sukur..Anne olmak hakikaten kolay değilmiş hele biz birde zor kavuştuk yavrularımıza hep endişe içindeyiz rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı da nasip eder inş. Senin dikkat etmen gereken birden fazla konu olmuş işin zor tabi ama evelallah üstesinden geliceksin canım. Pazartesi hayırlı haberler alırsın inş.
Benim kız 365 gr çıktı bana biraz kilosu düşük gibi geldi ama doktorum normal olduğunu söyledi hatta ne güzel işte manken gibi kız doğurucan diyo :) aslında öğünlerimi de hiç atlamıyorum iştahım yerinde meyvemi sebzemi güzel tüketiyorum ama anlamadım yapısı kibar olucak kızımın herhalde :)) boyunu sormayı unuttum oda birşey söylemedi. Dosya verdi cd yi akşam bilgisayara takıp bi bakıcam görüntülere belki arada ölçmüştür boyunu.
Hayırlı olsun canım. Sansin yüksek tabiki kaliti emriyolarsa..Allah kan can versin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş..Kızlar iki embriyom 1. Kalite bahçeci umutta 2. Gün donduruldu
Sizce sansım nedir
Burada 2. Gun embriyosuyla hamile kalan var mı?
Sen yinede doktoruna sor hangisi adetliyken yapılır diye canım..Cumartesi çıkacak canım amh . Tedaviye me zaman başlayacağım belli değil. Bayramdan sonra diye düşünüyorum. Ya da sadece adetin 2. Günü yapılması gerekenleri mi yaptırsam yarın ? Diğerlerini de sağlık Ocağında yaptırırım?
Doğru diyosun valla canım, kilosu fazla olsa bu seferde kesin bende şeker hastalığı var iri Bebek sendromu yaşıyoruz derdim kesin :) herşey kararında güzel. Benim de 8 Eylülde ara kontrolüm var kader arkadaşım benim ya :) dua edicem bol bol canim iğneler iyi gelir inş. Tekmeler bu hafta dert oldu bana, gündüzleri o kadar çok hareketliydi ki bu seferde acaba hiperaktif bi rahatsızlık mı var diye endişe ettim. doktor da biz çok hareket eden değil hareket etmeyen Bebek'ten korkarız dedi içim rahatladı. Ama hissetmemiz gerçekten çok iyi oldu, az mı geceleri durup durup nöbetçi doktorlarda aldım soluğu bu bebeğe birşey oldu diye :) hayırlısıyla bi doğursakCanım normal gitmesi daha iyi bebeğinin önden gidince sonra başka evham oluyor.kilosu gayet iyi bence minisin biz yapi olarak esimde bende kilolu sayiliriz ben bebisin çok kilolu doğsun istemem mesela normal kilosunda olsun sağlıklı olsun..benimde doktorum ultrason çıktısı bile vermez biz hatırlatmadan senin doktorun ilgili bu konularda...bugün kendi kadın dogumcumu aradım iğne için kullanalım diye gel bakalım bile demedi kullanın bebek için zarasiz demiş eşime sadece..benimde 8e eylülde kontrolum var..pazartesi yatış verirse üroloji doktoru direk yanına gidicem kadın dogumcu doktorumun..tekmeleri hisetigim için içim rahat bir.menze canim tekmeler daha netlesti bizim çok sukur..
Bizi bizden başkası anlamaz canım eşim.bazen çok evham yapıyorsun diyor beni anlamasını beklemiyorum zaten erkekler bebek doğunca kendilerini baba gibi hisedermis..benim minisimde bugün çok hareketli acaba igne ters etkimi etti diye dusnmuyor değilim..Allaha emanet bebislerimiz canım..Doğru diyosun valla canım, kilosu fazla olsa bu seferde kesin bende şeker hastalığı var iri Bebek sendromu yaşıyoruz derdim kesin :) herşey kararında güzel. Benim de 8 Eylülde ara kontrolüm var kader arkadaşım benim ya :) dua edicem bol bol canim iğneler iyi gelir inş. Tekmeler bu hafta dert oldu bana, gündüzleri o kadar çok hareketliydi ki bu seferde acaba hiperaktif bi rahatsızlık mı var diye endişe ettim. doktor da biz çok hareket eden değil hareket etmeyen Bebek'ten korkarız dedi içim rahatladı. Ama hissetmemiz gerçekten çok iyi oldu, az mı geceleri durup durup nöbetçi doktorlarda aldım soluğu bu bebeğe birşey oldu diye :) hayırlısıyla bi doğursak
Amiin canım ağzın bal yesinHayırlı olsun canım. Sansin yüksek tabiki kaliti emriyolarsa..Allah kan can versin sağlıklı hayırlı evlat olsunlar inş..
Canım ben dahiliyeden yaptırdım ne için dedi tüp bebek tedavisi için olduğunu soyledimKızlar rubella, hcv ve hıv testlerini devlet hastanesinde dahiliyecidenmi isteyeyim yoksa kadın doğumcudanmı? Siz nasıl yapmıştınız ?
Teşekkür ederim arkadaşımCanım ben dahiliyeden yaptırdım ne için dedi tüp bebek tedavisi için olduğunu soyledim
Fsh ve e2 yaptirdinmi canım onları özelde yaptircaksin kaç çıktı değer..Kızlar rubella, hcv ve hıv testlerini devlet hastanesinde dahiliyecidenmi isteyeyim yoksa kadın doğumcudanmı? Siz nasıl yapmıştınız ?
Yaptırdım canım ama sonuca bakmadım korkumdan. Moralim bozulacak diye. Kanım düşüktü daha önce baktırmıştım bir kere. Daha da düşmüştür diye ona da korkumdan bakmadımFsh ve e2 yaptirdinmi canım onları özelde yaptircaksin kaç çıktı değer..
Kan sayımı değil bu testler canım Fsh ve e2 hormon testleri zsaten inş Fsh iyi çıkmıştır..Yaptırdım canım ama sonuca bakmadım korkumdan. Moralim bozulacak diye. Kanım düşüktü daha önce baktırmıştım bir kere. Daha da düşmüştür diye ona da korkumdan bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?