Canım ben sana kısaca ozetliycem yaşadıklarımı benim doktorum erbil bey benimde çikolata kistt.verdi havuz işlemi uygulandı sonrasi cikolata kisti için geçici menopoza sokuldum sonra transfer oldum..senin rezervinde az canım benimde öyleydi bazen hic yumurtam olmuyordu olsa da buyumuyordu..baska.merkezde uc kere tüp bebek denedim hep gelişigüzel transfer oldum hepsi negatifti..burda uc emriyomu birikti erbil.beyin tedavisiyle binbir emeklerle çok zor günlerdi madi manevi.. ama.hic inancını yitirmdim hep olucak umuduyla baktım.Arkadaşlar Aylin Hanım'ın hastası olan varmı? Bayan Dr olsun istiyorum. Bahçecide tavsiye edeceğiniz bayan Dr hangisi
Canım her bir opu için 3500 ve 2000 tl de ilaç parası ödedin değilmi? Toplamda ne Kadar'a mal olmuş oldu?Canım ben sana kısaca ozetliycem yaşadıklarımı benim doktorum erbil bey benimde çikolata kistt.verdi havuz işlemi uygulandı sonrasi cikolata kisti için geçici menopoza sokuldum sonra transfer oldum..senin rezervinde az canım benimde öyleydi bazen hic yumurtam olmuyordu olsa da buyumuyordu..baska.merkezde uc kere tüp bebek denedim hep gelişigüzel transfer oldum hepsi negatifti..burda uc emriyomu birikti erbil.beyin tedavisiyle binbir emeklerle çok zor günlerdi madi manevi.. ama.hic inancını yitirmdim hep olucak umuduyla baktım.
Çok sukur dualarımız.kabul oldu canım..sana tavsiyem çikolata kistinde en başarılı doktor erbil.yagmur bahcecide erkek kadın doktor ne farkederki canım önemli olan sonuç bence bu kadar paralar dokuyoruz bu bebek uğuruna..fiyat konusunda gelince bana ilk etapta 6500tl odeme yapmıştık ilk opu ve transfer hakim sakli tutuldu
.sonra diğer her bir opu 3500 odeme yaptik...4opu geçirdim iki opu dolenmedi bir opu bir emriyo biriktirdik diğer opu ilk defa iki emriyomu oldu o opuda kullandığım femara diye bir ilaç vardı bana iyi geldi ilk defa iki emriyomu.olmustu..ben kesinlikle erbil beyi tavsiye ediyorum canım..ikimizin hikayesi birbirine benziyor..
Yazdığım ilaclari ücretli alırsan o rakamı odersin ...yazdırır alırsan çok indirimli alirsinEvet
evet benim kağıtta da öyle yazıyor ama 3900 Ün üzerine 2000 de ilaçları koyunca 6000 ediyor
Sağlık ocağındaki Dr umuza yazdırabiliyormuyuz ilaçları? Rapor falan istemezlermi?Yazdığım ilaclari ücretli alırsan o rakamı odersin ...yazdırır alırsan çok indirimli alirsin
Canım ilaçlar 2000tl tutmaz devamlı aldigin bir eczanen olsun indirimli alabiliyorsun..yüzde on indirimli alabilirsin bazı ilaçları indirim isteyince yapabiliyorlardı..transfer sonrası ilaçları sağlık ocağından aliyorsundur zaten..benim elimde kalan ilaçların var ilerde lazım.olursa ücretsiz gönderebilirim..mesela genepopey iğne fiyatı çok pahalı elimde 4 tane kaldı..Canım her bir opu için 3500 ve 2000 tl de ilaç parası ödedin değilmi? Toplamda ne Kadar'a mal olmuş oldu?
Teşekkür ederim arkadaşım. Gülnevacım sen toplam ne kadar verdin Bahçeciye? Hemen hemen aynı çünkü durumumuzCanım ilaçlar 2000tl tutmaz devamlı aldigin bir eczanen olsun indirimli alabiliyorsun..yüzde on indirimli alabilirsin bazı ilaçları indirim isteyince yapabiliyorlardı..transfer sonrası ilaçları sağlık ocağından aliyorsundur zaten..benim elimde kalan ilaçların var ilerde lazım.olursa ücretsiz gönderebilirim..mesela genepopey iğne fiyatı çok pahalı elimde 4 tane kaldı..
Sana katılıyorum canım Aylin Hanımı tanımadığım için yorum yapmıyım dedim ama maliyet bu kadar ciddi rakamlara ulaşabiliyorsa kesinlikle Erbil Beye tedavi olmasında fayda var..Canım bahçeci diğer merkezlere gore biraz daha fazla ücreti ama labartuvari çok iyi emriyologlari çok iyi sonuçta olumlu olunca inan giden masaraflara üzülmüyorsun ilk ücret yazmıştım sonra 4 opu oldum toplam ne kadar oldu hiç hesaplamadim..ben birde il dışından geliyordum git gel masaraflara hesaplarsak ilaçları hesaplarsak 30bin tl yakın gitmiştir..Allah yardimcin olsun sana hangi tedavi uygulanacak anlatmadimi Ayfer hanim canım..çikolata kisti en büyük etken tutunmamaya en canlı ornek benim başka merkezde uc transfer oldum hiçbiri tutmadı..ama sana erbil beyi sidetle tavsiye ediyorum..onun çikolata kisti olanlara uygadigi bir tedavi geçici menopoza canım..çok arastirmistim bende son şansımdi bubtup bebek.. bu tür tedaviyi bir erbil bey birde İzmirde Kaan Öztürk uyguluyor geçici menopoz olayını..
Hemen hemen benim planladığım ücreti bulmuş canım. Bende öyle düşünüyordum içimden. Insan içine girmeyince bilmiyor. 10 bin sanıyor ama iş öyle değilmiş. Ya erkek Dr benim için sorun olmaz ama eşim bu konuda çok katı. Bayan diye tutturdu istemiyor erkek Dr . Birde bişey sorucam . Yumurta toplama zor oluyormu? Bayıltıyorlarmı nasıl oluyor? Kaç dk sürüyorCanım bahçeci diğer merkezlere gore biraz daha fazla ücreti ama labartuvari çok iyi emriyologlari çok iyi sonuçta olumlu olunca inan giden masaraflara üzülmüyorsun ilk ücret yazmıştım sonra 4 opu oldum toplam ne kadar oldu hiç hesaplamadim..ben birde il dışından geliyordum git gel masaraflara hesaplarsak ilaçları hesaplarsak 30bin tl yakın gitmiştir..Allah yardimcin olsun sana hangi tedavi uygulanacak anlatmadimi Ayfer hanim canım..çikolata kisti en büyük etken tutunmamaya en canlı ornek benim başka merkezde uc transfer oldum hiçbiri tutmadı..ama sana erbil beyi sidetle tavsiye ediyorum..onun çikolata kisti olanlara uygadigi bir tedavi geçici menopoza canım..çok arastirmistim bende son şansımdi bubtup bebek.. bu tür tedaviyi bir erbil bey birde İzmirde Kaan Öztürk uyguluyor geçici menopoz olayını..
Henüz başlamadım tedaviye canım. Ön Görüşmeye gittim, muayen etmek istedi, muayene oldum, rahim filmi ve amh istedi. Çikolata kistim, miyomum var, yumurtamda 1 tane GÖRDÜ muayenede. 3 tane destekleyici ilaç verdi. Tüp yaptırana kadar kullan dedi. Yumurtanın kalitesini artırmak için . Rahim filmi ve amh ile tekrar gidicemSana katılıyorum canım Aylin Hanımı tanımadığım için yorum yapmıyım dedim ama maliyet bu kadar ciddi rakamlara ulaşabiliyorsa kesinlikle Erbil Beye tedavi olmasında fayda var..
poyrazya cnm Aylin Hanımı biraz daha araştırma imkanın var mı yoksa tedaviye başlamak üzere misiniz? Gerçekten uzun ve zorlu bi süreç seni bekliyor olabilir. Erbil Beyin ciddi başarı öyküleri var. Bi düşün derim canim.
Doktor değiştirmek için vaktin var o zaman canim henüz tedaviye başlanmamış. Eşini çok iyi anlıyorum ama inan eşinde Erbil Beyi bi tanısa onunda içi rahat eder. Muayene sırasında yanlarında hep asistanları var zaten hasta ile yalnız kalmıyorlar, eşinde yanında durabiliyor. İnsanlar bu paralara araba alıyor ev peşinatı yapıyor harcadıklarımız hatrı sayılır rakamlar bence cinsiyet ayrımı yapmaktansa doktorun başarı oranına bakılması daha doğru. Ama her halükarda dilerim rabbim yüzünüzü güldürür tez zamanda yavrunuza kavuşursunuzHenüz başlamadım tedaviye canım. Ön Görüşmeye gittim, muayen etmek istedi, muayene oldum, rahim filmi ve amh istedi. Çikolata kistim, miyomum var, yumurtamda 1 tane GÖRDÜ muayenede. 3 tane destekleyici ilaç verdi. Tüp yaptırana kadar kullan dedi. Yumurtanın kalitesini artırmak için . Rahim filmi ve amh ile tekrar gidicem
Canım birde şöyle bir durum var hiçbir doktora ben bunu istiyorum su olay daha başarı getirmiş diye akıl veremesin..uyguladığı bir tedavi var onun dışına çıkmaz..derin arkadaşımızın dedi gibi erkek doktorla tek başına kalmiyorsun yanında hep asistanları var üstünde ortun var..biraz araştırma yaparsan tüp bebekte en başarılı doktorlar erkek nedense..bence bir şekilde eşini ikna et erbil bey için inan pişman olmayacaksınız..opu çok.kolay canım bayiltarak yapılıyor çok tatlı bir uykuya daliyorsun uyanınca hic agrin olmuyor.b en opu sonrası ise bile gittim...Allah yardimcin olsunHemen hemen benim planladığım ücreti bulmuş canım. Bende öyle düşünüyordum içimden. Insan içine girmeyince bilmiyor. 10 bin sanıyor ama iş öyle değilmiş. Ya erkek Dr benim için sorun olmaz ama eşim bu konuda çok katı. Bayan diye tutturdu istemiyor erkek Dr . Birde bişey sorucam . Yumurta toplama zor oluyormu? Bayıltıyorlarmı nasıl oluyor? Kaç dk sürüyor
Senin ki trolun vardı bugün canım gittinmi..bende idrar yolu ilthap ile boğuşuyorum antibiyotik kullandım bitti tekrar tahlil yaptirdim yine yoğun ilthap çıktı iğne verdi uc gün sonra geçmese hastaneye yatisin yapılacak dedi inş bebegime bisey olmaz çok korkuyorum canım ya..Doktor değiştirmek için vaktin var o zaman canim henüz tedaviye başlanmamış. Eşini çok iyi anlıyorum ama inan eşinde Erbil Beyi bi tanısa onunda içi rahat eder. Muayene sırasında yanlarında hep asistanları var zaten hasta ile yalnız kalmıyorlar, eşinde yanında durabiliyor. İnsanlar bu paralara araba alıyor ev peşinatı yapıyor harcadıklarımız hatrı sayılır rakamlar bence cinsiyet ayrımı yapmaktansa doktorun başarı oranına bakılması daha doğru. Ama her halükarda dilerim rabbim yüzünüzü güldürür tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz
Peki sen 4 keremi bayıldın? Birde hemen uyanıyormusun? Ben uyanamamaktan korkuyorumCanım birde şöyle bir durum var hiçbir doktora ben bunu istiyorum su olay daha başarı getirmiş diye akıl veremesin..uyguladığı bir tedavi var onun dışına çıkmaz..derin arkadaşımızın dedi gibi erkek doktorla tek başına kalmiyorsun yanında hep asistanları var üstünde ortun var..biraz araştırma yaparsan tüp bebekte en başarılı doktorlar erkek nedense..bence bir şekilde eşini ikna et erbil bey için inan pişman olmayacaksınız..opu çok.kolay canım bayiltarak yapılıyor çok tatlı bir uykuya daliyorsun uyanınca hic agrin olmuyor.b en opu sonrası ise bile gittim...Allah yardimcin olsun
Benim ilk opu uyanmama korkum vardı çok düşük doz veriyor narkoz canım hiç korkma 15 dk içinde hersey olup bitiyor çok tatli bir uykudan uyanır gibi uyanıyorsun sonrası daha önemli canim..ben uyanırken yumurta dolumu diye sorardim hep..öncesi dört kere ondan öncesi yine var başak merkez 4opu orda oldum..bunyem alışkanlık yapmıştı o derece yani..Peki sen 4 keremi bayıldın? Birde hemen uyanıyormusun? Ben uyanamamaktan korkuyorum
Evet canim bugün gittik doktora ayrıntılı ultrason ve fetal eko yapıldı çok şükür herşey yolunda. 45 dk sürdü ultrasonu doya doya gördük bebişi :) 4d ultrason fotoğrafımız da var artık gerçi eliyle yüzünün kapalı olduğu bi anın çıktısını almış doktor ama olsun biz ekranda doya doya gördük kızımı bana benziyor şimdilik :)) plesantam da yukarı çıkmış hiçbir sıkıntılı durum gözükmüyor.Senin ki trolun vardı bugün canım gittinmi..bende idrar yolu ilthap ile boğuşuyorum antibiyotik kullandım bitti tekrar tahlil yaptirdim yine yoğun ilthap çıktı iğne verdi uc gün sonra geçmese hastaneye yatisin yapılacak dedi inş bebegime bisey olmaz çok korkuyorum canım ya..
Canım bunlar tüp bebek öncesi istenen testler benden de hepsi istendi neden özelde yaptircaksin sgk yokmu canım senin ve eşinin devlete hepsini yapıyorlar..git devlete yaptır hepsini canım dahiliye git doktorum bu testleri istedi tüp bebek yaptircam dersin doktora..tsh zaten istenmis zaten diğer yazdıklarına gerek yok şu durumda..Eki Görüntüle 1876095 Gülneva arkadaşım benden bu testleri istedi. Yarın 2. Günü adetimin. Özel hastanede yaptırıcam artık. Yalnız lh ve t4 testi ni de yaptırsanız acaba?dr yazmayınız unuttu acaba? Senin listende de varmıydı lh ve t4 birde d2 yazıyor yuvarlak içinde o ne testi acabaEki Görüntüle 1876095
Gözün aydın canım herseyin iyi çıkmasına sevindim..insan ultrasonda baksada doyamiyor bebeğine hep diyorum eşime cd işte diye..bebis kaç Gr olmuş boyu ne kadar prensesin bizim seninle bir gün aramızda var merak ettim..ilk az cikmisti benim enfeksiyonum antibiyotik kullanmadim korktum üroloji doktoruna tedbir amaçlı gittim aslında ..hamelilikten önce taşım vardı böbreğin çok icindeymis ameliyat olmaz dendi hamilelikte risk değil diye onayı almıştık norloji doktorundan sonra transfer olmustum canım.ins yatisa gerek kalmaz uc günlük igen verdi pazrtesi yine gidicem..cok.su içmekte istemiyorum aminyo sivimiz biraz üstünde oluncaada biliyorsun..iki buçuk.litre su icebiliyorum artı su icemez oldum midem bulanıyor..su dört ayimizi bir atlatsak hayirlisiyla saglikli alasak.minisleri kucagimiza..Evet canim bugün gittik doktora ayrıntılı ultrason ve fetal eko yapıldı çok şükür herşey yolunda. 45 dk sürdü ultrasonu doya doya gördük bebişi :) 4d ultrason fotoğrafımız da var artık gerçi eliyle yüzünün kapalı olduğu bi anın çıktısını almış doktor ama olsun biz ekranda doya doya gördük kızımı bana benziyor şimdilik :)) plesantam da yukarı çıkmış hiçbir sıkıntılı durum gözükmüyor.
Benim çok yakın iki arkadaşım da gebelikleri boyunca idrar yolu enfeksiyonuyla boğuştular ama şimdi ikisinin de çocuğu maşallah çok sağlıklı canım. Hastaneye yatış söylenince insanı korkutan birşey ama aslında en güzel de orda bakılıyor insan. Yine de inşallah gerek kalmadan iğnelerle iltihabın biter. Allah korusun bebeğine zarar veren bir durum olsaydı şimdiye kadar çoktan kontrollerinde birşey çıkardı. Bol bol su iç sık sıkta tuvalete çıkmaya çalış Allah'ın izniyle bunu da atlatıcaksın canim ben inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?