Evet canim buds benim sinavimdi ben geç evlilik yaptım en önemlisi artık bir çocuğum olsun diye evlenlendim evliligim boyunca hiç korunmaadik evliliğimin 3 ayında Fsh tanıştım benin yüzde bir sansin bile yok denmişti yüksek Fsh goren doktorlar.. hata bir tanesi burda ahtim var ona gidicem bana yüzde bir sansin bile yok demişti dünyam başıma yikilmisti..çok sukur Allahım dualarımız kabul etti tup bebek olayına girmek bile çok zor canim herkez benim kadar yıpranmıştır..sinavimiz dedik kaderimize boyun eydik inş hayirlisiyla kucagimiza da aliriz..hayırlı sağlıklı evlat olsunlar bizim için en önemlisi bu..zor günler geçti inş ..Hakikaten senin mücadelen bambaşkaymış biz bir tane opu da tükendim derken sen dile kolay 4 yıl.. Sendeki değerlerle şuan gebe oluşun gerçekten Allah'ın bir mucizesi ve sana sunduğu lütfu.. Hikayen insanlara umut olsun inş canım. Rabbim her daim doğru insanlarla karşılaştırsın seni. Doktorun da gerçekten çok iyi bi insanmış. En önemlisi ne yollar katettiğini bildiği için bebeğini asla riske atıcak bi karar alacak ya da ihmal edicek biri değildir. Adama da bi dünya laf ettim o kadar ama sevdim şimdi :))
Ah işte rabbim ne kadar büyük olmazları olduruyor. Ama bebiş hayırlısıyla doğunca git o çocuğun olmaz diyen doktora, sana inat çatır çatır doğurdum dersin :) Az kaldı mutlu sona canım hayırlısıyla şu 28.haftayı da bi devirsek sonra doğsalar bile şimdi tıp çok ilerledi küvezle bebişleri yaşatıyorlar. Hep diyorum bizimkiler seçilmiş çocuklar onca yumurta ve spermin arasından özenle seçilip üretildiler Allah'ın izniyle bişeycik olmıycak paşana :)Evet canim buds benim sinavimdi ben geç evlilik yaptım en önemlisi artık bir çocuğum olsun diye evlenlendim evliligim boyunca hiç korunmaadik evliliğimin 3 ayında Fsh tanıştım benin yüzde bir sansin bile yok denmişti yüksek Fsh goren doktorlar.. hata bir tanesi burda ahtim var ona gidicem bana yüzde bir sansin bile yok demişti dünyam başıma yikilmisti..çok sukur Allahım dualarımız kabul etti tup bebek olayına girmek bile çok zor canim herkez benim kadar yıpranmıştır..sinavimiz dedik kaderimize boyun eydik inş hayirlisiyla kucagimiza da aliriz..hayırlı sağlıklı evlat olsunlar bizim için en önemlisi bu..zor günler geçti inş ..
Bebeğim.kucagimda gidicem ins birdahaki sefere kimsenin annelik duyguları ile oynamasın olmayani olduran Rabimiz var ol demesi yeter..30 haftalara gelsek az kaldı canım ben 20haftama nasıl geldim rüya gibi herşey...Ah işte rabbim ne kadar büyük olmazları olduruyor. Ama bebiş hayırlısıyla doğunca git o çocuğun olmaz diyen doktora, sana inat çatır çatır doğurdum dersin :) Az kaldı mutlu sona canım hayırlısıyla şu 28.haftayı da bi devirsek sonra doğsalar bile şimdi tıp çok ilerledi küvezle bebişleri yaşatıyorlar. Hep diyorum bizimkiler seçilmiş çocuklar onca yumurta ve spermin arasından özenle seçilip üretildiler Allah'ın izniyle bişeycik olmıycak paşana :)
kizlar durumlar nasil agirlastiniz mi?? ben artik cabuk yorulmaya basladim, geceleri 4-5defa tuvalete kalkmalar,saga sola zor donmeler:) cok sukur bi saglik problemim yok,heyecan dorukta bekliyoruz kizimizi
Ben de 8 kilo aldim:) iyi iyi cok tombis olmiycaz bu gidisle..yrn kontrolum var bakalim hrrsey yolundami.. idrar yolundaki sikintilar bnm de oluyo ara ara, monurol ictim 1-2 kez iyi geliyo hemen. Ben gece rahat uyuyamayip ustune sabah da ise gidiyorum az kaldi skiyorum disimi.Ben de aynı durumdayım. Gece kalkınca tekrar uykuya da dalamıyorum. 2-3 saat geçiyor öylebi de karnım acıkıyor sonra..
Dün gittim kontrole herşey yolunda çok şükür.. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonum var, hissetmiştim zaten, denizden oldu. O sebepten olduğunu düşündüğüm hafif bi leke de var ama bu akşam içeceğim şu toz antibiyotiği artık.
Rahat uyuyamadığım için gündüz de sarhoş gibi geziyorum. Sen kaç kilo aldın? Benim 8 oldu :|
C cigdemmm31 sen nasılsın?
Sizinde az kaldı canlar inş sonrası sira bizde inş hepimiz sağlıklı kavusuruz meleklerimize..canım normal mi doğum olucak konustunuzmu doktorunuzla..bende enfeksiyon var canım senin tahlilde kaç çıktı lokasit..Ben de aynı durumdayım. Gece kalkınca tekrar uykuya da dalamıyorum. 2-3 saat geçiyor öylebi de karnım acıkıyor sonra..
Dün gittim kontrole herşey yolunda çok şükür.. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonum var, hissetmiştim zaten, denizden oldu. O sebepten olduğunu düşündüğüm hafif bi leke de var ama bu akşam içeceğim şu toz antibiyotiği artık.
Rahat uyuyamadığım için gündüz de sarhoş gibi geziyorum. Sen kaç kilo aldın? Benim 8 oldu :|
Ben de 8 kilo aldim:) iyi iyi cok tombis olmiycaz bu gidisle..yrn kontrolum var bakalim hrrsey yolundami.. idrar yolundaki sikintilar bnm de oluyo ara ara, monurol ictim 1-2 kez iyi geliyo hemen. Ben gece rahat uyuyamayip ustune sabah da ise gidiyorum az kaldi skiyorum disimi.
Sizinde az kaldı canlar inş sonrası sira bizde inş hepimiz sağlıklı kavusuruz meleklerimize..canım normal mi doğum olucak konustunuzmu doktorunuzla..bende enfeksiyon var canım senin tahlilde kaç çıktı lokasit..
Benimde ilk etapta azdı canım 9-10lokasit vardı antibiyotik kullanmadim üroloji dokt. verdiği halde ...sınır 15 lokasit deyince kadın dogumcum..mutlaka kullan doktorrun tavsiye etiyse..tüp bebekte genelde sezeryan öneriyor doktorlar sağlık li ve zamsninda doğsunlarda en önemlisi bu..Geçmiş olsun okumuştum yazdıklarını.. Dilerim atlatırsın bi an önce.
Ben sabah yaptırdım, 12-13 lökosit çıkmış. Fazla değil.. Monurol içicem bugün. Doğumu konuşmadım ama konuşacak bişey de yok, erken diyorlar. Son haftalarda belli oluyor ama açıkçası kendisi gelmezse suni sancıyla falan doğum bekleyemem ben, karnımda bi apandisit çiziğim var, 3 deliğim var laparoskopiden. Bi tane daha oluversin sıkıntı yok
Benimde ilk etapta azdı canım 9-10lokasit vardı antibiyotik kullanmadim üroloji dokt. verdiği halde ...sınır 15 lokasit deyince kadın dogumcum..mutlaka kullan doktorrun tavsiye etiyse..tüp bebekte genelde sezeryan öneriyor doktorlar sağlık li ve zamsninda doğsunlarda en önemlisi bu..
Canım bebeye ilacın 10 bir zararı varsa yedsvi edilmeyen enfeksiyonun 10 da 10 zararı var dedi doktor Allaha emanet meleklerimiz inş kulturde önemli bisey çıkmaz tekrar ilaç kullanmak zorunda kalmam..perşembe cikicak kültür..Telefonla konuşmuştuk, ben tahlil yaptırmadan hissetmiştim de o da geçmezse al deyince bekledim biraz. 3-4 gün sonra tekrar yaptırırım, ilaç almıyoruz ama bunun da bir kar zarar hesabı var tabii. Çıktı mı senin kültür?
Bende iyiyim cnm bu dönemde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba enfeksiyon bendede var cnm o kadarda dikkat etmemize rağmen oluyor demekki oğluşumda iyi en azından hareketleriyle öyle olduğunu hissediyorum :) ayda bir kontrol olunca merak ediyoruz işte kısmetse benimde haftaya kontrolüm var cnm bende 9 kilo aldım.Ben de aynı durumdayım. Gece kalkınca tekrar uykuya da dalamıyorum. 2-3 saat geçiyor öylebi de karnım acıkıyor sonra..
Bende iyiyim cnm bu dönemde hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz galiba enfeksiyon bendede var cnm o kadarda dikkat etmemize rağmen oluyor demekki oğluşumda iyi en azından hareketleriyle öyle olduğunu hissediyorum :) ayda bir kontrol olunca merak ediyoruz işte kısmetse benimde haftaya kontrolüm var cnm bende 9 kilo aldım.
Kızlar ya biraz moral e ihtiyacım var Off ya sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hissediyorumaslında iyiyim ama bu durum beni yoruyor sanki
canim hatirladim seni hayirli olsun:)) ben 2li test yaptirdim ense kalinliginin olculdugu bi de kandan bi degere baktiklari bi test bu,sonuclarim iyiydi ama daha guvenilir olmasi icin bi de kan orneklerinin Amerika'ya gonderildigi harmony testi yaptirdim. Cok sukur o da temiz cikti..Kan degerlerime 1-2kere bakildi sadece,demir hapi ve elevit kullaniyorum sadece..Tetanos asin yoksa onu yaptirmalisin ama biraz ilerleyen donemde..bi de seker yuklemesi var o da ilerleyen donemde. Baska da bi test yok:)Gozun aydin saglikla kucagina al insallah♡Kizlar merhaba! Ben de Guvenc Hoca'nin hastasiydim ve bir hafta once beta hsc pozitif geldi 2 gun once yine tekrarladim artis guzel gorunuyor. Ben Abd'de yasiyorum ve gelecek hafta ilk doktor randevum var. Sizlere sorum, gebelik boyunca yapilmasi gereken en onemli testler nelerdir 3'lu test falan dedikleri nasil birsey? Burada testleri talep etmeyince yapmayabiliyorlar? Biraz ogrenmem lazim.
Butun yasadiklarim mucize gibi geliyor hala inanamiyorum :))
Bende öyle sürekli tedavi doktor umutlazım yıkımlar tüp bebek için birikim gerçekten yoruldukMerhaba! Yasadiklarin (miz) yorucu biliyorum hatta buradaki herkes biliyor bunu cunku hepimiz yasadik yasiyoruz. 4,5 sene gebe kalmaya calistim 2 senesi tedavilerle gecti. DEfalarca umudumu yitirdim bazen en kotusunu dusundum ama oldu iste. Benim nacizane tavsiyem duygularini bastirma ama en onemisi doktoruna guven. Kan testim gayet yuksek cikmasina ragmen hala ev testi yapsam tek cizgi gorcekmisim gibi geliyor dusun!
Inan enin de sonunda olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?