- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
Amin canim hepimizin bebekleri saglikla gelsin insallah.test tarihin ne zaman.birlikte bekleyelim...Allah razı olsun cnm bebisini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins ananas aldım yiyorum çok sağol
12 eylül insAmin canim hepimizin bebekleri saglikla gelsin insallah.test tarihin ne zaman.birlikte bekleyelim...
Canım çok stres yapma tutcak olan emriyo tutuyor zaten.. hiç tutmiycak kötü kalite emriyo bile tutunuyor Allahım ol desin yeter ki sen transfer olmuşsun konuşmak için erken bence ben yasadigim süreçlerden dolayı yazdım herkesin bünyesi farklı benim çok küçük çikolata kisti vardı erken menopoz eşiğindeydim zorla yumurtam büyüyordu bazen buyusede dolenmiyordu rezervim yerlerdeydi..normal günlük islerimi yaptım ben canım bu son transferimde ilk iki gün yatiim sonra yemeğimi kendim yaptım sadece uzanma ağır kaldırma.. havuc portakal suyu taze sık iç..ananas ye günde 3dilim ..çiğ yer fıstığı ye bol teşbih çek Allahım kan can versin minislere Allaha emanet canım..Mrb bende de bi çikolata kisti var doktor bugün transfer yaptı çok bi engel değil dedi bu ins öyle olur
8 gun kalmış hadi hayırlısı...12 eylül ins
Allah razı olsun cnm senin de bebeğini sana bagislasin sağlıkla doğurmayi nasip etsin insCanım çok stres yapma tutcak olan emriyo tutuyor zaten.. hiç tutmiycak kötü kalite emriyo bile tutunuyor Allahım ol desin yeter ki sen transfer olmuşsun konuşmak için erken bence ben yasadigim süreçlerden dolayı yazdım herkesin bünyesi farklı benim çok küçük çikolata kisti vardı erken menopoz eşiğindeydim zorla yumurtam büyüyordu bazen buyusede dolenmiyordu rezervim yerlerdeydi..normal günlük islerimi yaptım ben canım bu son transferimde ilk iki gün yatiim sonra yemeğimi kendim yaptım sadece uzanma ağır kaldırma.. havuc portakal suyu taze sık iç..ananas ye günde 3dilim ..çiğ yer fıstığı ye bol teşbih çek Allahım kan can versin minislere Allaha emanet canım..
Çok erken tahlil istedi doktor anlamadım nie8 gun kalmış hadi hayırlısı...
Anladim cok tesekkur ederim. :)2 li 3 lu 4 lu testler ucuz sadece olasılık testleridir, kesin tanı koyan testler değildir.harmony nifty dna ve amniyo sentez pahali ve seni direk sonuca ulaştıran tanı testleridir.amniyo bebegin suyundan yapılan örnekle olduğu için 200/1 dusuk ihtimali var bu yüzden her dr önermiyor.
Cnm böyle şeylere takılma minigini almışsın :) güzel şeyler düşün güzel olsun eğer nasibimizde varsa oluyor elimizden tek gelen şey dua etmek ben transferden sonra ne yolculuklar yaptım şehir dışında oturduğum için bizde bu yollardan geçtik ve nasipse sona doğru gidiyoruz darısı isteyen ve bu yolda emek harcayan herkese nasip olsun.bu arada dr güven çünki kişiye göre tedaviler değişiyor ve ona göre süreç işliyor zaten için ferah olsun tadını çıkarr :)Mrb sizler daha deneyimli olduğunuz için size danışmak istedim söylemiştim zaten bugün transferim oldu iki dk lik yol mesafesinde akrabam var oraya gitsem orda uzansam acaba bi sıkıntı olur mu hamişler lütfen cwp verin
canım bende geçen aylarda güvenç beye gittim ondan önce de hsg çekindim konya daki tüm doktorlar gayet temiz falan dediler canını sıkma iki adet dondurulmuş embriyom var onları kullan falan dediler fakat ondan önce üç tedavi gördüm kaliteli embriyoya rağmen tutunma olmamıştı ve ben kendilinğin dış gebelik bir de düşük yaptım güvenç beyin muayenesinde bana tüpümde sıvı birikmesi olduğunu ve rahimde polip olduğunu söyledi ve ben konyaya geldiğimde birkaç doktora daha göstedim hsg filmimi yine bana birşeyimin olmadığını söylediler güvenç beye tekrar gitmek istiyordum fakat çalışıyorum o ara izinler kaldırıldı ve ameliyat çok pahalı söylendi 12000 on iki bin küsür ve bir de istanbulda ameliyat olacağım ailem olmayacak göze alamadım kendi eski doktoruma gittim ve herşeyi anlattım istanbula gittiğimizi oradaki doktoru bu teşhisi koyduğunu doktorumda ben ameliyatını yaparım dedi 1200 tl ye tamam dedim sonra geçen ay ameliyat oldum bu ayın dokuzunda bir ay olacak ve ameliyatta sol tüpüm alındı çünkü sıvı doluymuş rahimde iki adet myom çıkarılmış anlayacağın güvenç beyin teşhisi ne kadar doğruymuş canım uzun anlattım üç tedavimde d0kuz adet embriyomu harcadılar ve moralmen resmen çökerttiler iyice araştır kuzum benim donmuşlarım olmasaydı bahçeci de deneyeecektim Rabbim hakkımızda hayır olanları nasip etsinTüp bebek yapılacak zaten. Normal şartlarda engel oluyordur ama tüp bebek için engel değil diyorlar
5.gün embriyosu ise test tarihi 10 gun isteniyor galiba.benim 2.gün embriyosuy du 16.gun test tarihimdi.Çok erken tahlil istedi doktor anlamadım nie
Dogru teshis, insanı daha çabuk sağlıklı tedaviye götürüyor en azından sorun ne diye diye düşünüp kafayi yemiyorsun. Ameliyat icin odediginiz para cok fazlaymis, ne paralar ödüyoruz Allah herkese yardım etsin, emekler karşılığını bulsun insallah.canım bende geçen aylarda güvenç beye gittim ondan önce de hsg çekindim konya daki tüm doktorlar gayet temiz falan dediler canını sıkma iki adet dondurulmuş embriyom var onları kullan falan dediler fakat ondan önce üç tedavi gördüm kaliteli embriyoya rağmen tutunma olmamıştı ve ben kendilinğin dış gebelik bir de düşük yaptım güvenç beyin muayenesinde bana tüpümde sıvı birikmesi olduğunu ve rahimde polip olduğunu söyledi ve ben konyaya geldiğimde birkaç doktora daha göstedim hsg filmimi yine bana birşeyimin olmadığını söylediler güvenç beye tekrar gitmek istiyordum fakat çalışıyorum o ara izinler kaldırıldı ve ameliyat çok pahalı söylendi 12000 on iki bin küsür ve bir de istanbulda ameliyat olacağım ailem olmayacak göze alamadım kendi eski doktoruma gittim ve herşeyi anlattım istanbula gittiğimizi oradaki doktoru bu teşhisi koyduğunu doktorumda ben ameliyatını yaparım dedi 1200 tl ye tamam dedim sonra geçen ay ameliyat oldum bu ayın dokuzunda bir ay olacak ve ameliyatta sol tüpüm alındı çünkü sıvı doluymuş rahimde iki adet myom çıkarılmış anlayacağın güvenç beyin teşhisi ne kadar doğruymuş canım uzun anlattım üç tedavimde d0kuz adet embriyomu harcadılar ve moralmen resmen çökerttiler iyice araştır kuzum benim donmuşlarım olmasaydı bahçeci de deneyeecektim Rabbim hakkımızda hayır olanları nasip etsin
slm ikinci gün embriyosu muydu? benim de öyle donduruldu bayramdan sonra transfer inşallah. merak ettim ikinci gün tutan bilmiyordum hiç. çok sevindim doğrusu. doktorunuz kimdi acaba?5.gün embriyosu ise test tarihi 10 gun isteniyor galiba.benim 2.gün embriyosuy du 16.gun test tarihimdi.
5 gün embroyosu cnm bugün ağrılarım var5.gün embriyosu ise test tarihi 10 gun isteniyor galiba.benim 2.gün embriyosuy du 16.gun test tarihimdi.
Merhaba, benim dondurulmuş iki tane embriyom vardı ,2. Gün beklenen bölünmeyi gerçekleştirdikleri için riske atmak istemedik dondurduk dedi doktorum.2.gün embriyosuyla hamile kalanı kendi tedavimden sonra çok duydum. 5.gun embriyosunu daha cok test icin o kadar bekletiyorlar diye boliyorum.nasip kismet biraz da ,tutacagi varsa tutar.Erbil bey doktorum.insallah hakkınızda hayirlisi olsun.güzel düşünün güzel olsun.slm ikinci gün embriyosu muydu? benim de öyle donduruldu bayramdan sonra transfer inşallah. merak ettim ikinci gün tutan bilmiyordum hiç. çok sevindim doğrusu. doktorunuz kimdi acaba?
Hadi insallah bebeğin seninledir insallah5 gün embroyosu cnm bugün ağrılarım var
Canım benimde ikinci gün doldurulmuştu cozundukten nsonra bir gün beklendi gelişimleri izlendi..belki seninde doktorun öyle yapar konustunuzmu cozununce hemen transfermi olacaksın..slm ikinci gün embriyosu muydu? benim de öyle donduruldu bayramdan sonra transfer inşallah. merak ettim ikinci gün tutan bilmiyordum hiç. çok sevindim doğrusu. doktorunuz kimdi acaba?
İnş cnm ins taze incir yesem bi sıkıntı olmaz heraldeHadi insallah bebeğin seninledir insallah
Ayy bize umut oldu cok sevindimCanım benimde ikinci gün doldurulmuştu cozundukten nsonra bir gün beklendi gelişimleri izlendi..belki seninde doktorun öyle yapar konustunuzmu cozununce hemen transfermi olacaksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?