Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Progestron 8,7 çıktı adet olmadım olmam gerekli bugün aslında çok yüksekmiş transfer için 1,5in altında olmalıymş nedenini bilen var mı niye progestron yüksek olur?
Canım hamilelikte pregsteron yükseliyor sen bu ay opu olmusmuydun hamile olabilirmisin acaba canım..

Canım sen hamileliginde de zor sınavlardan geçtim sabrının mukafati şuan kucağında canım..Erbil bey 12 haftada takibi bıraktı burdaki doktoruma devam ediyorum canım..

Canım konuya atlaadi.kusura bakma bende ayağımda çok kramplar giriyor uykudan uyandıracak kadar sende de oluyormu kramplar..bizim hareketler bayag belirginleşti benim minisim hic yerinde durmuyor Maşallah..

Canım hamilelikte pregsteron yükseliyor sen bu ay opu olmusmuydun hamile olabilirmisin acaba canım..
Yok opuyu temmuzda oldum ağustosta histeroskopi yapıldı çizik atıldı olabilir mi gercekten
ama doktor neden bişey demedi o zaman?

Doktor ne dedi canım söktürücü bisey verdimi korunmusmuydun adetin kaçıncı günü laproskopi oldun adeti kaç gün geçti sen yinede çok umutlanma canimcigim sonraki hayal kırıklığı kotu oluyor bir idrardan test yapsana..

Canım söktürücü vermedi doktor.
korunmamıştık tatildeydik eşimle iyi zaman geçirdik histeroskopiyi adetin 7. Günü olmuştum. Bir alayım prediktör bakalım sabah. Ama bu imkansız gibi bişey gercekten. Doktor ultrasonunda bişey de görmedi. Bugün adet günüm işte yani geçmedi daha.

Son düzenleme:
Adetin iki hafta gecikme olmadan ultrasonda bisey gormezki zaten canim kese hemen.gozukmez sadece rahimin çok kalınlastigini gorur...biraz araştırma yaptım pregsteron hormonu yumurtlama zamanı 8 değerlerde kadar yükselir mi eğer dolenmedi olmasa değer hızla dususe geçermiş adet baslarmis..ilk uc ay gebelikte 8 ve 30lara kadar yukselirmis..inş hamissindir diğer dondurulmuslarla kardeş için bekler..test yapınca yaz canim..

Canım konuya atlaadi.kusura bakma bende ayağımda çok kramplar giriyor uykudan uyandıracak kadar sende de oluyormu kramplar..bizim hareketler bayag belirginleşti benim minisim hic yerinde durmuyor Maşallah..
Evet canım 16.haftalarımdı sanırım iki gün süreyle öyle bir bacak ağrısı yaşadım ki uyutmadı geceleri. Bulantılar yüzünden süt ve süt ürünlerini tüketememiştim uzun zamandır. ağrılar başlayınca hemen günde 2 bardak süt-2 kase yoğurt-1 şişe sodaya başladım. Ağrılar hemen kesildi ama ben kan tahlili de yaptırdım, kalsiyum iyiydi ama magnezyum alt sınırın hemen altına düşmüş doktor magnezyum ilacı verdi. O zamandan beri bir kere bile ağrım krampım olmadı hiç canım. Sen de bi tahlil yaptır istersen.

Tamam canım haber veririm elbet. Keşke olsa ama o kadar imkansız gözüküyor ki. Nasip kısmet tabi.

Amin Can'ım sağol,ederim tabii dualarım seninlede,bende bilerek bu resmi koydumki umut olsun,moral olsun ...

Canım günde bir bardak süt bir kase yoğurt tuketiyorum yetersiz mi geliyor acaba sodayi haftada iki yada iç kere iciyordum iki günden beri de kasiklarimda agri var çok ayakta kalırsam yada arabayla yolculuk yaparsam.. cuma hepsini sorucam doktoruma bu testlerin ismini yazarmisin canım bende yaptirayim Maşallah doktorum hiç tahlilde bahsetmiyorda..

Aslında sen gıdana çok dikkat ediyorsun güzel de besleniyorsun bebiş mi fazlacana alıyor sendekileri acaba erkek bebek ne de olsa :)) Ağrıları anlatınca doktora yüksek ihtimal magnezyum ilacı yazacaktır ama sen tahlil iste canım ne olur olmaz. Benden tahlil olarak Magnezyum- Kalsiyum- Sodyum - Potasyum istemişti. Bunlardan sadece magnezyum alt sınırın hemen altında çıktı.

Sen zaten bu fotoğrafla reklamın kralını yapıyorsun hakediyor şaka bir yana...

Histereskopiyi ne Kadar'a yaptırdın canım? Güvenç bey mi yaptı ?
Canim Histeroskopi fiyatı lazım sana sanırım, ben Mart ayında 2.100 TL ye yaptırdım Güvenç Beye. Yalnız benimkisi tanı amaçlı histeroskopiydi. Yani ilk deneme niye tutmadı diye bakmak için yaptık. Sadece polip varmış alındı, birde hazır içeri girmişken çizik atıp çıktı.

Senin ise tüpler alınacak, polipte vardı yanlış hatırlamıyorsam. Histeroskopi+polip alınma 2.100 TL tutar ama laparoskopi + tüplerin alınması için ayrıca ücret isteyeceklerdir. Yapılan her işlemin ayrı fiyatı var onlarda. Merkezle görüşüp durumuna uygun fiyat alman lazım.

Bakalım canım doktorum tahlil istiycekmi istemese ben bahsedicem istiyorum desem kafam rahat etmesi icin..benim pasam babaya çekerse biraz tombul olucak belki de bütün besinleri vitaminleri alıyor annneyi güçsüz bırakıyor o sağlıklı doğsun ben ağrı çekerim canım ya.. bu ay çok beslenmeme dikkat etmedim aslında birazda istahsizim nedense bakalım inş kilosu boyu sağlığı yerindedir minisimin..

Teşekkür ederim canım. Arayacaklar zaten. Görüşmeye gittiğimiz gün ilgili bayan çıkmıştı bilgi alamadık. Arayacaklar. Bu operasyonlar zormu? Ameliyattan sonra mide bulantısı Ağrı falan oldumu?

Teşekkür ederim canım. Arayacaklar zaten. Görüşmeye gittiğimiz gün ilgili bayan çıkmıştı bilgi alamadık. Arayacaklar. Bu operasyonlar zormu? Ameliyattan sonra mide bulantısı Ağrı falan oldumu?
Genel anestezi vererek uyutuyorlar canım, sadece polip alındığı için benimkinde ayılınca hiçbir ağrım sızım olmadı. Zaten operasyon en fazla 20-30 dk birşey sürüyor. Bana anestezinin tek yan etkisi ayılınca mide bulantısı yapıyor. Hemşirelere söyledim çıkınca bulantı önleyici iğne yaptılar onu da öyle çözmüş olduk. Ama senin tüpleri alma işlemi nasıldır, ne kadar sürer, kanama ağrı olur mu hiç bilmiyorum canım.

Sağol canım çok güzel bilgi verdin. Senin operasyonu Bahçecide Yaptılar dimi hastanede falan değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…