Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

İnş cnm ins taze incir yesem bi sıkıntı olmaz heralde
Canın ne isterse ye c

Benimde 2.gün embriyosuydu 4 hucreliydi tek embriyom vardi zaten suanda yanıbaşımda uyuyor melegim☺,riske atmama için gelişimi iyiyse hemen donduruyolar rezerv az olanlarda özellikle

teşekkür ederim canım. benim de üç embriyom var. ben de olumlu düşünüyorum, inşallah tutar. benim de ikinci gün biri 4 biri 6 diğeri 7 hücreli olmuş tam dondururken. dediğin gibi nasip kısmet. ben de bugün doktora gidiyorum bakalım. henüz adet olmadım bugünlerde olmam gerekiyor ama çağırdı gene de. çözüldükten sonraki işlemi ben de sorayım merak ettim, hayırlısı bakalım C calikusu2912 gulneva77 KELEBEK0908

@ZehreNur haber ver neler diyecek doktor ben 10 gibi görüşeceğim, malesef henüz regl olmadım bugün günüm aslında ama histeroskopi ameliyatı oldum ya geçen ay acaba gecikme yapar mı böyle sorayım gidince.

Benimde 2.gün embriyosuydu 4 hucreliydi tek embriyom vardi zaten suanda yanıbaşımda uyuyor melegim☺,riske atmama için gelişimi iyiyse hemen donduruyolar rezerv az olanlarda özellikle
güvenç beyle paylaşmışsın ne güzel bir foto ömrünüz boyunca size nefes olsun hayat olsun umut olsun destek olsun güven olsun inşaallah bana da dua et taze anne iki dondurulmuşum ekim ayında kısmet olursa deneyeceğim senin adına nasıl sevindim anlatamam

seninkiler ikinci gün için hücre sayıları çok iyi üçüncü gün olur genelde yedi hücreli hiç kafanı takma benimde biri 12 hücreli biri dokuz Allahım can versin hatim iniyorum bütün anne olmak isteyenlere dua edeceğim bizde bir dua listesi yapalım transferden önce salatı tefriciye fatiha ve ayetel kürsi hatmi yapalım ne dersiniz kızlar anne olanlarda katılırlarsa çok güzel olur

Canim neler yaşadık ikimizde nasıl umutsuz olduğumuz zamanlar oldu kötü günler geride kaldı sen melegine kavustun bende gün sayiyorum profil resimde süper olmuş nefesinizle bir omur sağlıklı mutlu yillariniz olsun inş..darısı başımıza olsun.. prensesini benim için op kokla canım..

Canın hücre sayısı süper ama bence hiç takılma ikinci üçüncü gün diye Allahım.nasip etiyse inan tutunuyor benim ikinci gün donduruldu 4 hucreliydiler cozununce bir gün bekletildi biri 7 hücreli biri 8 hücreli olmuştu diğeri gelişim göstermedi..sayı kalitesine hiç takılma canım sen her zaman umutlu ol pozitif düsun..

Sağolasın canım içime su serptin. Bakalım benim doktorum ne diyecek bekliyorum şimdi.

Selam kızlar ben Cumartesi rahim filmim ve tüm tahlillerinde beraber gittim Aylin Hanım'a. Tüplerinde sıkıntı varmış. Rahim t şeklinde dedi. Laparoskopi ve histereskopi olmam gerekiyormuş tüpten önce. Tüplerin bağlantısını kesecekmiş. Böyle bir durum yaşayan oldumu? Benim özel sigortam var. Başka bir hastanede olsam ama Aylin hanım yapsa operasyonu kaça patlar acaba? Şöyle bir şey önerdi Dr Um. Önce tüp tedavisine başlayıp yumurta geliştirip onları toplayalım. Sonra bu operasyonu yapalım. Sonrada transfer yapalım. Yardımcı olun kızlar bana

Maşallah maşallah profil fotoğrafın da yakıyorr
Eeee Kahraman'ımız Güvenç Bey,önce Allahım sonra onun sayesinde kızıma kavuştum,Nefesle gittiğimde diyoki bana,sen netten devam et klavye başında...burdan tavsiye ettiğim doktoru bazı arkadaşlar söylemiş benim yönlendirdiğimi doktora,

Can'ım benim çok çok teşekkür ederim,etmezmiyim hep ediyorum,dualarım seninle ve diğer arkadaşlarla,insanı en iyi aynı yollardan geçmiş birileri anlıyor.

KELEBEK0908 Güvenç bey miydi doktorun? Benim doktorum da kendisi. Benim de iki günlük embriyolarım var tutunurlar inşallah :)
Evet Güvenç bey doktorum,bende başlarda 2.gün embriyosu tutmaz vs diyodum ama hiç öyle değilmiş,adamlar biliyor işlerini defalarca demişti bana takılma gününe filan diye,hemde tek yumurtamdı benim 1 yıl boyunca elde ettiğimiz...kontrolün vardı galiba Nasıl geçti,

Ya vallahi Can'ım ben varya halen inanamıyorum yanıbaşımda uyuyan kızıma bakıp bakıp her an şükrediyorum Allah'a,Güvenç bey en başta diğer Ekibede dua ediyorum,az kaldı seninde hayırlısıyla sağlıkla gelsin dünyaya ,Kliniğe devam mı sen?

Canım gözün aydın rabbim evladını size bağışlasın fotoğrafınız da çok güzel olmuş çok duygulandım Güvenç Beyin kucağında görünce. Bizim için de bol bol dua et hayırlısıyla kucağımıza alalım yavrularımızı.

Progestron 8,7 çıktı adet olmadım olmam gerekli bugün aslında çok yüksekmiş transfer için 1,5in altında olmalıymş nedenini bilen var mı niye progestron yüksek olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…