Evet canim Bahçeci'de yapıyorlar. Benim ameliyatımı kendi doktorum yani Güvenç Bey yapmıştı, seninkini de Aylin Hanım mı yapıcak?Sağol canım çok güzel bilgi verdin. Senin operasyonu Bahçecide Yaptılar dimi hastanede falan değil yani
Cnm tekrar hayırlı olsun Rabbim güzel prensesine uzun ömürler versin profil resmin harika darısı başımıza inşallah :)Eeee Kahraman'ımız Güvenç Bey,önce Allahım sonra onun sayesinde kızıma kavuştum,Nefesle gittiğimde diyoki bana,sen netten devam et klavye başında...burdan tavsiye ettiğim doktoru bazı arkadaşlar söylemiş benim yönlendirdiğimi doktora,
Benim durum biraz Karışık canım. Laparoskopileri hastanelerde yapıyorlarmış. Özel sigortam var. Hastanenin Parasını Karşılar bizde drnparasınınverirz sanırım. Bilgi vereceklerdi hala net bir bilgi edinemedim. Ben hem laparoskopi hemde histereskopi olucam aynı andaEvet canim Bahçeci'de yapıyorlar. Benim ameliyatımı kendi doktorum yani Güvenç Bey yapmıştı, seninkini de Aylin Hanım mı yapıcak?
Hakında hayırlısı olsun canım Allah varken umutsuzluk yok inş zamanı gelince gorcen çift çizgiyi..gulneva77 canım test yaptım hamilelik falan yok zaten dün ben de internetten okudum biraz progesteron tam adet sökülmesi öncesi de böyle yükselirmiş. yeni bilgi :)
Benim de sağlık sigortam var canım ama bu tür operasyonların hiçbir maliyetini karşılamıyor demişlerdi. Sağlık sigortası geçmişten gelen rahatsızlıkları ek prim ödemediğin sürece kapsam dışı bırakır. Örneğin tiroid hastasıyım, tiroid tedavi ve ilaçlarını sigorta ödemez ama ben biraz daha fazla prim ödeyerek poliçe kapsamına aldırdım. Ama laparoskopi dedin mi, sen de geçmişten gelen tüplerle ilgili sıkıntı varmış bize bundan bahsetmemiştin kapsam dışı derler. İnşallah beni zamanında yanlış yönlendirmişlerdir de senin sigorta ödeyecektir. Bende merak ettim şimdi cevap gelince haberdar et canım.Benim durum biraz Karışık canım. Laparoskopileri hastanelerde yapıyorlarmış. Özel sigortam var. Hastanenin Parasını Karşılar bizde drnparasınınverirz sanırım. Bilgi vereceklerdi hala net bir bilgi edinemedim. Ben hem laparoskopi hemde histereskopi olucam aynı anda
Tüp ameliyat-ı dersen karşılamaz bencede ama laparoskopi yi Karşılar diye umuyorumBenim de sağlık sigortam var canım ama bu tür operasyonların hiçbir maliyetini karşılamıyor demişlerdi. Sağlık sigortası geçmişten gelen rahatsızlıkları ek prim ödemediğin sürece kapsam dışı bırakır. Örneğin tiroid hastasıyım, tiroid tedavi ve ilaçlarını sigorta ödemez ama ben biraz daha fazla prim ödeyerek poliçe kapsamına aldırdım. Ama laparoskopi dedin mi, sen de geçmişten gelen tüplerle ilgili sıkıntı varmış bize bundan bahsetmemiştin kapsam dışı derler. İnşallah beni zamanında yanlış yönlendirmişlerdir de senin sigorta ödeyecektir. Bende merak ettim şimdi cevap gelince haberdar et canım.
Bizim sigorta şirket Tarafından Ocak Ayında yenileniyor. Ameliyat ücretini ödemesi için kaç aylık Sigortalı olmamız gerekiyor canım bilgin varmı?Benim de sağlık sigortam var canım ama bu tür operasyonların hiçbir maliyetini karşılamıyor demişlerdi. Sağlık sigortası geçmişten gelen rahatsızlıkları ek prim ödemediğin sürece kapsam dışı bırakır. Örneğin tiroid hastasıyım, tiroid tedavi ve ilaçlarını sigorta ödemez ama ben biraz daha fazla prim ödeyerek poliçe kapsamına aldırdım. Ama laparoskopi dedin mi, sen de geçmişten gelen tüplerle ilgili sıkıntı varmış bize bundan bahsetmemiştin kapsam dışı derler. İnşallah beni zamanında yanlış yönlendirmişlerdir de senin sigorta ödeyecektir. Bende merak ettim şimdi cevap gelince haberdar et canım.
Hiç bilmiyorum ki canım, şirket üzerinden değil benimki kendim yaptırıyorum. Ameliyat olacağım zamanda 2 yıllık sigortalıydım ama dediğim gibi süre hiç önemli değildi onlar için karşılamadıklarından dolayı. Laparoskopi için de senin tüp bağlatıcam demeyecek olmana bile gerek yok, sonuçta rahim için yapılan bu ameliyatın sebebi zaten belli kısırlık tedavisi sınıfında geçiyor.Bizim sigorta şirket Tarafından Ocak Ayında yenileniyor. Ameliyat ücretini ödemesi için kaç aylık Sigortalı olmamız gerekiyor canım bilgin varmı?
Hayırlı olsun tedavin canım bende sadece bant kullanmıştım transfer oncesi vitamin haparına tedavin boyunca devam etmistim zaten..için rahat olsun transfer sonrası da jel kan sulandirici ve haftalık iğneler kullanmıştım..erbil bey kişiye özel tedavi uyguluyor sansin bol olsun Allahım minislere kan can versin..kızlar merhaba,
bende Erbil Bey'in hastasıyım, temmuzda yumurta toplandı donduruldu, bu ayda transfer olacak, bant kullanıyorum, dün gittim perşembe gel test yapılacak ona göre ilaç vereceğiz dedi, transfer öncesi bantlardan hariç hangi ilaçları kullandınız
saol canım, çok teşekkürlerHayırlı olsun tedavin canım bende sadece bant kullanmıştım transfer oncesi vitamin haparına tedavin boyunca devam etmistim zaten..için rahat olsun transfer sonrası da jel kan sulandirici ve haftalık iğneler kullanmıştım..erbil bey kişiye özel tedavi uyguluyor sansin bol olsun Allahım minislere kan can versin..
Ay korktum şimdi yaa. Ya benide kara listeye alırlarsa offfff. Aklıma gelmedi. Keşke söyleseydim kıza adet düzensizliğinden dolayı diye falan yazın rapora deseydimHiç bilmiyorum ki canım, şirket üzerinden değil benimki kendim yaptırıyorum. Ameliyat olacağım zamanda 2 yıllık sigortalıydım ama dediğim gibi süre hiç önemli değildi onlar için karşılamadıklarından dolayı. Laparoskopi için de senin tüp bağlatıcam demeyecek olmana bile gerek yok, sonuçta rahim için yapılan bu ameliyatın sebebi zaten belli kısırlık tedavisi sınıfında geçiyor.
Birde tüp bebek tedavisinden önce gittiğim kadın doğumcum muayene raporlarına özellikle bu tür konularda yazı yazmadı ki sigorta şirketi kara listeye almasın seni derdi. Mesela ben Klomen tedavisi için giderdim yumurta takibi falan yapardı, o sisteme bu ay adet kanaması az gelmiş ona baktık yazardı :)) Daha uzun yıllar özel sağlık sigortası kullanıcam diyorsan dikkat et bence bu durumlara.
Sen nerede olmuştun ameliyatını canım?Hiç bilmiyorum ki canım, şirket üzerinden değil benimki kendim yaptırıyorum. Ameliyat olacağım zamanda 2 yıllık sigortalıydım ama dediğim gibi süre hiç önemli değildi onlar için karşılamadıklarından dolayı. Laparoskopi için de senin tüp bağlatıcam demeyecek olmana bile gerek yok, sonuçta rahim için yapılan bu ameliyatın sebebi zaten belli kısırlık tedavisi sınıfında geçiyor.
Birde tüp bebek tedavisinden önce gittiğim kadın doğumcum muayene raporlarına özellikle bu tür konularda yazı yazmadı ki sigorta şirketi kara listeye almasın seni derdi. Mesela ben Klomen tedavisi için giderdim yumurta takibi falan yapardı, o sisteme bu ay adet kanaması az gelmiş ona baktık yazardı :)) Daha uzun yıllar özel sağlık sigortası kullanıcam diyorsan dikkat et bence bu durumlara.
Bahçeçi de oldum ben canım, kendi doktorum Güvenç Bey yaptı ameliyatımı. Birazda özellikle o yapsın istedim ki tedavi sürecinde rahmimle ilgili ne bilmesi gerekiyorsa görmüş bilmiş olsun istedim.Sen nerede olmuştun ameliyatını canım?
Ücret ne kadardı canım? Birde sen laparoskopi mi histeroskopi mi olmuştun?Bahçeçi de oldum ben canım, kendi doktorum Güvenç Bey yaptı ameliyatımı. Birazda özellikle o yapsın istedim ki tedavi sürecinde rahmimle ilgili ne bilmesi gerekiyorsa görmüş bilmiş olsun istedim.
Ama bunların hepsine dün de yanıt verdim ben aynı soruları soruyorsun. Bir önceki sayfaya bak göreceksiniz yazışmalarımızı..Ücret ne kadardı canım? Birde sen laparoskopi mi histeroskopi mi olmuştun?
Kusura bakma kafam çok Karışık olduğu için unutuyorum sanırım. Seni yorduysam kusura bakmaAma bunların hepsine dün de yanıt verdim ben aynı soruları soruyorsun. Bir önceki sayfaya bak göreceksiniz yazışmalarımızı..
Canım senin kafan gerçekten cok.karisik farkında değilsin ve hep.bir panik haldesin .sen istanbulda yasamiyormusun bence tedavi olduğun hastanede yaptır operasyonlarını çok fiyat farkı yoktur.gitigin yerlerin ve en onemlisi iyi bir doktor yapması gerek laproskopini..Kusura bakma kafam çok Karışık olduğu için unutuyorum sanırım. Seni yorduysam kusura bakma
Yorulmuyorum canım sorun değil benim için bin kere de cevaplarım aynı soruyu da, ama sen cevapları aklında toparlayamazsan bizim anlattıklarımızın bi önemi kalmaz. Bence şuan güvenebileceğin sayılı merkezlerden birindesin, biraz rahatla çok streslisin. Sorduğun ve sorman gereken soruları - aldığın cevapları güzelce bi not et istersen. Sakin kafayla al önüne topladığın doneleri ona göre bir yol haritası çiz. Bu süreçte zaten en büyük destekçinin doktorun olması lazım, en çok onunla istişare ederek ilerle. Yine çekinme sormak istediğin birşey olursa bizler buradayız ama cevaplarını da alınca hemencecik unutma :)Kusura bakma kafam çok Karışık olduğu için unutuyorum sanırım. Seni yorduysam kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?