Canim bnm bi arkadasim hamile pilatesi yapmisti hamileliginde. Cok rahat dogum yaptim demisti. Ha bana dersen sen yapar misin diye top uzerindeki hareketlere cesaretim olmaz ama bacak calisabilirim10-12 haftayı tamamlayan hamişler, düzenli spor, yürüyüş, yüzme ya da pilates yapan var mı aranızda? Ben bebişimden önce yapıyordum pilates, çokta iyi hissediyordum kendimi ama şimdi hamile pilatesi gibi bir seçeneğim olsa da çekiniyorum açıkçası. Ben de yürüyüşe başladım bugün, 40 dk yürüdüm açık havada.. bir hafta sonra 1 saate çıkarım. çok uyuştum artık hareketsizlikten. Koşu bandım da var ama doktor önermedi düşebilirim diye
Sizde ne var yok?
Selam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...KELEBEK0908 naptın? Ne dedi Güvenç bey? Sen nasıl oldun?
Selam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Kızlar anlayacağınız zor günler beni bekliyor...dua edin lütfen...
Can'ım benim çok sağol...sağolsun Ablam kardeşim annem var çok yardımcılar,zaten büyük eşya almıcam. kardeşim oğlunun arabası,beşiği vs.saklamıştı yeniler,demek istediğim hani kızımız için alışveriş yapmak hevesle,ama dediğin gibi herşeyin başı sağlıkla gelmesi,eksikler bişekilde tamamlanır,özel sigortam var ama hastanenin doğum ücretine göre teminat limiti yükseltmem lazım ki tamamını ve dışardan Dr parasını ödesin,oda primleri artırıyor epey, neden haziranda yenilecek sigortam,Canım benim, bak ne güzel bebeğin iyi durumda. Allah korusun başka konuşmalar da yapmış olabilirdiniz. Bunu söylüyorum ki boşu boşuna iş için üzme kendini. İnan herşey yoluna girer, iş dünyası bu, mutlaka biri bulunur, yapar eder, bulamazsa mevcutlardan biri yapar. Muhasebeyi dışardan biri de yapar, ayrıntıları telwfonla destek olursun. Senin ruh sağlığın şu an en az kanaman kadar önemli.
Maddi olarak ailelerden destek alamaz mısınız? Kardeş?
Hazırlığa gelince ona da hiç takılma, varsa kız kardeş o ilgilensin biraz ya da annen.. yoksa da bikaç yenidoğan takımı bi de işk öncelikler neyse işte. Gerekirse alır kargoyla ben gönderirim. Donsuz kalacak değil ya, sakın sakın üzülme bunlara.. bak O bir mucize.. öyle böyle gelecek dünyaya, varsın süsü püsü eksik olsun. Yazın doğacak, birlikte çıkar alırsınız.
Hastane meselesine gelince özel sağlığın var mı? Yoksa her ikisi de okkalı hastaneler maşallah ama yapacak bişe var mı? Herkes elini taşın altına koyacak artık. Sağlıkla alın kucağınıza da ödersiniz elbet..
Lütfen iyi ol, işin de koy totosuna, en kötü nolur işten mi atarlar, daha yakında bir işe girersin, muhasebeciye iş mi yok.
Öyle önemli bir önceliğin var ki, anlamayan kendi düşünsün...
Selam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Can'ım benim Nasıl moral oldun anlatamam,çok haklısınHa bak bir de bu hormonlar çok yorup üzmüş seni.. zor günler beni bekliyor ne demek? Davet etme, başa gelen çekilir, her derdin de çaresi vardır de.. lütfen, nolur.. en kötü nolur kelebekcim, bu adam demedi mi 30 hafta dolsun, çok risk varsa alırız .. e parmak bebekleri bile küvözde yaşatıyorlar artık. Dünyaya gelmeye gönlü varsa, ki sen pozitif olacaksın ki olsun, gelir o. Gönül elbette gününü tamamlasın istiyor, inşallah ama olmazsa da çaresiz değil. İnan laf olsun diye söylemiyorum. Nefes alıp veriyorsak mutlaka çare var.. sen de pozitif olacaksın. Olacaksın ki güçlü olasın. Annelik kapıp koyvermek değil, hayatta herşey var. Doğunca, büyüyünce dersin artıl bir daire parası harcadık sana diye..bana annem öyle der, doğum değil de sonrası çok hastaymışım, 6 yaşında yürümüşüm...
Can'ım benim çok sağol...sağolsun Ablam kardeşim annem var çok yardımcılar,zaten büyük eşya almıcam. kardeşim oğlunun arabası,beşiği vs.saklamıştı yeniler,demek istediğim hani kızımız için alışveriş yapmak hevesle,ama dediğin gibi herşeyin başı sağlıkla gelmesi,eksikler bişekilde tamamlanır,özel sigortam var ama hastanenin doğum ücretine göre teminat limiti yükseltmem lazım ki tamamını ve dışardan Dr parasını ödesin,oda primleri artırıyor epey, neden haziranda yenilecek sigortam,
Can'ım benim Nasıl moral oldun anlatamam,çok haklısın
Slm canim bak uzulme bebek gayet saglikliymis allahm kucaginada almayi nasip etsin is konusuda dert etme kendine para gelir gecer onemli olan sen ve bebegin bu gunlere kolay gelmedik ben hala ayaklanmis degilm dogru duzgun evden bile cikmiyorum napalim bebek icin katlancaz ins o kanamanda kesilip normale.donersiniz yat istirahat et bebege ve kendine iyi bak canimSelam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Canım bebeğin iyi olmasina com sevindim biz ne günler atlatik canım buda gecicek Allahın izniyle sağlıklı alican meleğini kucağına canım işi bıraktım yalnismi anladım bende hamis olduğumu ogrenince işi bıraktım hiçbirşey benim bebegimin sağlıklı olmasından önemli değil..hiç yuzistu bırakmış saymazsin ne mutlu anlayışlı işverenin var..ben 3600 is gununden çıktım kıdem tazminati alabiliyorsun böyle çıkış yaparsan..SSK baslangic 1999 yılından olmasi gerek..canım bende kalp atışını duydum dünyanın en güzel sesi ..iyi günler cook yakın canım Allahım ne eylerse güzel eyler dua ve sabır canım..Selam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Merhaba, oncelikle suan icin risk olmamasina cok sevindim. Hepimiz planlar yapiyoruz ama gelisen durumlara gore maalesef uygulayamiyoruz. Sen is ahlakin nedeniyle is verenine karsi sorumlulugun nedeniyle de biraz uzulmussun ama doktorun ayril dedikten sonra en iyisi bu maalesef. Bebegin de kismetiyle gelecektir eminim, dogduktan sonra beklemediginiz kapilar acilacaktir sizin icin. Yasal haklarin icin de ne kadar suredir calisiyorsun bilmiyorum ama bilgili biriyle mutlaka konus. Ben tedavimi daha rahat atlatmak icin isimden ayroldim ve acik bir sekilde patronlarima durumu anlattim. Sagolsunlar kidem tazminatimi odediler bana, belki senin patronlarin da bunu kabul edebilir. Sonucta devlet onayli rapor alma hakkin da olabilir ve doguma kadar ki sureci bu sekilde gecirebilirdin. Saglikla bebegini kucagina cani gonulden inaniyorum.Selam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Cnm gecmis olsun.. kızımız simdiden nazlı anlaşılan :) zor bi durum yaşadığın ama seni söylediğinin aksine zor değil güzel günler bekliyo bence. Maddi ve manevi biraz sarsıcı bi süreç olsa da mucizenle hikayenle hepimize umutsun unutma bunu. Her şeyin yerine başka bişey konabilir ama taşıdığın canın eşi benzeri olmayacak. Rabbim ikinizin de koruyucusu. O' na emanetsiniz. Çok çok mutlu olmanız dileğiyle..Selam,fiziksel olarak iyi ama ,ruhsal olarak kötüyüm...dün Güvenç beyde kontrolüm vardı ama saati beklemeye fırsatım olmadı,önceki akşam ve o sabaha karşı karın Ağrı'sıyla kanamam arttı ve kliniğin açılışında oradaydım,hemen aldı muayeneye ,Bebek iyi,gelişimi iyi,ama kanama da var...1 saat muayeneden sonra plesentada ufak bir ayrılma varmış,kanama ondan olabilir Dedi,çünkü başka sebep yok herşey yolunda.canım Deniz ve Canım doktorum ve eşim öyle desteklerdiki bana,Güvenç bey yüzümü ellerinin arasına alıp geçti karşıma Başladı anlatmaya ,ben okadar kötüyüm ki zor tutuyorum kendimi.yatacaksın Dedi,çalışamazsın bu durumda,şu an belki kanamama yok(bir oluyor bir olmuyor)ama çok zor yollardan geçtik Selda riske atamayız Dedi,devam eder,kasılma olursa hastanede yatacaksın bir süre Dedi...27 hafta iyi dayandın bak Dedi,kolay olmayacağını biliyorduk Dedi...yata yata ve her hafta kontrolle 37,38 haftalara götürdüğümüz gebeler var Dedi...gel bebeği görelim git Dedi,ilk önceliğimiz senin ve bebeğin sağlığı Dedi,tabi kullandığım clexan iğne ve coraspinde de bunda payı var ama mecburuz kullanmaya Dedi diğer lupustan dolayı.evet öylede...çalışıyordum ben de Anadolu yakasında oturup,Avrupa yakasındaydı işim.önmuhasebedeydim masabaşı iş yani...ama işin maddi kısmıda var,çalışma diyeceğini hiç düşünmedim çünkü 32. Haftam 27 haziranda şurda 1 ay kalmıştı doğum iznime ki ben hamileliğim güzel gidiyor diye çalışırım sonuna kadar diye hesaplar yapıyordum ki iznimi doğum sonrasına eklerim,bu 1 ay için rapor vs ayarlamam lazım yada yıllık izinimden kullanmam lazım bilemiyorum Nasıl olcak,işverenimle konuştum hemen önemli olan sen ve Bebek Dedi o da sağolsun ama tabi pat diye bırakmış oldum işi 1 günde.gerçi konuştuk patronla önce iznini kullan yıllık sonra rapor al Dedi ama...benim yerimede kimse yok ,geçici biri gelecekti beraber 15 gün çalışıp öğretip öyle izne çıkacaktım ama olmadı,iş durumununada çok çok üzüldüm ,yüzüstü bıraktım gibi oldu,gerçi biri bulunana kadar evden idare edicem ama tabi herşeyde olmaz...dönüşümde riske girdi bu durumda.yasal haklarımı araştırmam gerek,ne yapmam lazım bilenler yazabilirmisiniz?muhasebeci olan yada net bilgi sahibi olan varsa aramızda.sonra daha hiçbir hazırlık yapmamıştım kızımız için tek tük kıyafet almıştım...erken doğum riski şuanda yok,ama olmayacağını bilemeyiz Dedi .doğum yaptığı hastaneleri sordum cerrahi,acıbadem Fulya ve florence nihgtingle gayrettepe .ama bana cerrahi olmaz Dedi çünkü yenidoğan yoğun bakımı yetersizmiş.acıbadem yada florence Dedi kesinlikle...
Merhaba, test sonucun geldi mi?Gözünüz aydın.. 700 eur.
Merhaba, test sonucun geldi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?