Haklısın önemli olan herşeyin yolunda gitmesi. Haftaya 2 li tarama yapılacak, ense kalınlıklarına bakılacak inşaALLAH iyidir bebişlerim. Allah tüm hamişlere sorunsuz hamilelik yaşamalarını ve sağlıklı şekilde yavrularını kucaklarına almalarını nasip etsin
Bu arada çok güzel bir form olmuş, teşekkürlerrrr canım
Amin bende bugün bahcecideydim birbirimizi kesin gormusuždur..bende kalp atışını gordum çok sukur herşey yolunda..hata bebis biraz uzun dedi erbil bey...
Cnm bende gittim gelişimi falan çok güzeldi haftası ile uyumlu birde büyümüş renkli USG ilede bebişimi gördüm önemli olan sağlıklı olması bizim için ama oğluşumuz olucak inşallah cnm :)Evet gittik. Kocaman olmuş, epeyce uğraştı ama vajinal bile göremedi cinsiyetini. Göbek bağı bacak arasından geçiyor.sen naptın?
Cnm bende gittim gelişimi falan çok güzeldi haftası ile uyumlu birde büyümüş renkli USG ilede bebişimi gördüm önemli olan sağlıklı olması bizim için ama oğluşumuz olucak inşallah cnm :)
Çok sağol cnm evet erkek dedi Dr sağlıklı olsunda kızı erkeğini hiç yok rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cnm bidaha ne zaman kontrolünBen de gördüm renklisini107 gram olmuş. Artık ağırlık takibini yapacağız dedi. Yoğunluğuna bakmak için açıyorlar zaten renkliyi de
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah.. kesinleşti mi?
cok normal bnde de oluyodu korkma:)canlar size bir sorum olucak ben crinoel je kullanıyorum günde iki kere bugün tortu şeklinde geri gelenbeyaz tortuda siyah renk vardı korktum açıkçası benim şuana kadar beyaz tortu şeklinde gelirdi biraz korktum canlar..sizce normalmi..
Çok sağol cnm evet erkek dedi Dr sağlıklı olsunda kızı erkeğini hiç yok rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cnm bidaha ne zaman kontrolün
Normal cnm hepimiz aynı endişeleri yaşadık hiç korkma bebişini düşün :)canlar size bir sorum olucak ben crinoel je kullanıyorum günde iki kere bugün tortu şeklinde geri gelenbeyaz tortuda siyah renk vardı korktum açıkçası benim şuana kadar beyaz tortu şeklinde gelirdi biraz korktum canlar..sizce normalmi..
Normal cnm hepimiz aynı endişeleri yaşadık
Bir zamanlar transfer olup duygularımızı paylaştığımız bu sayfada şimdi pozitifi görüp heyecanımızı sevinçlerimiz paylaştığımız görm
Çok sağol cnm evet erkek dedi Dr sağlıklı olsunda kızı erkeğini hiç yok rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah cnm bidaha ne zaman kontrolün
Oh senin bi de ikiz mi? Kolaylıklar diliyorum
Evet forumumuz çok ciciş oldu, ilk doğum yapacak olan sanırım @kelebek7977 olacak. İstanbuldakiler en azından onu ziyarete gidebiliriz. Ve bunu bir gelenek haline getirebiliriz..
canlar size bir sorum olucak ben crinoel je kullanıyorum günde iki kere bugün tortu şeklinde geri gelenbeyaz tortuda siyah renk vardı korktum açıkçası benim şuana kadar beyaz tortu şeklinde gelirdi biraz korktum canlar..sizce normalmi..
Merhaba, ben de bugun kontrole gittim ve nifty testi icin kan verdim. Erbil Bey 15 gun sonra tekrar cagirdi bu sefer de ense kalinligina vs bakilacak arti rutin baska test icin kan vereceksin dedi. Sen test sonucundan sonra gittiginde bu kontrolleri yaptilar mi?Günaydın, Güvenç bey aylık çağırıyor, yani 1 ay sonra ama arada başka bir doktora gideceğim.
Kaç gram olmuş seninki?
Canım sen erbil beye devam edicekmisin..nifty testini kaçıncı haftada neden istiyor ücreti ne kadar bu testin..canım Clexane kesmek genetik test yaptırdı erbil sanada yapildimibey sen kaç haftalık hamissin..Merhaba, ben de bugun kontrole gittim ve nifty testi icin kan verdim. Erbil Bey 15 gun sonra tekrar cagirdi bu sefer de ense kalinligina vs bakilacak arti rutin baska test icin kan vereceksin dedi. Sen test sonucundan sonra gittiginde bu kontrolleri yaptilar mi?
Merhaba, ben de bugun kontrole gittim ve nifty testi icin kan verdim. Erbil Bey 15 gun sonra tekrar cagirdi bu sefer de ense kalinligina vs bakilacak arti rutin baska test icin kan vereceksin dedi. Sen test sonucundan sonra gittiginde bu kontrolleri yaptilar mi?
Erbil bey belli bir haftadan sonra eger bir sorun yoksa birakiyor (zaten cok fazla hastasi oldugu icin bebek bekleyen diger kisilere daha fazla konsantre olabilmek icin) ben bir sure burcak hanim ile devam edecegim ama ne zaman ona gececegimin kararini Erbil Bey verecek. Benim 10. Haftam, Erbil bey bugun testi yaptirabilecegimi soyledi. Ucreti 2300 lira, bu testin dogruluk payi %99,5 ve down sendromu haric baska hastaliklarla ilgili de en erken sonucu veriyor. Secim sana kalmis yaptirmak zorunlu degil istersen sadece ikili testi de yaptirabilirsin. Ama hem ikili test hem de bu testi niye yapiyoruz bilmiyorum, onu sormak klinikten ciktiktan sonra aklima geldi :)Canım sen erbil beye devam edicekmisin..nifty testini kaçıncı haftada neden istiyor ücreti ne kadar bu testin..canım Clexane kesmek genetik test yaptırdı erbil sanada yapildimibey sen kaç haftalık hamissin..
Aslinda bana da ikili demedi ama ense kalinligi vs diyince ben herhalde ikili test olacak diye dusundum. Bir de kan testi olacak dedi (nifty haricinde). Evet hepsinin farkli herhalde calisma sistemleri, bakalim neler olacak :) senin test sonucun kac gunde gelmisti? 15 gunu buldu mu?Ense kalınlığı, burun kemiği vs. Ölçüleri kanı verdiğim gün almıştı. Sonuç çıkınca aradı konuştuk, o çağırmadı ama ben şehir dışına çıkacağım için gittim. Normalde aylık kontrole çağırıyor. Başka test konuşmadık. 20-24.haftalar arasında ayrıntılı ultrason için yönlendireceğim dedi. Ne testi yapılacakmış ki başka, nifty yaptırınca ikili üçlü de gerekmiyor..
İki doktor farklı çalışıyor anlaşılan
Erbil bey belli bir haftadan sonra eger bir sorun yoksa birakiyor (zaten cok fazla hastasi oldugu icin bebek bekleyen diger kisilere daha fazla konsantre olabilmek icin) ben bir sure burcak hanim ile devam edecegim ama ne zaman ona gececegimin kararini Erbil Bey verecek. Benim 10. Haftam, Erbil bey bugun testi yaptirabilecegimi soyledi. Ucreti 2300 lira, bu testin dogruluk payi %99,5 ve down sendromu haric baska hastaliklarla ilgili de en erken sonucu veriyor. Secim sana kalmis yaptirmak zorunlu degil istersen sadece ikili testi de yaptirabilirsin. Ama hem ikili test hem de bu testi niye yapiyoruz bilmiyorum, onu sormak klinikten ciktiktan sonra aklima geldi :)
Aslinda bana da ikili demedi ama ense kalinligi vs diyince ben herhalde ikili test olacak diye dusundum. Bir de kan testi olacak dedi (nifty haricinde). Evet hepsinin farkli herhalde calisma sistemleri, bakalim neler olacak :) senin test sonucun kac gunde gelmisti? 15 gunu buldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?