Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Merhaba, evet tam da bugün aradı doktor. Çok şükür normalmiş herşey. Yarın da kontrole gideceğim zaten, alırım raporunu..
Sen ne aşamadaydın? Takvim yapmamışsın, anımsayamadım.
Oh ne guzel cok sukur, darisi basimiza. Benim pazartesi kontrolum. 10 haftalik olacagim, nifty testi icin de o gun kan verecegim.

Oh ne guzel cok sukur, darisi basimiza. Benim pazartesi kontrolum. 10 haftalik olacagim, nifty testi icin de o gun kan verecegim.
Hurdunyacım testin güzel gelmesine çok sevindim cnm inşallah yarın bende kontrole gidiyorum bakalım bebişlerimiz cinsiyetlerini gôsterecekmi :) gerçi cinsiyetten çok bebisimi görecek olmak beni daha çok heyecanlandırıyor inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

İnşallah tatlım.. benim normal kontrol zamanım değil ama zamanı geldiğinde ist.da olmayabilirim diye erken gideceğiz. Bakalım bakalım ne kadar büyümüş bıdıklar.. en son 12+4 te 6,5 cm di sıpam.. iki hafta oldu, bakalım ne kadar olmuş

Doktorum kendisi soyledi 10. Haftada yapariz diye, bakalim pazartesi tekrar konusuruz zaten. Bu testte cinsiyette belli oluyor diye duymustum, dogru mu?

Hmm.. bana böyle bişi demediler. Deselerdi de istemezdim zaten. Ama şu var. Cinsiyetle ilgili kromozamları kontrol ediliyor, bir hasar, dna da kopukluk vs.. var mı diye..

Hmm.. bana böyle bişi demediler. Deselerdi de istemezdim zaten. Ama şu var. Cinsiyetle ilgili kromozamları kontrol ediliyor, bir hasar, dna da kopukluk vs.. var mı diye..
Onemli olan saglikli oldugunun haberini almak zaten gerisi muhim degil. Sen doktorunu uyar bari pat diye soylemesin cinsiyetini :)

Onemli olan saglikli oldugunun haberini almak zaten gerisi muhim degil. Sen doktorunu uyar bari pat diye soylemesin cinsiyetini :)

Aaaahhh ahhh ben istemiyorum ama kocacık istiyor... zor yani öğrenmemem .. aman neyse savaşamayacağım..
Senin Erbil bey miydi doktorun?

Benim kontrolüm cnm senle aynıyız hala bahçeciyemi gidiyorsun bebişlerimizin gelişimi haftasıda aynı gidiyor :) allahım korusun miniklerimizi enson gittiğimde baya hareketliydi kuzum elini agzına gôtürüyor yerinde durmuyordu bazen onun bedenimde olduğuna inanamıyorum videosunu izleyip duruyorum onun içinde görmek için elimden gelse her gün Dr gidesim geliyor:) sen nasılsın birşeyler hissediyormusun

Evet hala bahçeciye gidiyorum. Bağımlılık yaptı
Bi 15 gün sonra yakında bi dr. Deneyeceğim. Bakalım.. bizimki de dans ediyordu adeta.. şimdilik yerleri geniş, oynaşsınlar..
Arada bişeler hissediyorum her zamankinden farklı ama anlamlandıramıyorum..

Merhaba Güzel Anneler,

Hamilelik hep bir heyecanla geçiyor. Doktorum Güvenç Bey ve haftaya kontrolümüz var. Şimdiki heyecanım cinsiyetlerini acaba öğrenebilir miyim diye Sizler kaçıncı haftada öğrendiniz?

Cnm ne yaptın gittin mi Dr nasılsın

Merhaba,
O hiç belli olmaz..
Bugün 14+5. Çok uğraştı ama göremedi Güvenç bey.. herşey yolunda ya, göstermesin.. ben istemiyorum öğrenmek ama babacık meraklı

Hayirli olsun canim rabbm.tamamina erdirsin ins bende 13. Haftada ogrenmistim cinsiyetini baya bi erken ogrendim ins sende haftaya ogrenirsin

Merhaba,
O hiç belli olmaz..
Bugün 14+5. Çok uğraştı ama göremedi Güvenç bey.. herşey yolunda ya, göstermesin.. ben istemiyorum öğrenmek ama babacık meraklı
Amin bende bugün bahcecideydim birbirimizi kesin gormusuždur..bende kalp atışını gordum çok sukur herşey yolunda..hata bebis biraz uzun dedi erbil bey...

Merhaba,
O hiç belli olmaz..

Haklısın önemli olan herşeyin yolunda gitmesi. Haftaya 2 li tarama yapılacak, ense kalınlıklarına bakılacak inşaALLAH iyidir bebişlerim. Allah tüm hamişlere sorunsuz hamilelik yaşamalarını ve sağlıklı şekilde yavrularını kucaklarına almalarını nasip etsin
Bu arada çok güzel bir form olmuş, teşekkürlerrrr canım

Hayirli olsun canim rabbm.tamamina erdirsin ins bende 13. Haftada ogrenmistim cinsiyetini baya bi erken ogrendim ins sende haftaya ogrenirsin

Amin canım çok teşekkür ederim. Allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Ne güzel erkenden öğrenmişsin bende İnşaALLAH senin gibi şanslı olur öğrenebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…