Bahçeci Fulya'da hamile kalanlar, Gelin hadi..

Can'ım dün kontrole gittim Güvenç bey yoktu müstecep bey ilgilendi sağolsun.kanamam 1 haftadır az az da olsa devam ediyor,ama bebek gayet iyi,suyu ,yeri olması gerektiği gibi,erken doğum riski yok Dedi,kanama olabilir Dedi Bebek büyüdükçe plesentayı itince ara ara kanama olabilir Dedi ama ben bilemiyorum yaa,kesin bi sebebi olmalı bu kanamanın,salı günü güvenç beye gidicem bakalım o ne diyecek,yarın işe başlıyorum yine korka korka da olsa.

Çok sevindim ufaklığın iyi olmasına..
Duyuyoruz malesef bunları, bazen doğuma kadar kanaması olanları.. bilemiyorum ki
Bir süre daha uzatamaz mısın? Ya da yarın gidersin, kendini iyi hissetmezsen de çıkarsın. Ağlamayana meme yok, ne iş yaptığını bilmiyorum ama canını dişine takmanın gereği yok.

Sağol Can'ım,masa bası işim muhasebe bilgisayar bası ayaklarımı filan uzatıyorum ara sıra,koşturmaca yok,sadece 1,5 saat yol var gidiş metrobüsle .bakalım yarın denıcem salı kontrol bar ona göre hareket edicem Dr ne dicek

Canım bebisin iyi olduğuna sevindim ama lütfen raporunu uzat hata sağlık ocağından rapor alabiliyorsun durumunu anlat lütfen kızıyorum ama cook mücadele ettik önemli olan yavrun canım..Allaha emanet ikinizde..

Canım bebisin iyi olduğuna sevindim ama lütfen raporunu uzat hata sağlık ocağından rapor alabiliyorsun durumunu anlat lütfen kızıyorum ama cook mücadele ettik önemli olan yavrun canım..Allaha emanet ikinizde..
Doğru tabi,yarın gitçem işe salı kontrolüm var,Dr istirahat verirse uzatacam raporu tabii,ama inşallah gerek kalmaz .

Doğru tabi,yarın gitçem işe salı kontrolüm var,Dr istirahat verirse uzatacam raporu tabii,ama inşallah gerek kalmaz .
Yolun sonuna geldin az kaldı canım ins saglikli al melegini kucagina..ben işi bıraktım hamis olduğumu ogrenince..bende cuma ordayim kalp atışı için benim içinde dua et canım..

Hayırlısıyla duyacaksın kalp atışlarınınıda Can'ım ,dualarımdasınız
Sıra sıra gidiyoruz, ben de haftaya pzts. Gitmeyi düşünüyorum. Testin sonucunu da konuşuruz, çıkar o zamana.. sonra da inşallah herşey yolundadır da daha yakın bir doktor denerim.
Gece rüyamda şuncacık halimle doğuma giriyordum, eşim yok, doktorum yok, bi anacım var yanımda.. kendimi paralıyorum bu çocuk çok küçük doğamaz diye.. normal doğuma zorluyorlar, olmaz tüp bu tüpp diye bağırıyorum.. ay nasıl geriliyoruz farkında olmadan.. sözde çok cool takılıyorum anasını satim

Canım aşağıda bebek gelişiminde isim için yardımcı olmuşlar okudunmj
Heee sen şu sitenin önerilerini diyorsun, pardon ya geç düştü :)
Sultan falan yazıyordu onu diyorsun di mi ..
Evet evet gördüm, yapraklı takvimlerden alıntı yapmışlar sanırım ..

Benimde yarın ilk kontrolüm o kadar korkuyorum ve heyecanlıyım ki ya orda değillerse ya bir süprizle karşılaşırsam bugün ve bu akşam zor geçicek yarın olsada rahatlasam

Benimde yarın ilk kontrolüm o kadar korkuyorum ve heyecanlıyım ki ya orda değillerse ya bir süprizle karşılaşırsam bugün ve bu akşam zor geçicek yarın olsada rahatlasam

O heyecan hiç bitmiyor. İnsan beyni adeta vesvese üretmek üzerine kurgulanmış. Mümkün olduğunca sakin tutmaya çalış, düşün ki artık yapabileceğimiz hiçbirşey yok. Ne olacaksa olacak, ne olmayacaksa olmayacak. Dilerim hepimiz için mutlu yarınlar vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…