2015 eylulde bir kurtaj yasadim sebebini gittig hicbir doktor net diyemedi dis gebelik diyenler gelismeyen gebelik diyenler mi bu boyle uzadi ayrica miyomum var iyi doktordur diye acibadem taksimde prof e gittim seni kesinlikle ameliyat etmeliyiz dedi sonra biraktik doktora gitmeyi ne ameliyat oldum ne tedavi sonra esimle tavsiye uzerine guvenc beyle bir görüşme yapalim dedik hic olmazsa tup bebek yaptırıriz dedik tum tahlilleri alip gittim adam o gün dediki sen dis gebelik olmussun dedi oh dedim ya biri ne yasadigimi soyledi sonunda e hocam miyomum var dedim evet var ama gebelige engel degil ben bunu almam dedi biz ogun esimle yanindan ayrilirken kus gibi hafiftik budur dedik simdi ayriliga fazla dayanamayip tedaviye basladik sozun biz once rabbime sonra guvenc beye emanetiz ve icimiz cok rahat rabbim hepimizi yuzunu guldursun insalah[/QUOTEaynen katılıyorum Güvenç beyin kararları,tedavisi tam işarettir,çok çok iyi bir Dr,10 numara bir insandır kendisi,onunla başladığın yolun devamında kafan rahat olur,sorularına hep gerçekçi ve net cevaplar alırsın,benim 2 yılım geçti kendisiyle,her anında abi gibi yaklaştı Okadar sorunluydumki,çok şükür önce Allahımin sayesinde,sonra vesile kıldığı Güvenç beyin ellerinden teslim aldım kızımı. hayatına dokunduğu her aileyi gülümseten bir insan sonuç ne olursa olsun...inşallah güzel bir tedavi sonucu alırsın,Okadar doğum yapan arkadaşım varki k.k da ve özel hayatımda. Prensibi şu zaten önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bir doğum yapmak...ve bunun için elinden geleni yapıyor kendisi.