Yok cnm farklı merkezlerde denemiş olmamış en son bahcecide denemiş ikiz bebekleri olmuş okurken ağladım hikayesini hepimiz çok yiprandik çünkü ve çok duygusallestik ama birbirimize destek olmamı lazim bu donemdecanim ben inaniyorumki allahim hepimizin dilegini kabul edecek sadece dogru yer ve dogru zaman .Bu 9 defanin hepsini bahcecidemi denemis bir bilgin varmi akaleli
Selam arkadaşlar ben geçen ay bahçeciye gittim kontrol icin ve kistlerim var diye başlayamadım ilaç verdiler kullanıp bu ay yine gittim ve Allah'ın izniyle hayırlısıyla başladık ama tuhafıma giden bişey oldu cetrotide iğneyi başladığımız gün yaptılar normalde o iğne yumurtalar çatlamasın diye bir kaç gün sonra yapılır diye biliyorum aranızda böyle bir durumla karşılaşan olduğu lütfen cevap verin çok merak ediyorum
harika olmuş ben de 5 kez denedim ama bahçecide son denemem negatif yumurtalarım çok patolojikmiş bırakmayı düşünüyorumYok cnm farklı merkezlerde denemiş olmamış en son bahcecide denemiş ikiz bebekleri olmuş okurken ağladım hikayesini hepimiz çok yiprandik çünkü ve çok duygusallestik ama birbirimize destek olmamı lazim bu donemde
BENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ ÜSTELİK YAŞIM 40 OLDU 5 KEZ DENEDİM BANA DA AYNI ŞEY SÖYLENDİ ÇARESİZİZ NE YAPALIMBen hiç tüp bebek denemedim. 37 yaşımdayım. 3 aylık evliyim. yumurta rezervim yok denecek kadar az. hormon değerlerim menapoz sınırında. Mustafa Bahçeçi bana yumurta donanasyonunu önerdi. o yüzden çok karamsarlığa düştüm. Sağol E-M-İ-N-E-M paylaştığın altın yumurta hikayesi çok güzel. Rabbim inşallah bizim gibilerin kucağını boş bırakmaz. bizlere de o güzel duyguyu yaşatır.
Canım nasıl yani yumurtaların patolojikmiş derken ne kastettin? Ben de 4 kere negatif aldım daharika olmuş ben de 5 kez denedim ama bahçecide son denemem negatif yumurtalarım çok patolojikmiş bırakmayı düşünüyorum
Benim de kuzenim 9 defa denedi ve sonuncusunda hamile kaldı. Yurtdışında burda en iyi merkezlere gitti. Nasip işi arkadaşlar pes etmeyelim. Benim de 4 negatif denemem var çok üzülüyorum ama kısmet napalım Zaman'ı var demek kiBENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ ÜSTELİK YAŞIM 40 OLDU 5 KEZ DENEDİM BANA DA AYNI ŞEY SÖYLENDİ ÇARESİZİZ NE YAPALIM
Canımmmm cok cok tesekkur ederim bugun aldım sonucu hamileyim bin şükür allahıma dileyen herkese tattırsın Rabbim inşallahakaleli arkadasim uzun zamandan beri siteye giremedim transfer sonucun ne oldu insallah hayirli haberini almissindir.Allahim isteyen herkese anneligi tattirsin insallah öpüyorum canim
BENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ ÜSTELİK YAŞIM 40 OLDU 5 KEZ DENEDİM BANA DA AYNI ŞEY SÖYLENDİ ÇARESİZİZ NE YAPALIM
Pardon yumurta donanosyonu ne demekBENİM DURUMUM DAHA KÖTÜ ÜSTELİK YAŞIM 40 OLDU 5 KEZ DENEDİM BANA DA AYNI ŞEY SÖYLENDİ ÇARESİZİZ NE YAPALIM
Amin canım cok güzel bir duygu allah kimseyi bu duygudan mahrum etmesin bide sağ salim kucağımıza alalım da bebeklerimiZicanimmmmm cok sevindim allahim tamamina erdirsin insallah.Allahim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkese nasip etsin insallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?