Canim tek yumurtayla mucizelee yaratan insanlar var uzulme aglamada hic insallah guzel sonuclanir hersey boyle olup hamile kalan cok anne var uzme caninidaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Moralini bozma rabbim nasip edicekse sadece 1 yumurtadan da olacaktır düşünsene hepimiz sadece 1 yumurtadan dünyaya geldik .. ağlayıp kendini yıpratma canım bahçeci elinden gelen herseyi yapıcaktır sen sadece güven ve herşeyi tüm aşamaları pozitif geçir olacaktır sadece inan canım ..slm arkadaşlar. dün mustafa bahçeciye gittim. fsh:21 lh:7.5 dr sol yumurtalığımda sadece bir tane yumurta gördü. değerlerim menapoz sınırında. önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlıyacaz ama dr gebelik ihtimalimin çok düşük olduğunu, % 5 civarında olduğunu söyledi. moralim çok bozuldu. dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti. benim durumumda olupta bebek sahibi olabilen var mı? sizce ne yapmalıyım?
Sağol canim. Rabbim insallah kulağımızı boş bırakmaz. Ama dr da o kadar ümitsiz konuşunca insanın moralmen çökmemesi mümkün değil.Moralini bozma rabbim nasip edicekse sadece 1 yumurtadan da olacaktır düşünsene hepimiz sadece 1 yumurtadan dünyaya geldik .. ağlayıp kendini yıpratma canım bahçeci elinden gelen herseyi yapıcaktır sen sadece güven ve herşeyi tüm aşamaları pozitif geçir olacaktır sadece inan canım ..
Haklısın canım insallah hersey yolunda gider rabbim emeklerini boş çıkarmasın yüzünüzü güldürsünSağol canim. Rabbim insallah kulağımızı boş bırakmaz. Ama dr da o kadar ümitsiz konuşunca insanın moralmen çökmemesi mümkün değil.
Olursun canim neden olmayasin uzme kendini hersey olacagina varir ne diyelim dua edip hakkimizda hayirlisini dilemekten baska ne gelir eldeno tek yumurta ile mucize yaşayan insanlardan biri olur muyum acaba? bu durumda moralini yüksek tutmak çok zor birşey.
Sağol canım. İnşallah rabbim ben ve benim durumumda olan herkesin yüzünü güldürür.Olursun canim neden olmayasin uzme kendini hersey olacagina varir ne diyelim dua edip hakkimizda hayirlisini dilemekten baska ne gelir elden
Ben hiç tüp bebek denemedim. 37 yaşımdayım. 3 aylık evliyim. yumurta rezervim yok denecek kadar az. hormon değerlerim menapoz sınırında. Mustafa Bahçeçi bana yumurta donanasyonunu önerdi. o yüzden çok karamsarlığa düştüm. Sağol E-M-İ-N-E-M paylaştığın altın yumurta hikayesi çok güzel. Rabbim inşallah bizim gibilerin kucağını boş bırakmaz. bizlere de o güzel duyguyu yaşatır.Gülbil10 allahtan hicbir zaman umudunu kesme lüften daha önce kac defa tüp bebek denedin yada hic denedinmi bilmiyorum ama okadar cok hikaye okudumki ve sonu mutlu sonla biten insallah seninde benimde ve bizim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkesin hikayesi mutlu sonla bitsin
Canim daha yasin gencmis hemen umutsuzluga kapilmayin o hikayeyi okurken gozyaslarima engel olamadim neden sende olmayasingulbil10 .!.:Ben hiç tüp bebek denemedim. 37 yaşımdayım. 3 aylık evliyim. yumurta rezervim yok denecek kadar az. hormon değerlerim menapoz sınırında. Mustafa Bahçeçi bana yumurta donanasyonunu önerdi. o yüzden çok karamsarlığa düştüm. Sağol E-M-İ-N-E-M paylaştığın altın yumurta hikayesi çok güzel. Rabbim inşallah bizim gibilerin kucağını boş bırakmaz. bizlere de o güzel duyguyu yaşatır.
Canim halen menopoza girmediysen bir umut var demektir. Allahim ol derse hersey olur sen icini ferah tut ve mustafa beyin sihirli ellerine güvengulben post: 43147426 .!.:Yaşım genç ama menapoza girmek üzereyim. İnşallah rabbim öyle bir mutluluğu ben ve benim durumumda olan herkese yaşatır.
Dualarım seninle E-M-İ-N-E-M. Rabbim inşallah seni meleğine kavuşturur.gülbil10 ben 2 asilama 4 tüp bebek denememde maalesef pozitif sonuc alamadim karamsarliga düstümmü tabiki her seferinde ama umudumu asla yitirmedim allahim bizlere saglik versin insallah gücüm yettigince deniycem taki melegim bana gelene kadar lütfen sende umutsuzluga kapilma ve hem kendin icin hemde seninle ayni yolda olanlar icin dua et dua her kapiyi acar buna inan ha bu arada yarin istanbula gidiyorum mustafa bahceciye lütfen arkadaslar bana dua edin
Canım bugün bahçecinin sitesinde bi haber gördüm tam9 kez deneyip sonunda pozitif sonucu alan bi annenin hiyaesini anlatıyordu evet yaşadıklarımız zr ama asla pes etme allahım emeklerimizi görüyor ve mutlaka karsiligini verir unutmagülbil10 ben 2 asilama 4 tüp bebek denememde maalesef pozitif sonuc alamadim karamsarliga düstümmü tabiki her seferinde ama umudumu asla yitirmedim allahim bizlere saglik versin insallah gücüm yettigince deniycem taki melegim bana gelene kadar lütfen sende umutsuzluga kapilma ve hem kendin icin hemde seninle ayni yolda olanlar icin dua et dua her kapiyi acar buna inan ha bu arada yarin istanbula gidiyorum mustafa bahceciye lütfen arkadaslar bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?