Transferin hayırlısı olsun şimdiden:) bende ilk reglmde başlıcam tedaviyemerhaba ne zaman başladınız bende mustafa bey hastasıyım o olmadıgı zaman kubra hanım bakıyor benim yumurtalar toplandı dondurldu şimdi transferim var 4 eylülde orda olacam sizin diger denemeler nerde oldu
Merhaba siyahinci çok doğru bi yerdesin daha önceden iice araştırmadan direkt başka bi yerde denedim olmadı burayı methedenlerden duyduklarımla araştırdım ve henüz iki kere gittim gerçekten çok farklı, ilgisizlikten inanılmaz rahatsız olduğum önceki hastanaeye göre bahçeci mükemmel bi yer.. Bende insallah yakında başlıcam hakkımızda herşeyin hayırlısı olsunMerhaba kızlar ben de bahçeci mustafa beyde tedaviye başlayacağım. 16 eylülden önce randevüsü yokmuş rica minnet beklerim dedim pazartesi 31 ağustosa aldım. İnşallah iyi olur. Buradan tedavisi devam eden arkadaşlar ayrıntıları dikkat etmemiz gereken şeyleri yazarsa çoook mutlu olurum. Başına gelmeyen bu konuda çook cahil oluyormuş onu anladım. Bilgilendirirseniz sevinirim
yumurtalar toplanınca bana 10 gun içinde regli olursun dediler oylede oldu ilkkinde degilde diger ay regli oldugunda bizi ara dediler bide ilaçlar verildi aradım ilaçlarını kullanmaya başla denildi ilk gunden sayıyorsun 13 gunde burda ol deiler cumaya denk geliyor gidecem kontrole pazartesi falanda tranfer yapılcak sanırımTransferin hayırlısı olsun şimdiden:) bende ilk reglmde başlıcam tedaviye
İnsallah.. Yumurtalar dondurulduktan sonra reglden kaç gün sonra transfer yapılıo kişiye göre değişiodur ama ..
Sagol canım anlattığın için En hayırlı zamanda yapılsın transferin insallah tüm transferi yapılanların bebekleri hemencik tutunsun rabbim kucaklatsınyumurtalar toplanınca bana 10 gun içinde regli olursun dediler oylede oldu ilkkinde degilde diger ay regli oldugunda bizi ara dediler bide ilaçlar verildi aradım ilaçlarını kullanmaya başla denildi ilk gunden sayıyorsun 13 gunde burda ol deiler cumaya denk geliyor gidecem kontrole pazartesi falanda tranfer yapılcak sanırım
amin canım inşallah tum isteyenlerin duaları kabul olsunSagol canım anlattığın için En hayırlı zamanda yapılsın transferin insallah tüm transferi yapılanların bebekleri hemencik tutunsun rabbim kucaklatsın
Canım nasıl geçti görüşmenin basliyomusun tedaviye? İnsan gerçekten başına gelmeden ogrenmiyo zamanla uzmanlasirsin sende bu alandaMerhaba kızlar ben de bahçeci mustafa beyde tedaviye başlayacağım. 16 eylülden önce randevüsü yokmuş rica minnet beklerim dedim pazartesi 31 ağustosa aldım. İnşallah iyi olur. Buradan tedavisi devam eden arkadaşlar ayrıntıları dikkat etmemiz gereken şeyleri yazarsa çoook mutlu olurum. Başına gelmeyen bu konuda çook cahil oluyormuş onu anladım. Bilgilendirirseniz sevinirim
Canım gittim. Durumu da yazdım. Sağol sorduğun için. Senden de haberleri bekliyorum. İnşallah herşey güzel olurCanım nasıl geçti görüşmenin basliyomusun tedaviye? İnsan gerçekten başına gelmeden ogrenmiyo zamanla uzmanlasirsin sende bu alanda
Dondurm işleminden korkma bence çünkü beni en çok buraya çeken bu oldu o kadar iğne ilaç vs kullandığın sırada rahimde çok değişiklik olabilio ve gereğinden fazla kalınlaşabiliomus bu bebeğin tutjnmasını negatif etkileyebilimomus o yüzden o ilaçların etkisinden kurtulmuş ve yenilenmiş rahme transfer yapılcak bunu düşün için rahat olsun sadece sana sımsıkı tutunduğunj hayal et..Merhaba kızlar ben hikayemi anlatayım sizde de bekliyorum. Hem bepimiz için daha iyi olur. 35 yaşındayım morfoloji bozukluğu ve yumurta rezerv azlığı var. 26 ağustosta bahçecinin umut tüp bebek merkezine gittim. 5 gün gonal f 225 ve menodur 75 kullandım. Femena aynı zamanda. Burası da bahçeci ama içime sinmedi fulya bahçeci mustafa beye bugün 6. Günümde gittim. Tedavimi onun yapmasını istedim. İyi de olsa sonra keşke demeyeyim defim. Burada 4 yumurtam göründü. Gonal f 300 e çıkarfı. Menadur 75 ve çatlama engelleyen iğne verdi. Çarşamba yine gidicemyani 8. Gün. Transferi önümüzdeki ay yapıcam dedi sanırım rahim ince. Zaten yumurta az inşallah donunca kayba uğramaz. Sizin nasıl yazarsanız sevinirim
Sağol tatlım. Duygulandırdın beni. Senin nasılDondurm işleminden korkma bence çünkü beni en çok buraya çeken bu oldu o kadar iğne ilaç vs kullandığın sırada rahimde çok değişiklik olabilio ve gereğinden fazla kalınlaşabiliomus bu bebeğin tutjnmasını negatif etkileyebilimomus o yüzden o ilaçların etkisinden kurtulmuş ve yenilenmiş rahme transfer yapılcak bunu düşün için rahat olsun sadece sana sımsıkı tutunduğunj hayal et..
Evet canım bence de korkma çünkü bende dondurma daha iyi diye duydum bende dondurup devam etmek istiyorum tedavimeSağol tatlım. Duygulandırdın beni. Senin nasıl
Merhabalar, dün başladık tedaviye. Yine cok memnun ayrıldım nazar değmesin :) Cok detaylı anlattı Kübra hanım nasıl ilerleyecegimizi. Digerlerini Şişli Memorial da yaptırmıştım, keske ilk once buraya geleymişim... Tabi inşallah sonu da iyi olur...merhaba ne zaman başladınız bende mustafa bey hastasıyım o olmadıgı zaman kubra hanım bakıyor benim yumurtalar toplandı dondurldu şimdi transferim var 4 eylülde orda olacam sizin diger denemeler nerde oldu
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler alırız hepimiz. Topiğimiz genişler. Ben de şu anda fulya bahçecideyim mustafa beyi bekliyorum. E2 ve prolaktine bakılacak. İnşallah yumurtalarım yeterince olgunlaşmıştır. Hakkımızda hayırlısı...Merhabalar, dün başladık tedaviye. Yine cok memnun ayrıldım nazar değmesin :) Cok detaylı anlattı Kübra hanım nasıl ilerleyecegimizi. Digerlerini Şişli Memorial da yaptırmıştım, keske ilk once buraya geleymişim... Tabi inşallah sonu da iyi olur...
Canım bizi bilgilendir 4 eylülde mi transferin olacak. Dualarımız seninleyumurtalar toplanınca bana 10 gun içinde regli olursun dediler oylede oldu ilkkinde degilde diger ay regli oldugunda bizi ara dediler bide ilaçlar verildi aradım ilaçlarını kullanmaya başla denildi ilk gunden sayıyorsun 13 gunde burda ol deiler cumaya denk geliyor gidecem kontrole pazartesi falanda tranfer yapılcak sanırım
Ne demek cnm rica ederim birbirimize destek için burdayız:)Sağol tatlım. Duygulandırdın beni. Senin nasıl
Geç olsun güç olmasın canım hepimiz aynı amaç için çıktık yola dermanimiz bahçeci olur inşallah:) hepizin karni bebislerle dolar insallahMerhabalar, dün başladık tedaviye. Yine cok memnun ayrıldım nazar değmesin :) Cok detaylı anlattı Kübra hanım nasıl ilerleyecegimizi. Digerlerini Şişli Memorial da yaptırmıştım, keske ilk once buraya geleymişim... Tabi inşallah sonu da iyi olur...
Esilam transferin belli oldu mu insallah bebişin sana sımsıkı tutunsun güzel haberler hemencik gelsinamin canım inşallah tum isteyenlerin duaları kabul olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?