Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kliniğinde Mustafa Bahçeci Hastaları

Arkadaşlar 3 negatif tüp bebek deneyimim var bahçeci fulya da 4. Denemeyi planlıyorum ama maddi manevi çok yıpratıcı bi tedavi bizde sorun azospermi labaratuvar koşulları iyi olan merkez tercih etmek istiyorum bahçeci fulya bu yönde iyi görünüyo bide il dışından gelecem uygun konaklama neresi yardımcı olurmusunuz lütfennn

Özellikle azospermi ile ilgili başarılı birçok hikayesini okuyup duygulanmışımdır .. Yıpratıcı bu durumla ilgilili seni çok iyi anlıorum rabbim tez zamanda yavrularını kucaklataın insaşlah hemen olur bahçecide .. Konaklama ile ilgili orasıda tavsiyede bulunur belki cnm avrupa yakasını bende pek iyi bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canım İnşallah rabbim dileyen herkese bizede nasip eder önceki denemelerimiz ankara anatolya daydı imsi azospermi vakalarında öncelikle yapılması gereken yöntem ama bize uygulanmadı Fulya bahçecinin labaratuvarı daha donanımlı burda imsi yapılıyormuş dilerim fulya bizim için son merkez olur

Amiiin Canım bence hemen bi randevu al bahçeci ile görüş ben önceki denememde buraya gelmediğim için çok pişman oldum duymamıştım bilmiordum daha doğrusu iyi bi araştırmada yapmamıştım insallah o güzel sonuca ulaşanların arasına bizde gireriz..

Burada tedavi olan bi tanıdığımızda da azospermi vardı ve ilk denemede hamile kaldı şimdi 3 -4 yaşlarında bi oğlu var cnm hatta olumsuz sonuçtan sonra iyi bi yer ararken onlar ilk denemede oldu nerde yaptırdılar bi öğren die anneme sordurmuştum bikaç tanıdıktan da bahçeci aynı ismi duyunca araştırmamı çoğalttım güvenim arttı..

Burada tedavi olan bi tanıdığımızda da azospermi vardı ve ilk denemede hamile kaldı şimdi 3 -4 yaşlarında bi oğlu var cnm hatta olumsuz sonuçtan sonra iyi bi yer ararken onlar ilk denemede oldu nerde yaptırdılar bi öğren die anneme sordurmuştum bikaç tanıdıktan da bahçeci aynı ismi duyunca araştırmamı çoğalttım güvenim arttı..

Canım bende öyle çok araştırmadan tavsiye üzerine gitmiştim ama şimdi akıllandım bahçeciyle ön görüşme yaptım rahim filminden sonra görüşelim dedi zaten dondurulmuş transferim yeni yapıldı negatif maaalesef 2 ay dinlenmek lazım bahçeci hayırlı gelecek inanıyorum

Miraycım sen başladınmı tedaviye
O zaman dinlenme sürecini güzel geçir canım kafanı boşalt o negatif sonuçları unut aklına getirme bebişin gelmeden bi ön tatile çıktını hayal et. Ben reglimi bekliodum tedavi için bugün aradım pazartesi randevum başlıcam insallah canım

Hadi hayırlı olsun tedavin inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninle

Bende kasım yada aralık gibi başlarım heralde hayırlısı bakalım

bende il dışından geliyorum canım ramazan ayında geldim yumurta toplanan kadar kaldım burda şimdi ise transfer için geldim yarın transferim olcak hastabeye cok yakın 3 dk da ordayım best fulya da kalıyorum o kadar baktım en uygun burası otelde apart gibi ama cok rahat ve güzel hersey var burda kendin yap ye ev gibi internetten gir bak best fulya apart diye yakın olmasıda cok iyi

pazartesi yanı 7 eylüldemi benimde 7 eylül transfer bende orda olacam allahım hayırlısı olsun hepimiz için tez zamanda bizlerde güzel haberler verelimm

pazartesi yanı 7 eylüldemi benimde 7 eylül transfer bende orda olacam allahım hayırlısı olsun hepimiz için tez zamanda bizlerde güzel haberler verelimm
Evet canım 7eylül hatta uyku tutmadı insallah her sey güzel olur .. Senin için dua edicem mutlu haberlerini burada bizimle paylaşırsın insallah canım

Canım tedavin başladı mı nasıl gidio insallah herşey çok güzel olsun
Bas!açık canım ekimde yumurtaların toplanacak şimdilik çok dusunmemeye çalışıyorum stres olmadan atlatmak istiyorum sureci ama pek mümkün olmuyo etraftakilere sürekli hatiratiyor

Canım çok sağol yaaa bakayım bi netten günlük kaç para acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…