Canım tedavin başladı mı nasıl gidio insallah herşey çok güzel olsunGeç olsun güç olmasın canım hepimiz aynı amaç için çıktık yola dermanimiz bahçeci olur inşallah:) hepizin karni bebislerle dolar insallah
Özellikle azospermi ile ilgili başarılı birçok hikayesini okuyup duygulanmışımdır .. Yıpratıcı bu durumla ilgilili seni çok iyi anlıorum rabbim tez zamanda yavrularını kucaklataın insaşlah hemen olur bahçecide .. Konaklama ile ilgili orasıda tavsiyede bulunur belki cnm avrupa yakasını bende pek iyi bilmiyorumArkadaşlar 3 negatif tüp bebek deneyimim var bahçeci fulya da 4. Denemeyi planlıyorum ama maddi manevi çok yıpratıcı bi tedavi bizde sorun azospermi labaratuvar koşulları iyi olan merkez tercih etmek istiyorum bahçeci fulya bu yönde iyi görünüyo bide il dışından gelecem uygun konaklama neresi yardımcı olurmusunuz lütfennn
Çok teşekkür ederim canım İnşallah rabbim dileyen herkese bizede nasip eder önceki denemelerimiz ankara anatolya daydı imsi azospermi vakalarında öncelikle yapılması gereken yöntem ama bize uygulanmadı Fulya bahçecinin labaratuvarı daha donanımlı burda imsi yapılıyormuş dilerim fulya bizim için son merkez olurÖzellikle azospermi ile ilgili başarılı birçok hikayesini okuyup duygulanmışımdır .. Yıpratıcı bu durumla ilgilili seni çok iyi anlıorum rabbim tez zamanda yavrularını kucaklataın insaşlah hemen olur bahçecide .. Konaklama ile ilgili orasıda tavsiyede bulunur belki cnm avrupa yakasını bende pek iyi bilmiyorum
Amiiin Canım bence hemen bi randevu al bahçeci ile görüş ben önceki denememde buraya gelmediğim için çok pişman oldum duymamıştım bilmiordum daha doğrusu iyi bi araştırmada yapmamıştım insallah o güzel sonuca ulaşanların arasına bizde gireriz..Çok teşekkür ederim canım İnşallah rabbim dileyen herkese bizede nasip eder önceki denemelerimiz ankara anatolya daydı imsi azospermi vakalarında öncelikle yapılması gereken yöntem ama bize uygulanmadı Fulya bahçecinin labaratuvarı daha donanımlı burda imsi yapılıyormuş dilerim fulya bizim için son merkez olur
Burada tedavi olan bi tanıdığımızda da azospermi vardı ve ilk denemede hamile kaldı şimdi 3 -4 yaşlarında bi oğlu var cnm hatta olumsuz sonuçtan sonra iyi bi yer ararken onlar ilk denemede oldu nerde yaptırdılar bi öğren die anneme sordurmuştum bikaç tanıdıktan da bahçeci aynı ismi duyunca araştırmamı çoğalttım güvenim arttı..Amiiin Canım bence hemen bi randevu al bahçeci ile görüş ben önceki denememde buraya gelmediğim için çok pişman oldum duymamıştım bilmiordum daha doğrusu iyi bi araştırmada yapmamıştım insallah o güzel sonuca ulaşanların arasına bizde gireriz..
Burada tedavi olan bi tanıdığımızda da azospermi vardı ve ilk denemede hamile kaldı şimdi 3 -4 yaşlarında bi oğlu var cnm hatta olumsuz sonuçtan sonra iyi bi yer ararken onlar ilk denemede oldu nerde yaptırdılar bi öğren die anneme sordurmuştum bikaç tanıdıktan da bahçeci aynı ismi duyunca araştırmamı çoğalttım güvenim arttı..Çok teşekkür ederim canım İnşallah rabbim dileyen herkese bizede nasip eder önceki denemelerimiz ankara anatolya daydı imsi azospermi vakalarında öncelikle yapılması gereken yöntem ama bize uygulanmadı Fulya bahçecinin labaratuvarı daha donanımlı burda imsi yapılıyormuş dilerim fulya
bizim için son merkez olur
O zaman dinlenme sürecini güzel geçir canım kafanı boşalt o negatif sonuçları unut aklına getirme bebişin gelmeden bi ön tatile çıktını hayal et. Ben reglimi bekliodum tedavi için bugün aradım pazartesi randevum başlıcam insallah canımMiraycım sen başladınmı tedaviye
Hadi hayırlı olsun tedavin inşallah güzel haberlerini alırız dualarım seninleO zaman dinlenme sürecini güzel geçir canım kafanı boşalt o negatif sonuçları unut aklına getirme bebişin gelmeden bi ön tatile çıktını hayal et. Ben reglimi bekliodum tedavi için bugün aradım pazartesi randevum başlıcam insallah canım
Sagol canım duaların için bende dua edicem sana hayırlısı hepimiZ için rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin..Bende kasım yada aralık gibi başlarım heralde hayırlısı bakalım
oldu canım yarın transferim yapılcak inşallah allahım tum isteyenlere versin güzel haberler alırım daEsilam transferin belli oldu mu insallah bebişin sana sımsıkı tutunsun güzel haberler hemencik gelsin
bende il dışından geliyorum canım ramazan ayında geldim yumurta toplanan kadar kaldım burda şimdi ise transfer için geldim yarın transferim olcak hastabeye cok yakın 3 dk da ordayım best fulya da kalıyorum o kadar baktım en uygun burası otelde apart gibi ama cok rahat ve güzel hersey var burda kendin yap ye ev gibi internetten gir bak best fulya apart diye yakın olmasıda cok iyiArkadaşlar 3 negatif tüp bebek deneyimim var bahçeci fulya da 4. Denemeyi planlıyorum ama maddi manevi çok yıpratıcı bi tedavi bizde sorun azospermi labaratuvar koşulları iyi olan merkez tercih etmek istiyorum bahçeci fulya bu yönde iyi görünüyo bide il dışından gelecem uygun konaklama neresi yardımcı olurmusunuz lütfennn
pazartesi yanı 7 eylüldemi benimde 7 eylül transfer bende orda olacam allahım hayırlısı olsun hepimiz için tez zamanda bizlerde güzel haberler verelimmO zaman dinlenme sürecini güzel geçir canım kafanı boşalt o negatif sonuçları unut aklına getirme bebişin gelmeden bi ön tatile çıktını hayal et. Ben reglimi bekliodum tedavi için bugün aradım pazartesi randevum başlıcam insallah canım
7 eylülde olcak transferim canım cok sağollCanım bizi bilgilendir 4 eylülde mi transferin olacak. Dualarımız seninle
Evet canım 7eylül hatta uyku tutmadı insallah her sey güzel olur .. Senin için dua edicem mutlu haberlerini burada bizimle paylaşırsın insallah canımpazartesi yanı 7 eylüldemi benimde 7 eylül transfer bende orda olacam allahım hayırlısı olsun hepimiz için tez zamanda bizlerde güzel haberler verelimm
Bas!açık canım ekimde yumurtaların toplanacak şimdilik çok dusunmemeye çalışıyorum stres olmadan atlatmak istiyorum sureci ama pek mümkün olmuyo etraftakilere sürekli hatiratiyorCanım tedavin başladı mı nasıl gidio insallah herşey çok güzel olsun
Canım çok sağol yaaa bakayım bi netten günlük kaç para acababende il dışından geliyorum canım ramazan ayında geldim yumurta toplanan kadar kaldım burda şimdi ise transfer için geldim yarın transferim olcak hastabeye cok yakın 3 dk da ordayım best fulya da kalıyorum o kadar baktım en uygun burası otelde apart gibi ama cok rahat ve güzel hersey var burda kendin yap ye ev gibi internetten gir bak best fulya apart diye yakın olmasıda cok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?