Canım merkzin anlaşmalı çalıştığı yerler var sen onu bi sor aradiginda belki daha uyguna olurCanım çok sağol yaaa bakayım bi netten günlük kaç para acaba
allah yardımcın olsun canım inşaallah herşey yolunda gider bebişlerine kavuşursunCanım çok sağol yaaa bakayım bi netten günlük kaç para acaba
gunluk 160tl den kaliyorum bu cevrede baktim bundan uygun yok hastaneyle yakin olmak guzelCanım çok sağol yaaa bakayım bi netten günlük kaç para acaba
Canım merkzin anlaşmalı çalıştığı yerler var sen onu bi sor aradiginda belki daha uyguna olur
Canım ben bugün gittim yumurtam çatlamamış kist olmuş bu ay başlayamadık.. Doğum kontrol hapı verdi onu içicem sonra regl olcam ve atıcakmış vucut o kisti.. İnsallah kistten kurtulurum canım yaBas!açık canım ekimde yumurtaların toplanacak şimdilik çok dusunmemeye çalışıyorum stres olmadan atlatmak istiyorum sureci ama pek mümkün olmuyo etraftakilere sürekli hatiratiyor
Esilam bugün transferin olcaktı insallah güzel geçmiştir kaçtane transfer edildi bilmiorum ama bebişin ya da bebişlerin sana sımsıkı tutunsun insallah güzel haberlerle buraya gelpazartesi yanı 7 eylüldemi benimde 7 eylül transfer bende orda olacam allahım hayırlısı olsun hepimiz için tez zamanda bizlerde güzel haberler verelimm
Aynen canım en iyisi galiba o sınama film falan takılmaya çalışıyorum bende diziye falan başladım kafa dagitayim diyeCanım ben bugün gittim yumurtam çatlamamış kist olmuş bu ay başlayamadık.. Doğum kontrol hapı verdi onu içicem sonra regl olcam ve atıcakmış vucut o kisti.. İnsallah kistten kurtulurum canım ya( aksilik olmaz ise bizim yumurta toplamada ekimde olcak. Stres olma etrafındakilere söyle hatırlatmasınlar benim sadece annem ve eşim bilio bu durunları ve can sıkıcı stres yapıcı hiçbişiden bahsetmeyin diorum ama olmuyo tabi stressiz hayat mı olur.. Ekime kadarkı bekleme sürecini hobilerle doldurmak ii olcak gibi canım..
İi yapıosun canım kendine yürüyüş günleri filanda yap yürüyüşte stres attırırAynen canım en iyisi galiba o sınama film falan takılmaya çalışıyorum bende diziye falan başladım kafa dagitayim diye
Merhaba canını sıkma vardır bunda da bir hayır.. en hayırlı zamanda nasip olur insallah.. Doktorun bu konuda ne diyor neden yükselio ya da düşmesi için ne gerekiomuşmerhaba hanımlar herhalde bahçecide transfer için 5 aydır bekliyorum hormon değerim yüksek bir türlü düşmüyor...inşallah hepimiz hakkında hayırlısı...
Aynen canım iste elimden geldiğince stresten uzak durmaya çalışıyorum artik kısmet allahinda izniyle inşallah bizde hamile kalıp bebek beklerizİi yapıosun canım kendine yürüyüş günleri filanda yap yürüyüşte stres attırır
Amiiin canım ne güzel dedin insallah bizde hamiş olup bebek bekleriz rabbim isteyen hasretle bekleyen herekese nasip etsinAynen canım iste elimden geldiğince stresten uzak durmaya çalışıyorum artik kısmet allahinda izniyle inşallah bizde hamile kalıp bebek bekleriz
Aynen canım gönülden isteyen herkese nasip etsin Rabbim..Amiiin canım ne güzel dedin insallah bizde hamiş olup bebek bekleriz rabbim isteyen hasretle bekleyen herekese nasip etsin
Oldu canim güzel geçti bi sorun yok simdilik inşallah güzel haberler veririm ayin 22belli olacak 2tane transfer edildiEsilam bugün transferin olcaktı insallah güzel geçmiştir kaçtane transfer edildi bilmiorum ama bebişin ya da bebişlerin sana sımsıkı tutunsun insallah güzel haberlerle buraya gel
Ayy gözü aydın canım inşallah tutar 12gun sonra güzel haberi alırsın simdi en heycanli bekleyiş başladı senin için:)Oldu canim güzel geçti bi sorun yok simdilik inşallah güzel haberler veririm ayin 22belli olacak 2tane transfer edildi
İnsallah zaman senin için hemencik geçsin bayrama mutlu haberlerle giresin esilam senin için dua edicemOldu canim güzel geçti bi sorun yok simdilik inşallah güzel haberler veririm ayin 22belli olacak 2tane transfer edildi
İnsallah zaman senin için hemencik geçsin bayrama mutlu haberlerle giresin esilam senin için dua edicem
İnşallah canim çok tesekkur ederim allahim hepimizin yüzünü guldursunİnsallah zaman senin için hemencik geçsin bayrama mutlu haberlerle giresin esilam senin için dua edicem
Kızlar klinik bayramda açık oluyor mu?İnşallah canim çok tesekkur ederim allahim hepimizin yüzünü guldursun
Bayrama denk gelince bi sıkıntı olmuyomus galiba canım .. Öğrenebildin mi açıkmıymışKızlar klinik bayramda açık oluyor mu?
Esilam 22 si belli olcaktı buraya muhakkak yaz dua ettim senin içinİnşallah canim çok tesekkur ederim allahim hepimizin yüzünü guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?