Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci mi Mamorıal mı ??

Ben böyle konularda fena çarlıyorum. Hatta ben bilerek sürekli soru sorup konuşturuyor. İlgisiz ya da memnun kalmadığım her hastaneyi doktoru da şikayet ederim. Sizde edin, yazık o kadar para veriyorsunuz. Şuan başka merkez demi devam ediyorsunuz
en başta her sorunu cevaplıyor başlayınca işler değişti tedavi süresince stres yapmayım tedavim olumsuz olmasın vs diye ses çıkarmadım her şey kötü gitti her yere yazıcam zaten aynı fikirdeyim şikayet şart

en başta her sorunu cevaplıyor başlayınca işler değişti tedavi süresince stres yapmayım tedavim olumsuz olmasın vs diye ses çıkarmadım her şey kötü gitti her yere yazıcam zaten aynı fikirdeyim şikayet şart
İlk başta evet bende sabır ettim stres yapmıyım sonra olumsuz sonuç olur diye ama ne oldu, iyice edepsizleştiler bende patladım daha daha kimseye taviz vermedim. Çünkü çatlatma iğnesi olduğum zaman doktor beni ağlatmıştı üç gün ağladım sinir sitres, ben soru sordum siye bana gergin cevap verdi bende kendime yedirememiştim. Zaten tedavi görüyorum psikolojimiz hassas. Bu yüzden artık kimse alttan almak bitmiştir benim için para veriyoruz sanki hayrına bakıyorlar. Bazı sağlık çalışanları gerçekten insanları sınıyor, terbiyesizler. Ama bizim toplumda her halükarda sağlık çalışanı haklıdır.

İlk başta evet bende sabır ettim stres yapmıyım sonra olumsuz sonuç olur diye ama ne oldu, iyice edepsizleştiler bende patladım daha daha kimseye taviz vermedim. Çünkü çatlatma iğnesi olduğum zaman doktor beni ağlatmıştı üç gün ağladım sinir sitres, ben soru sordum siye bana gergin cevap verdi bende kendime yedirememiştim. Zaten tedavi görüyorum psikolojimiz hassas. Bu yüzden artık kimse alttan almak bitmiştir benim için para veriyoruz sanki hayrına bakıyorlar. Bazı sağlık çalışanları gerçekten insanları sınıyor, terbiyesizler. Ama bizim toplumda her halükarda sağlık çalışanı haklıdır.
siz nerde yaşadınız bu durumu acaba??

İlgi alaka konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım koordinatör ayrı aradı hemşire ayrı aradı embriyoloji ayrı aradı her soruma muhattap buldum doktorum ilgiliydi bana baya zamanda ayırdı bahçecide

İlgi alaka konusunda ben hiç sıkıntı yaşamadım koordinatör ayrı aradı hemşire ayrı aradı embriyoloji ayrı aradı her soruma muhattap buldum doktorum ilgiliydi bana baya zamanda ayırdı bahçecide
Bence biraz da denk gelinen doktorlarla alakalı sanırım bu durum merkezden daha çok

Memorial ı bilmiyorum ama bahçecide bazı doktorlar çok hasta bakıyor aynı anda. Hastayla özel ilgilenmeleri mümkün değil. Mesela cem çelik bir hasta giyinirken ötekine gidiyor. Gidecekler bunu bilerek gitsin. Kendisini cok az göreceksiniz. Bence doktorun hastaya ilgi göstermesi tedavi basarısını etkilemiyor. İş bizim yumurta ve eşleriminiz spermlerinde ve labda bitiyor. Her kadın ve yumurtaları farklı tepki veriyor tedaviye. Basta ne olacağını tam kimse bilmiyor. Tedavi süresince izleyip karar veriyorlar işte. Yumurtaları ilaçla büyütüp topluyor doktor gerisini laboratuvar yapıyor zaten. Ben ikinci tedavideyim havuz yapıyorum yine ilk tedavideki ilaçları kullandırıyor doktor. Demek ki standart bir prosedür var benim gibi vakalar için ötesine geçilemiyor diye düşünüyorum. Yoksa doktor da akıl ederdi herhalde farklı ilaçlar kullanmayı vs. Ben doktor ve lab tecrübeli diye burayı seçtim. Memnuniyetsiz değilim ama ne beklendiğine bağlı. Klasik özel hastanelerdeki gibi naz çekmedikleri kesin. Üstüne para alıp devlet hastanesi modunda takılıyorlar. Beni yarın sabah 07:30 da kontrole çağırdılar 🥰

Bence biraz da denk gelinen doktorlarla alakalı sanırım bu durum merkezden daha çok
ben bahçecide cem çeliğe gittim malesef hiçbir şey konuşamadık tedavi esnasında kendisiyle bahçeci tercih edeceksiniz bari fulyaya gidin umut tüp bebek tam bir devlet hastanesi gibi memorialle görüşmeye gidince farkı daha iyi anladım zaten aceleniz yoksa siz de her merkezle görüşüp öyle karar verin

Bende ankara bahçeci berfu hanımın hastasıyım çokta memnunum. Tabiki çok fazla hastayla ilgileniyorlar inanılmaz yoğunlar özel ilgi olmuyor ama hiç bir ayrıntıyı atlamadan ilerleyip ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Sorduğum hiç bir soru da cevapsız kalmadı her aşamada hemşiremde embriyologlarda arayıp tüm bilgileri ilettiler şimdiye kadar. Şuan transferimi bekliyorum inşallah sonucuda güzel olur

tüp bebek demek işlem ve laboratuvar başarısı demek bence sonra kendimize kadın doğum hekimi ve doğum yapmak istediğimiz hastaneyi seçmek kalıyor . Bahçeci deyim bende şimdiye kadar olumsuz bir durum yaşamadım . hastane ortamı tek hastası ve tek bölümü tüp bebek olmadığı için belki farklı durumlar yaşanabilir ama bahçecinin amacı sadece tüp bebek hasta onun için orada hekimler çalışanlar sadece bu süreçle ilgili kişiler tabiki ALLAH ne derse o ama deneyim paylaşmak ve araştırmak motive edici şeyler . hayıırlısı olsun hepimiz için ♥

Arkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız😥:KK200:
Ben bahçeci de yaptırdım ve benimle birlikte yengemde yaptırdı ve ikimizde ilk denemede pozitif haberi aldık çok şükür şuan ben 18 haftalık yengemde 21 haftalık hamile

Kızlar bence iki hastaneye de randevu alın ilk görüşmeye gidin çok iyi anlayacaksınız arasındaki farkı ) şahsen bende öyle yaptım ve memorial’ı seçtim.

Evet Eylül ayında zam geldi biz Ağustos’ta başladık 12500 ödedik .
evet canım öyleymiş siz başladınız galiba tedaviniz nasıl gidiyor süreçten memnun musunuz ? ben de başlamayı düşünüyorum tedavi aşamasında doktorla iletişim nasıl acaba? ön görüşmeler de baya ilgililer de

Arkadaşlar polistik over sendromluyum ve ilk defa tüp bebek yaptırıcaz ama çok arada kaldım deneyimlerinizi paylaşırmısınız😥:KK200:
Yani siz yazalı baya olmuş ama ben deneyimimi paylaşmak istedim. Bendede çikolata kisti vardı ameliyatlar geçirdim bir çok kez bununla ilgili amh düşüktü falan söylediğin iki kurumdada deneyimlerim tüp bebeği. Memorial de yumurta çıkmazken bahçecide 7 yumurta topladılar. Olumlu sonuç aldım. Hastalıklarla ilgili daha deneyimli ve birikimlerinin fazla olduğunu düşünüyorum. Bence kesinlikle bahçeci Mehmet reşit asoğlu 💙

ben bahçecide cem çeliğe gittim malesef hiçbir şey konuşamadık tedavi esnasında kendisiyle bahçeci tercih edeceksiniz bari fulyaya gidin umut tüp bebek tam bir devlet hastanesi gibi memorialle görüşmeye gidince farkı daha iyi anladım zaten aceleniz yoksa siz de her merkezle görüşüp öyle karar verin
Aynen canım arastırıcam iyice. Ama devlette aşılama deneyeceğim ilk. Devlette özel aynı işlemi yapıyor dedi hemşire arkadaşım.

Memorial ı bilmiyorum ama bahçecide bazı doktorlar çok hasta bakıyor aynı anda. Hastayla özel ilgilenmeleri mümkün değil. Mesela cem çelik bir hasta giyinirken ötekine gidiyor. Gidecekler bunu bilerek gitsin. Kendisini cok az göreceksiniz. Bence doktorun hastaya ilgi göstermesi tedavi basarısını etkilemiyor. İş bizim yumurta ve eşleriminiz spermlerinde ve labda bitiyor. Her kadın ve yumurtaları farklı tepki veriyor tedaviye. Basta ne olacağını tam kimse bilmiyor. Tedavi süresince izleyip karar veriyorlar işte. Yumurtaları ilaçla büyütüp topluyor doktor gerisini laboratuvar yapıyor zaten. Ben ikinci tedavideyim havuz yapıyorum yine ilk tedavideki ilaçları kullandırıyor doktor. Demek ki standart bir prosedür var benim gibi vakalar için ötesine geçilemiyor diye düşünüyorum. Yoksa doktor da akıl ederdi herhalde farklı ilaçlar kullanmayı vs. Ben doktor ve lab tecrübeli diye burayı seçtim. Memnuniyetsiz değilim ama ne beklendiğine bağlı. Klasik özel hastanelerdeki gibi naz çekmedikleri kesin. Üstüne para alıp devlet hastanesi modunda takılıyorlar. Beni yarın sabah 07:30 da kontrole çağırdılar 🥰
Canım inşallah bu tedavinde pozitifi görürsün söylediklerinde haklısın çok fazla müşterisi olup yoğun olunca ilgi alaka da bi okadar azalıyor. İnşallah güzel haberlerini alırız 🙏🏻

Back
X