Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci mi Mamorıal mı ??

evet canım öyleymiş siz başladınız galiba tedaviniz nasıl gidiyor süreçten memnun musunuz ? ben de başlamayı düşünüyorum tedavi aşamasında doktorla iletişim nasıl acaba? ön görüşmeler de baya ilgililer de
Evet canım biz ağustosta başladık. Ben doktorlardan çok memnunum Semra hocayı zaten eşim tanıyordu önceden . Yücel , İpek , Umut hoca ile tanışma fırsatım oldu sağolsunlar hepsi ilgililer . Ben İpek ve Yücel hocayı çok sevdim kafamda soru işareti bırakmadılar. Semra ve Umut hoca histereskopi ameliyatımı yaptılar ondan sonra Umut hoca yanımıza gelip her şeyi anlattı sağolsun. Bu ay da transfer sürecine girmeyi planlıyoruz yarın muayene gidicem bakalım ne dicekler. İnşallah bir sorun çıkmaz 🤲🏻

Evet canım biz ağustosta başladık. Ben doktorlardan çok memnunum Semra hocayı zaten eşim tanıyordu önceden . Yücel , İpek , Umut hoca ile tanışma fırsatım oldu sağolsunlar hepsi ilgililer . Ben İpek ve Yücel hocayı çok sevdim kafamda soru işareti bırakmadılar. Semra ve Umut hoca histereskopi ameliyatımı yaptılar ondan sonra Umut hoca yanımıza gelip her şeyi anlattı sağolsun. Bu ay da transfer sürecine girmeyi planlıyoruz yarın muayene gidicem bakalım ne dicekler. İnşallah bir sorun çıkmaz 🤲🏻
her şey iyi olur inşallah transferinde canım.. kaç embriyon oluştu senin ilk tedavin miydi peki

herkese merhaba ben olumsuz bir aşılama ve bir tüp bebek tecrübelerinden sonra hastane araştırdım. Memorial ve üsküdar bahçeci için randevu aldım. Memorial da beril hn. Görüştük 2 saat yakın beni ve eşimi tüm ailemizi varsa hastalıklarımızı vs her ayrıntıyı not aldılar.memorial lab. Cok ii olduğunu duymuştuk. Sonra bahçeçide ebru öztürk e gitik yarım saat belki konuştum ebru hanımla ama bn önceki sürecimde doktorumla aşırı zor süreçler yaşamıştım oyuzden doktor önceliğimdi. Evet bahçeçi cok dolu özel ilgi bulamazsnız ama işini iyi yapan bi doktor ebru hanım hem cok potif hem de güven veren bir yapısı var. önceki doktorun verdiği dozları görünce şoklar içinde kaldı. Oysaki önceki doktırum muayene günü muhteşem karşılıyo şahane ilgi gösteriyo randevuya saatinde alınıyoruz oldukça konforlu bi ortamı ama gelin görünki tedaviye başladığı hastanın donmuş yumurtası varm yokmu onu bile bilmiyodu🙄 diyeceğim o ki bence bu iki isimde hastane olarak işlerini iyi yapıyolar ve iyi bi takip analiz mekanızması geliştirmişler ayrıca bahçeçinin trdavi başarı oranlarıda oldukça yüksek ben tercihimi bahçeciden yana kullandım ve tedaviye başladım. Gerisi Allahın nasibi🙏🏻 Sizlere de tavsiyen mutlaka gidin görüşün sonra karar verin.

Ben lab güvenip tercih ettim tek işleri tüp bebek bahcecinin o yüzden başarılılar diye düşündük

Ben lab güvenip tercih ettim tek işleri tüp bebek bahcecinin o yüzden başarılılar diye düşündük

Merhaba 🌿
Bende Bahçeci Umut Sabri Cavkaytar da tedavi oldum. Gerek Hemşiresi Nihal Hanım Gerekse Doktoruma ne kadar teşekkür etsem az. Allah'a şükür 24 Yumurta toplandı 2 Embriyo oluşturuldu. Biri şuan içimde bana anneliğı tatdıracak inşallah ❣️ Diğeri donduruldu. Geçenlerde açıklık kanama yaşadım hemen Hemşiremi aradım. Sağolsun beni sakinlestirip güzelce bilgi verdi. Doktorum iki kez arayıp durumumu ve yapılan işlemleri sordu. Başka hastanede hiç bu kadar ilgi görmemiştim. İnşallah sorunsuz bebeğimizi kucağımıza alırız. En başta yapmanız gereken kendinize ve Doktorunuza Güvenin ❣️ İnanın. Ve Transferden sonra lütfen kendinize dikkat edin... Unutmayın siz bebeğinize kavuşmak için çok emek verdiniz. Ve transfer sürecinde siz bir prensessiniz. Allah isteyen emek veren herkese nasip etsin inşallah 🧿 Dualarım artık anne olmak isteyenlere 🙏🙏🙏

ben bahçecide cem çeliğe gittim malesef hiçbir şey konuşamadık tedavi esnasında kendisiyle bahçeci tercih edeceksiniz bari fulyaya gidin umut tüp bebek tam bir devlet hastanesi gibi memorialle görüşmeye gidince farkı daha iyi anladım zaten aceleniz yoksa siz de her merkezle görüşüp öyle karar verin
Birkaç ay önce seninle mesajlasmistik tedavi gördün mü bahcecide?

Back
X