Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm yazismistik ayriyetten post actim belki farkli birileride fikrini soyler diyecanım başka sayfalarda yazışmışmıydık seninle hatırlayamadım ama ben çok memnun kaldım remzi beyden kesinlikle tavsiye ederim
Önce Rabbim sonra Remzi hocam sayesinde şuan tam 8 haftalık hamileyim ❤ tedaviye başlamak için aklınızda en küçük soru işareti dahi olmasın. Ekibiyle beraber güleryüz ve her merak edileni itinayla cevaplamakta üzerlerine yok bence. Remzi hocayı seçmeyi düşünerek ilk doğru adımı atmışsınız , devamının gelmesini ve hepimizin bebeklerini sağsalim kucağına alması dileğiyle ❤Merhabalar bahceci fulya da remzi abali da tedavi olup olumlu sonuc alan var mi? Nasil bir doktor memnun kaldiniz mi ben remzi beye gitmeyi dusunuyorum bilgi verir misiniz
Merhaba canım , ben medipolde tüp bebek tedavisi gördüm dünyanın parasını verdik sonuç hüsran tabiki rabbim de nasip edecek ama sonra öğrendim ki ilaç ile çok uyarıldığından kalitesi düşmüş embriyoların bunu söyleyen embriyologları midem bulandı devam edemedim ve 1 sene kendimi toplayamadım sonra araştırdım hep bana bahçeci çıkıyordu oraya Mustafa bahçeci için gittim ama tam randevu alırken Remzi hocayı seçtim birden hatta sebebini hiç bilmedik bi anda değiştirdim ve iyiki değiştirdim o kadar tatlı bir insan ki herşeyde önce pozitif ve inançlı bilgisini tartışmam bile başladık hiç acele etmedi topladı genetiğe gönderdi tam transfer olacak o ay rahim çok kalınlaşmadı aslında olur ama içi rahat etmedi 1 ay yine bekledi bekletti ben biraz panik bir insanım herşey olumsuz olacak gibi geliyordu ve ikna olmam çok zordu araştırmaktan doktor kadar bilgi sahibi oldum neredeyse ve hiç bir doktor yetmezken bana Remzi hoca fazla geldiMerhabalar bahceci fulya da remzi abali da tedavi olup olumlu sonuc alan var mi? Nasil bir doktor memnun kaldiniz mi ben remzi beye gitmeyi dusunuyorum bilgi verir misiniz
Remzi hocayi dusunirken bende cem celige randevu aldim hata mi ettim acabaÖnce Rabbim sonra Remzi hocam sayesinde şuan tam 8 haftalık hamileyim ❤ tedaviye başlamak için aklınızda en küçük soru işareti dahi olmasın. Ekibiyle beraber güleryüz ve her merak edileni itinayla cevaplamakta üzerlerine yok bence. Remzi hocayı seçmeyi düşünerek ilk doğru adımı atmışsınız , devamının gelmesini ve hepimizin bebeklerini sağsalim kucağına alması dileğiyle ❤
Remzi hocayi dusunutken cem celige randevu aldim hata mi ettim acabaMerhaba canım , ben medipolde tüp bebek tedavisi gördüm dünyanın parasını verdik sonuç hüsran tabiki rabbim de nasip edecek ama sonra öğrendim ki ilaç ile çok uyarıldığından kalitesi düşmüş embriyoların bunu söyleyen embriyologları midem bulandı devam edemedim ve 1 sene kendimi toplayamadım sonra araştırdım hep bana bahçeci çıkıyordu oraya Mustafa bahçeci için gittim ama tam randevu alırken Remzi hocayı seçtim birden hatta sebebini hiç bilmedik bi anda değiştirdim ve iyiki değiştirdim o kadar tatlı bir insan ki herşeyde önce pozitif ve inançlı bilgisini tartışmam bile başladık hiç acele etmedi topladı genetiğe gönderdi tam transfer olacak o ay rahim çok kalınlaşmadı aslında olur ama içi rahat etmedi 1 ay yine bekledi bekletti ben biraz panik bir insanım herşey olumsuz olacak gibi geliyordu ve ikna olmam çok zordu araştırmaktan doktor kadar bilgi sahibi oldum neredeyse ve hiç bir doktor yetmezken bana Remzi hoca fazla geldive transfer günü geldi 12. Gün sonra mutlu haberi aldık ve ben doğuma kadar kendisine takipte oldum hatta tansiyon sorunu yaşamasaydım ellerine doğuşun evladım istedim ama kısmet olmadı şuan 14 günlük evladım kimi yönlendirsem mutlu ayrıldılar inşAllah sende ayrılırsın inancını kaybetme bana dediklerinde imkansız gibi geliyordu biliyorum ama evladını alınca kucağına geçecek dualarım seninle
![]()
Hata değil nasipten ötesi olmaz ama Cem hoca Altunizade şubesinde Fulya da değil yer olarak yakınsa tabiki kendisi de başarılı bir doktor ama Fulya yakın ise randevuyu Remzi hoca ya çevirebilirsin değilse virabismillah de başlaRemzi hocayi dusunutken cem celige randevu aldim hata mi ettim acaba
Bence düşünmeyin direkt gidin Remzi bey o kadar iyiki işinde o kadar güler yüzlü anlatılamaz hayran kaldık biz eşimle Melek hemşiremiz Remzi hocamız ve diğer hemşireler çok iyiler , Remzi hoca sayesinde bebeğimize kavuştuk bize ilgisi desteği için çok çok teşekkür ederiz Melek hemşiremize de Remzi hocamıza da iyiki var onun gibi insan bulunamaz bu hayatta , herkes işini yapar evet ama bu kadar iyi yapan , severek yapan , doğru ve güzel yapan ben görmedim iyiki Remzi AbalıMerhabalar bahceci fulya da remzi abali da tedavi olup olumlu sonuc alan var mi? Nasil bir doktor memnun kaldiniz mi ben remzi beye gitmeyi dusunuyorum bilgi verir misiniz
Ben aslinda bayagidir cem celik i takip ediyordum fakat o cok yogin diye randevu ayarlayamadim basta. Sonra remzi abaliyi duyup arastirdim ama aklim hep cem de kaldi. Simdi randevu ayarlandi fakat yine cok yogunmus bide kalacagim ev yani annemler bagcilardalar. Hata mi ettim acaba remzi bey e mi alsaydim bagcilardan uskudara gidip gelmek bide bide cem de ucreteiz ongorusme yok remzi hoca da var ne yapayim cem beyle mi baslayayimHata değil nasipten ötesi olmaz ama Cem hoca Altunizade şubesinde Fulya da değil yer olarak yakınsa tabiki kendisi de başarılı bir doktor ama Fulya yakın ise randevuyu Remzi hoca ya çevirebilirsin değilse virabismillah de başla
Bence düşünmeyin direkt gidin Remzi bey o kadar iyiki işinde o kadar güler yüzlü anlatılamaz hayran kaldık biz eşimle Melek hemşiremiz Remzi hocamız ve diğer hemşireler çok iyiler , Remzi hoca sayesinde bebeğimize kavuştuk bize ilgisi desteği için çok çok teşekkür ederiz Melek hemşiremize de Remzi hocamıza da iyiki var onun gibi insan bulunamaz bu hayatta , herkes işini yapar evet ama bu kadar iyi yapan , severek yapan , doğru ve güzel yapan ben görmedim iyiki Remzi Abalı ♥
[/QUOTE
Ben aslinda bayagidir cem celik i takip ediyordum fakat o cok yogin diye randevu ayarlayamadim basta. Sonra remzi abaliyi duyup arastirdim ama aklim hep cem de kaldi. Simdi randevu ayarlandi fakat yine cok yogunmus bide kalacagim ev yani annemler bagcilardalar. Hata mi ettim acaba remzi bey e mi alsaydim bagcilardan uskudara gidip gelmek bide bide cem de ucreteiz ongorusme yok remzi hoca da var ne yapayim cem beyle mi baslayayim
Bende ona karar verdim cnm oyle daha mantikliCanım, bağcılarda kalacaksan fulya daha iyi degil mi, bende remzi hocada başladım annemin evine 10 dk mesafede bahçeci fulya. Gerçekten cok ilgili, bi düşün derim,ücretsiz ön görüşme yap , içine sinmezse cem beye gidersin tekrar.
Bana da arkadaşım Cem Bey’i önermişti önce. Sonra düşündüm benim için trafik,stres,saat gibi konularda önemli. O nedenle avrupa yakasında oturduğum için Fulya’yı tercih ettim. Sıkıntısız yarım saatte gidiyorum, kafam rahat. Bir de Remzi hocayı da çok önerdiler. Gayet de memnunum. Hiçbir mesajımı cevapsız bırakmadı şimdiye kadar. İletişimi kuvvetli ve işini bilen başarılı bir doktor. Bizim işimiz biraz da nasip işi. Bahçeciyi tercih etmemdeki en önemli neden laboratuarının embriyologlarının doktorlarının ekibin çok iyi olmasıBende ona karar verdim cnm oyle daha mantikli
Merhaba canım , ben medipolde tüp bebek tedavisi gördüm dünyanın parasını verdik sonuç hüsran tabiki rabbim de nasip edecek ama sonra öğrendim ki ilaç ile çok uyarıldığından kalitesi düşmüş embriyoların bunu söyleyen embriyologları midem bulandı devam edemedim ve 1 sene kendimi toplayamadım sonra araştırdım hep bana bahçeci çıkıyordu oraya Mustafa bahçeci için gittim ama tam randevu alırken Remzi hocayı seçtim birden hatta sebebini hiç bilmedik bi anda değiştirdim ve iyiki değiştirdim o kadar tatlı bir insan ki herşeyde önce pozitif ve inançlı bilgisini tartışmam bile başladık hiç acele etmedi topladı genetiğe gönderdi tam transfer olacak o ay rahim çok kalınlaşmadı aslında olur ama içi rahat etmedi 1 ay yine bekledi bekletti ben biraz panik bir insanım herşey olumsuz olacak gibi geliyordu ve ikna olmam çok zordu araştırmaktan doktor kadar bilgi sahibi oldum neredeyse ve hiç bir doktor yetmezken bana Remzi hoca fazla geldive transfer günü geldi 12. Gün sonra mutlu haberi aldık ve ben doğuma kadar kendisine takipte oldum hatta tansiyon sorunu yaşamasaydım ellerine doğuşun evladım istedim ama kısmet olmadı şuan 14 günlük evladım kimi yönlendirsem mutlu ayrıldılar inşAllah sende ayrılırsın inancını kaybetme bana dediklerinde imkansız gibi geliyordu biliyorum ama evladını alınca kucağına geçecek dualarım seninle
![]()