• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Bahceci tup bebek merkezi fiyat bilgisi

rabbim yanınızda olsun yardım etsin yardım etsin size ve tüm çocuk isteyenlare. rabbim bu yolda kimseyi aratmasın inşallah
Amiin Allah razı olsun gerçekten zor bir sınav rabbim tez vakitte kavuştursun yavrularımıza

raporlu su anki fiyat nedir acaba. pandemiden dolayi fiyatlar artmis her yerde

canım değişmemiş fiyatları bahçecinin raporlu fiyatı 7300 tl

Merhaba hanımlar bahceci tup bebekte raporsuz tup bebek fiyatı ne kadar bilen varmi ignelerle ne kadar tuttu 😊
Tedavi 10 bin tuttu ekstra bir işlem yapmazsalar tâbi ben fulyadaki Kübra boyukalina gidiyorum çok memnunum hastanenin hemen yan tarafında Asuman eczanesi var oraya gidin fiyata indirim yapıyor baya biraz konuşunca.

canım bu testleri adetliyken yaptırmana gerek yok normal zamanda da yaptırıp gidebilirsim

pahalıymış bahçeci istanbul fiyatı 10500 tl o diyarbakırda sanırım demi

kızlar ben de istanbul fulya da raporlu yaptırdım
tedavi 7300 tl
ilaçlar 1700 tl
embriyo dondurma 2200 tl
toplam 11.200 tl tuttu
tabi herkesin tedavi süreci farklı olabilir,ilaçlar bile fark ediyor

evet canım herkesin süreci farklı oluyor ben 10500 tl verdim tedaviye başladım ama benim rezervim az ikinci bir toplamam daha oldu havuz yapıldı bana sonra transferim olacak ama sonunda güzel haberi alayımda allah güç verdikçe gerisi halledilir insallah hepimiz güzel haberler alalım

oyy maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım

kızlar benimde transferim olacak mehmet beyde öncesinde neler yediniz içiniz?

Merhabalar bende o doktora yaptiracam sonuc ne oldu sizin acaba?
Merhaba bizde hakan beyde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bize ücret 12500 dediler. Size indirim uyguladılarmı fiyat biraz pahalı geldi birde ilaç masrafları ne kadar tuttu rica etsem bilgilendirirmisiniz

Back
X