- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Merhaba bizde orada başlayacağız telefonları aktif biz görüşme yaptık siz neden ulasamadinizMerhaba Arkadaslar,
Ben de bahceci fulyada tüp bebek yaptirmak istiyorum , ama bir Türlü randevu alamadim , cünki kimseye ulasamiyorum , siz nasil yaptirmistiniz ? Ben almanyadan gelcem
Teşekkür ederimCanim benim bi 4 sene oldu tedavim olali ama sen yeni mi başladın doktorun kim hayırlı olur insallah
Hayirli olsun canim berfu hanimi sosyal medyada gördüm tanımam ama bahceci merkezine güvenebileceğini soyleyebilirimTeşekkür ederimdaha başlamadım ankara şubesi berfu demiri düşünüyoruz ama halen kararsızım
Ben ordan yeni çıktım tedavidenTeşekkür ederimdaha başlamadım ankara şubesi berfu demiri düşünüyoruz ama halen kararsızım
Merhaba bende Berfu hanımı düşünüyordum siz memnun kalmadınız mı ?Ben ordan yeni çıktım tedaviden
Memnun kaldınız mı doktordan acabaBiz hakan coksuer de yaptrdik. 11.000 tl
Devlet hastaneleri rapor bölümleri değişmiş dedi arkadaşım geçen gün. Her hastane veremiypmuş. Ben Bursa bahçeci de tedavi görüyorum arkadaşım bahçeci Altunizade ebru hanıma gidicek . Kliniği arayın koordinatörler bilgi verir bence. Arkadsşım Zeynep Kamil varmış yakında ordan çıkarcam dedi. Oraya başvurun istersenizKızlar merhabalar bizde önümüzdeki ay bahcecide tedaviye başlayacağız rapor kolay çıkarılıyor mu kızlar şuan pandemi dolayısiyla hastaneler yogun ya
Katılıyorum canım bende bahçecide tedavi oldum çok memnun kaldımcanım aklında hiç soru işareti oluşmasın bende bahçeci istanbulda tedavi oldum çok iyi merkez gerçekten
Raporu uni yada devletten alıyorsun canim kolay diyemem biraz uğraşıyor ama cok avantajı var sansin varsa kovala pesiniKızlar merhabalar bizde önümüzdeki ay bahcecide tedaviye başlayacağız rapor kolay çıkarılıyor mu kızlar şuan pandemi dolayısiyla hastaneler yogun ya
Ben umutta Sabri cavkaytara gittim canım kesinlikle tavsiye ederim sayesinde bebeğimi kucağıma aldımkızlar bahçeciye gitmeyi düşünüyorum siz istanbul da hangi dr a gittiniz bir de umut mu fulya mı??
size hiç inanmadım açıkcası ben 3 gündür bu forumda bir sürü yorum okudum siz ve 3 başka profil sürekli bahçecide farklı dr reklamı yapıyor gibisiniz..Ben umutta Sabri cavkaytara gittim canım kesinlikle tavsiye ederim sayesinde bebeğimi kucağıma aldım
Canım benim ilk yazışmalarıma bakarsan eğer doktor aradığım dönemleri ve sonra Sabri beyde başladığımı ve hangi süreçlerden geçtiğimi görebilirsin. Farklı merkezlerde olumsuz denemelerden sonra Sabri bey sayesinde yıllar sonra bebeğime kavuştum tabiki doktorumu öveceğim çünkü kendisine minnettarım. Kadınlar kulübüne biraz bakarsan doktoruna ne kadar hayran olan insanlar olduğunu görebilirsinsize hiç inanmadım açıkcası ben 3 gündür bu forumda bir sürü yorum okudum siz ve 3 başka profil sürekli bahçecide farklı dr reklamı yapıyor gibisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?