- 22 Kasım 2019
- 527
- 301
- 33
- 31
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Yaşa gore degisiyormu ucret bilginiz varmiArayip sorunca ortalama cevap veriyorlar 10-15 arasi bisey oluyor sizin tedavinize ilaciniza gore
Yani okadar bilemiyorum sadece farkli islemler tedaviler olursa degistigini biliyorumYaşa gore degisiyormu ucret bilginiz varmi
merhabalar ben 2 ay sonra tedaviye başlıcam nasipse bana denilen raporsuz, aşılama 3500 tüp bebek 10500tlMerhaba hanımlar bahceci tup bebekte raporsuz tup bebek fiyatı ne kadar bilen varmi ignelerle ne kadar tuttu
Kişiye özel tedavi yapıyorlar canım bahçecide ilaç fiyatları farkediyordurYaşa gore degisiyormu ucret bilginiz varmi
Hangi merkez? Adi nedirmerhabalar ben 2 ay sonra tedaviye başlıcam nasipse bana denilen raporsuz, aşılama 3500 tüp bebek 10500tl
Merhaba girişte sadece ateş mi ölçülüyor acabakızlar bahçeci bugün hasta almaya başlamış geri bilginiz olsun
Daha once tüp bebek tedavisi oldunuz mu bu ilk micanım ben randevu aldım önce randevuda test gibi bişey yaptılar bazı sorular soruyorlar ateşin var mı şöyle bişey oldu mu falan gibi. sonra randevu verdiler merkezde de form doldurtuyorlarmış ateş ölçüyorlarmış. masken yoksa maske verip ellerini falan dezenfekte ediyorlarmış özellikle de tembihlediler yanınızda geliyorsa eşiniz gelsin başka kimseyi getirmeyin diye
Teşekkür ederim canım yarın gideceğiz bakalım hayırlısıcanım ben randevu aldım önce randevuda test gibi bişey yaptılar bazı sorular soruyorlar ateşin var mı şöyle bişey oldu mu falan gibi. sonra randevu verdiler merkezde de form doldurtuyorlarmış ateş ölçüyorlarmış. masken yoksa maske verip ellerini falan dezenfekte ediyorlarmış özellikle de tembihlediler yanınızda geliyorsa eşiniz gelsin başka kimseyi getirmeyin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?