- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
- Konu Sahibi Nimet yardim
-
Amiin Allah razı olsun gerçekten zor bir sınav rabbim tez vakitte kavuştursun yavrularımızarabbim yanınızda olsun yardım etsin yardım etsin size ve tüm çocuk isteyenlare. rabbim bu yolda kimseyi aratmasın inşallah
Tedavi 10 bin tuttu ekstra bir işlem yapmazsalar tâbi ben fulyadaki Kübra boyukalina gidiyorum çok memnunum hastanenin hemen yan tarafında Asuman eczanesi var oraya gidin fiyata indirim yapıyor baya biraz konuşunca.Merhaba hanımlar bahceci tup bebekte raporsuz tup bebek fiyatı ne kadar bilen varmi ignelerle ne kadar tuttu
Cnm bu testler adetlıykenmı yapılıyor kaçıncı günlercanım bak genelde bu testleri istiyorlar benim konuştuğum kız bu testleri önden yaptırıp gelebilirsiniz isterseniz demişti.
pahalıymış bahçeci istanbul fiyatı 10500 tl o diyarbakırda sanırım demi
Merhabalar bende o doktora yaptiracam sonuc ne oldu sizin acaba?Biz hakan coksuer de yaptrdik. 11.000 tl
Hanimefendilerimi bekliyorum. 23 haftalik olduk cok sukurMerhabalar bende o doktora yaptiracam sonuc ne oldu sizin acaba?
Hayirli olsun Allah size bagişlasin inşallahHanimefendilerimi bekliyorum. 23 haftalik olduk cok sukur. Darisi sizinde basiniza insallah
Sagolun canlarim benimoyy maşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah canım
kızlar benimde transferim olacak mehmet beyde öncesinde neler yediniz içiniz?
Merhaba bizde hakan beyde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bize ücret 12500 dediler. Size indirim uyguladılarmı fiyat biraz pahalı geldi birde ilaç masrafları ne kadar tuttu rica etsem bilgilendirirmisinizMerhabalar bende o doktora yaptiracam sonuc ne oldu sizin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?