Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci tüp bebek merkezine gidenler var mı

Ankara bahçeciyle görüştüm raporlu 7300 merkeze, artı ilaçlar ne kadar tutarsa..ben raporlu fiatını sordum. yeni yılla birlikte zam gelmiş

evet canım sen ara görüş bahçecideki kızlarla ilaçlarında zaten yüzde seksenini devlet karşılıyor ilaç masraflarında inanılmaz destek oluyor o rapor

Bahçeçi Berfu Hanımın hastası olanlar veya tedaviye devam edip sonuçlananlar bana özelden yazabilir mi? süreç nasıl işliyor merak ediyorum da.

Bahçeçi Berfu Hanımın hastası olanlar veya tedaviye devam edip sonuçlananlar bana özelden yazabilir mi? süreç nasıl işliyor merak ediyorum da.
Merhaba inşallah güzel haberler alırsın ben de berfu hanımda tedavi oldum. Kişiye özel tedavi uyguladığı için süreç herkese göre değişebiliyor

Bahçeci ilk hasta almiyor tedaviye sen gebe takibi oldugun için mi gidebiliyorsun muayeneye

Bahçeci kişiye özel tedaviler yaptığı için herkesin süreci farklı canım doktorum sabri bey genetik demişti mesela bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…