- 12 Mart 2019
- 16.115
- 35.582
- 598
- Konu Sahibi Sumeyye eksi
-
Tabii ki de Cem Bey yapıyor canımYa inşallah öyle birşey yoktur cem bey arada fulyadan fotoğraf falan atıyordu şimdi sen anlatınca o aklıma geldi acaba öyle bir sisteme mi geçtiler. Peki fulyada transfer olsa bile yine kendi doktorumuz geliyordur değil mi? Kafam karıştıbi gidince sorayim ben bunu
Anladım canım. İnşallah en kolay en hayırlı nasıl olacaksa o şekilde olur ikimizinde.Tabii ki de Cem Bey yapıyor canım
Şubatta gideceğim canım adetin ikinci ya da 3. Günü gel dedi o da tahminen şubatın 4'ü 5'i gibi oluyorAnladım canım. İnşallah en kolay en hayırlı nasıl olacaksa o şekilde olur ikimizinde.ne zaman gideceksin merkeze şubattan önce gidecek misin kontrol vs olacak mı
Çok birşey kalmamış canım inşallah pozitifi görürsün gönülden dua ediyorum sanada.Şubatta gideceğim canım adetin ikinci ya da 3. Günü gel dedi o da tahminen şubatın 4'ü 5'i gibi oluyorgidip muayenelere başlayıp adet bitince de transferi mi olacağım inşallah
Bu hafta başlayacağım nasipse eğer. Raporluyum ve böyle birşey olacağını sanmıyorum herkes etrafında dört dönüyor sonuçta indirim bize yapılıyor onlar yine parasını devletten alıyor bir zararları olmuyor yani. Umarım böyle birşey olmaz yaşayıp ilerleyen günlerde göreceğizArkadaşlar Bahçeci de sgk ile tedaviye başlayan var mı? İnternetteki sayfalarında raporla tedavi olunacağı yazıyor. O durumda daha az mı ilgilenirler acaba? Kafam karmakarışık
Bana süreçle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim canım. Raporu şehrinde mi çıkardın? Hangi Bahçeci? Ben ilkini üniv. Hastanesinde Elazığ'da yaptırıyorum. Muhtemelen bu hafta içi transfer olacak. Ama umutlu değilim diye bir yandan da ikinci olursa diye yer araştırıyorum. Inşallah Rabbim yardımcımız olur. Sen İstanbul' da mısın? Benim kalacak yer de temin etmem gerekecek.Bu hafta başlayacağım nasipse eğer. Raporluyum ve böyle birşey olacağını sanmıyorum herkes etrafında dört dönüyor sonuçta indirim bize yapılıyor onlar yine parasını devletten alıyor bir zararları olmuyor yani. Umarım böyle birşey olmaz yaşayıp ilerleyen günlerde göreceğiz
Yaza kadar olmazsa düşüneyim o zaman. Eşim hiç araştırmıyor. Ben artık sayfaları okumaktan, İnternette araştırma yapmaktan bunalmış durumdayım. Herkesin kolaylıkla beleşten sahip olduğuna, hatta hamile olup bebeği istemeyenler varken bu kadar çaba çok üzüyorcanım raporulu tedavi olmanla ücretli tedavi olman arasında fark yok bahçecide. ayrıca doktorun senin sgklı olduğunu bile bilmez ki
Maddi olarak da mı fark yok canım?canım raporulu tedavi olmanla ücretli tedavi olman arasında fark yok bahçecide. ayrıca doktorun senin sgklı olduğunu bile bilmez ki
Amiin canım lütfen olumsuz düşünme hiç belli olmaz ne olacağı.Bana süreçle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim canım. Raporu şehrinde mi çıkardın? Hangi Bahçeci? Ben ilkini üniv. Hastanesinde Elazığ'da yaptırıyorum. Muhtemelen bu hafta içi transfer olacak. Ama umutlu değilim diye bir yandan da ikinci olursa diye yer araştırıyorum. Inşallah Rabbim yardımcımız olur. Sen İstanbul' da mısın? Benim kalacak yer de temin etmem gerekecek.
Ankara mı? Ben burdaki doktorları bilmiyorum.Gidip tek tek görüşcem.Ankara bahçeci tüp bebek merkezi prof dr berfu demirde hamile kaldım. Darısı tüm isteyenlerin başına rabbim sağlıkla nasip etsin. Merkez ve laboratuvar koşulları tüp bebekte çok önemliymiş onu anladım. Hangi ildesiniz? Doktoru tanımıyorum ama merkez hakkında tereddüt etmeyin derim.
7 yumurtam toplanmıştı. Sadece 1 tanesi şuan canlı ve döllenmiş canım. 5 gün içinde akibeti belli olacak. Ona göre transfer olup olmayacağım belli olacak. Gayet üzgünüm. İlk raporum ünivde çıktı. Acaba o geçerli olur mu?Tekrar mı çıkarmamı isterler.Amiin canım lütfen olumsuz düşünme hiç belli olmaz ne olacağı.Ben kocaelide yaşıyorum istanbul bahçeci umut merkezine gideceğim 1 buçuk 2 saat kadar bi mesafe var merkeze. Cem beyin hastasıyım. Raporumu bulunduğum şehirdeki üni hastanesinde çıkarttım
Üzülme lütfen biliyosunki 1 tanesi zaten bize lazım olan inşallah transfer olursun ve sana sımsıkı tutunur inşallah ama bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış lütfen.7 yumurtam toplanmıştı. Sadece 1 tanesi şuan canlı ve döllenmiş canım. 5 gün içinde akibeti belli olacak. Ona göre transfer olup olmayacağım belli olacak. Gayet üzgünüm. İlk raporum ünivde çıktı. Acaba o geçerli olur mu?Tekrar mı çıkarmamı isterler.
Sağol canım. Şuan beklemekten ve duadan başka elimden gelen bir şey yok. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versinÜzülme lütfen biliyosunki 1 tanesi zaten bize lazım olan inşallah transfer olursun ve sana sımsıkı tutunur inşallah ama bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış lütfen.her tedavi için yeni bir rapor çıkarman gerekiyor 3 tedavi için rapor hakkın var
Evet benim öyle oldu muayeneler altunizade de transfer opu vs hepsi fulya da oldu..Yok canım bende olmadı ama buradan bir arkadaşım vardı ona muayenelerini Umut'ta transferini Fulya'da yaptılar.
Bir de bu tedavimde iki sefer gittim merkeze kalabalık değildi ilk tedavimde daha kalabalık oluyordu çok bekliyordum acaba diyorum muayeneleri Fulya'da mı yapıyor öğleden sonra gittiğim için mi kalabalık değildi ya da bilmiyorum artık ben de gidince öğreneceğim
Yakın zamanda mi acaba ? 2019 ağustosta anlaşması bitti die duydum. Merkezide aradım ama açan olmadıEvet kabul ediyor ben gaziden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?