Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci tüp bebek merkezine gidenler var mı

Tabii ki de Cem Bey yapıyor canım

Anladım canım. İnşallah en kolay en hayırlı nasıl olacaksa o şekilde olur ikimizinde. ne zaman gideceksin merkeze şubattan önce gidecek misin kontrol vs olacak mı
Şubatta gideceğim canım adetin ikinci ya da 3. Günü gel dedi o da tahminen şubatın 4'ü 5'i gibi oluyor gidip muayenelere başlayıp adet bitince de transferi mi olacağım inşallah

Arkadaşlar Bahçeci de sgk ile tedaviye başlayan var mı? İnternetteki sayfalarında raporla tedavi olunacağı yazıyor. O durumda daha az mı ilgilenirler acaba? Kafam karmakarışık

Şubatta gideceğim canım adetin ikinci ya da 3. Günü gel dedi o da tahminen şubatın 4'ü 5'i gibi oluyor gidip muayenelere başlayıp adet bitince de transferi mi olacağım inşallah
Çok birşey kalmamış canım inşallah pozitifi görürsün gönülden dua ediyorum sanada. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Arkadaşlar Bahçeci de sgk ile tedaviye başlayan var mı? İnternetteki sayfalarında raporla tedavi olunacağı yazıyor. O durumda daha az mı ilgilenirler acaba? Kafam karmakarışık
Bu hafta başlayacağım nasipse eğer. Raporluyum ve böyle birşey olacağını sanmıyorum herkes etrafında dört dönüyor sonuçta indirim bize yapılıyor onlar yine parasını devletten alıyor bir zararları olmuyor yani. Umarım böyle birşey olmaz yaşayıp ilerleyen günlerde göreceğiz

Bana süreçle ilgili bilgi verirsen çok sevinirim canım. Raporu şehrinde mi çıkardın? Hangi Bahçeci? Ben ilkini üniv. Hastanesinde Elazığ'da yaptırıyorum. Muhtemelen bu hafta içi transfer olacak. Ama umutlu değilim diye bir yandan da ikinci olursa diye yer araştırıyorum. Inşallah Rabbim yardımcımız olur. Sen İstanbul' da mısın? Benim kalacak yer de temin etmem gerekecek.

canım raporulu tedavi olmanla ücretli tedavi olman arasında fark yok bahçecide. ayrıca doktorun senin sgklı olduğunu bile bilmez ki
Yaza kadar olmazsa düşüneyim o zaman. Eşim hiç araştırmıyor. Ben artık sayfaları okumaktan, İnternette araştırma yapmaktan bunalmış durumdayım. Herkesin kolaylıkla beleşten sahip olduğuna, hatta hamile olup bebeği istemeyenler varken bu kadar çaba çok üzüyor

maddi olarak fark tabiki var canım. hem tedavi fiyatı düşüyor hem ilaçların %80 devlet tarafından karşılanıyor.

Amiin canım lütfen olumsuz düşünme hiç belli olmaz ne olacağı. Ben kocaelide yaşıyorum istanbul bahçeci umut merkezine gideceğim 1 buçuk 2 saat kadar bi mesafe var merkeze. Cem beyin hastasıyım. Raporumu bulunduğum şehirdeki üni hastanesinde çıkarttım

Ankara mı? Ben burdaki doktorları bilmiyorum.Gidip tek tek görüşcem.

7 yumurtam toplanmıştı. Sadece 1 tanesi şuan canlı ve döllenmiş canım. 5 gün içinde akibeti belli olacak. Ona göre transfer olup olmayacağım belli olacak. Gayet üzgünüm. İlk raporum ünivde çıktı. Acaba o geçerli olur mu?Tekrar mı çıkarmamı isterler.

Üzülme lütfen biliyosunki 1 tanesi zaten bize lazım olan inşallah transfer olursun ve sana sımsıkı tutunur inşallah ama bu süreçte kendini yıpratmamaya çalış lütfen. her tedavi için yeni bir rapor çıkarman gerekiyor 3 tedavi için rapor hakkın var

Merhaba arkadaşlar, ben Lüksemburg'da yaşıyorum, tedavim 1 yıldır devam ediyor. Bu zaman zarfında 3 adet sağlıklı embriyo elde ettik, ilk önce 2 sini transfer ettiler ama tutunamadı diğer 1 taneyi dondurmuştuk bugün 2.transferimin 12. günüydü ve maalesef negatif sonuç aldım. Internetten araştırdığım kadarıyla Bahçeci Tüp Bebek Merkezi için çok olumlu yazılar gördüm bana yakın Bosna Hersek'te bir şube açmışlar diğer denememizi orada yapmayı değerlendiriyoruz acaba fiyat ile ilgili aşağı yukarı birşey söyleyebilir misiniz?

Sağol canım. Şuan beklemekten ve duadan başka elimden gelen bir şey yok. Rabbim hakkımda hayırlı olanı versin

Evet benim öyle oldu muayeneler altunizade de transfer opu vs hepsi fulya da oldu..

yok canım bahçecide rapor geçiyor hem istanbul hem ankarada geçiyor ben reklamlarında gördüm geçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…