- 18 Aralık 2016
- 362
- 71
- 48
- Konu Sahibi Sumeyye eksi
-
Bende cem beyden randevu aldim fakat avrupa yakasinda kalacagimiz yer. Git gel sorun olur mu acaba. Birde on gorusme yapmiuor direk muayene olacak. Kafama yatmazsa bosuna o parayi verecegim parwyi gectim cok kalabalik oliyor filan diye de yorumlar var ama basarili bir doktor gibi gorunuyorMerhaba , ilk görüşmemiz yaklaşımı asistanları iyiydi, bende farklı bir kuruma daha gitmiştim öngörüşmeye cem bey de karar kıldım , daha iğnelere başlamadım bir ay sonra başlayacağım
Evet başarılı bir doktor prof oldugu için yoğun öngörüşmeyi muayeneli yapıyor muayene parası 650 tl bende verdim ,Bende cem beyden randevu aldim fakat avrupa yakasinda kalacagimiz yer. Git gel sorun olur mu acaba. Birde on gorusme yapmiuor direk muayene olacak. Kafama yatmazsa bosuna o parayi verecegim parwyi gectim cok kalabalik oliyor filan diye de yorumlar var ama basarili bir doktor gibi gorunuyor
Nereden gidip geldin sen canimEvet başarılı bir doktor prof oldugu için yoğun öngörüşmeyi muayeneli yapıyor muayene parası 650 tl bende verdim ,
kocaelinden gidip geleceğim , benimde mesafe uzakNereden gidip geldin sen canim
Allah kolaylık ve sabır versin inşallah çok zor yollardan geçiyorsunuz sizde. İnşallah pozitif sonuca ulaşırsınızAmin inşallah haklısın canım. Bizim sorun genetik de çıktı klinefelter sendromu eşim şuan hormon iğneleri vuruluyor ocak sonunda bitecek iğneleri tekrar tahlil yapacağız ona göre doktor çağıracak
Ben daha önce sormuştum kabul ediyordu ama tel ile arayıp net bilgi alabilirsinizBu ankaradaki bahceci devlet hastanesinden alınan raporu kabul ediyormu acaba ? Anlaşması var mı
Teşekkür ederim saolasınBen daha önce sormuştum kabul ediyordu ama tel ile arayıp net bilgi alabilirsiniz
Evet kabul ediyor ben gaziden aldımBu ankaradaki bahceci devlet hastanesinden alınan raporu kabul ediyormu acaba ? Anlaşması var mı
İnşallah bu defa pozitifi görürsün canım bende bu hafta tedaviye başlıyorum transfer önümüzdeki ay olacak belki denk geliriz oralarda seninleKizlar bende cem beyde tedavi goruyorm ilk denememiz negatif oldu dondurulmus embriyolarimiz var ikinciyi denicez smdi 3 gun once histereskopi yapti rahmime çizik attı önumuzdeki ay transferim olucak insallah olur bu sefer
Aaa evet denk gelebilirz canmİnşallah bu defa pozitifi görürsün canım bende bu hafta tedaviye başlıyorum transfer önümüzdeki ay olacak belki denk geliriz oralarda seninleRabbim bebeğinle seni kavuşturur inşallah
Aa öyle birşeyler mi oluyormuş inşallah olmaz ben 1 defa görüşmeye gittim ama bu konuda birşey demediler 1 2 gün sonra gideceğim böyle birşey derlerse söylerim muhakkakAaa evet denk gelebilirz canmcanm ne dicem sana muayeneler bahçeci umutta oluyor yine dimi sana fulya ya gel filan demediler dimi
Yok canım bende olmadı ama buradan bir arkadaşım vardı ona muayenelerini Umut'ta transferini Fulya'da yaptılar.Aa öyle birşeyler mi oluyormuş inşallah olmaz ben 1 defa görüşmeye gittim ama bu konuda birşey demediler 1 2 gün sonra gideceğim böyle birşey derlerse söylerim muhakkak
Ya inşallah öyle birşey yoktur cem bey arada fulyadan fotoğraf falan atıyordu şimdi sen anlatınca o aklıma geldi acaba öyle bir sisteme mi geçtiler. Peki fulyada transfer olsa bile yine kendi doktorumuz geliyordur değil mi? Kafam karıştıYok canım bende olmadı ama buradan bir arkadaşım vardı ona muayenelerini Umut'ta transferini Fulya'da yaptılar.
Bir de bu tedavimde iki sefer gittim merkeze kalabalık değildi ilk tedavimde daha kalabalık oluyordu çok bekliyordum acaba diyorum muayeneleri Fulya'da mı yapıyor öğleden sonra gittiğim için mi kalabalık değildi ya da bilmiyorum artık ben de gidince öğreneceğim
Fulyada da rapor geçiyor diye biliyordum en son. Değişmiş miFulya ozel umutta ise sgk geciyor diye biliyorum ben
Hmm şimdi anladım bir ara rapor geçmiyordu orada siz o zamandan bahsediyorsunuz sanırım çünkü şuan orasıda raporlu hasta alıyorBen ikinci denememde 1 yil oncesinde arastirmistim fulya ozel biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?