Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

Cnm ciddi sperm problemi varsa.sperme dna hasar analizi yaptırmanızı tavsiye ederim.özel labaratuvarlarda yapılıyor.bende umutta tüp yaptırdım 3 blastokist embriyo oluştu 2 si transfer oldu ama sonuç negatif oldu.araştırmalarım sonucunda bu tahlili yaptırdık %66 dna hasarlı çıktı spermler.tansel beyi aradım.yeni bir tedaviye başlayamazsınız.3 ay tedavi görücek dedi.şubatta tekrar başlıycaktık tedaviye.başından hiç bunlar söylenmiyor.direk tüp bebek yapıyorlar nereye gitsek.sperm probleminiz varsa ve kaliteli embriyolarınız oluşmuyorsa mutlaka bunu yaptırın arkadaşlar.

Ama bu çok önemli bir şey ya, bunu bilmeden habire tüp bebek denesek neye yarar!!

Ben yarın arayıp bunu soracağım, turkuaz dna hasar analizi nasıl yapılıyor, biz adana dışındayız

Bizimde kalitesiz embiryo problemimiz var. Dna hasarina bizde baktirmadik. Baktirin da demedi hic bir dr. Testin adi nedir? Bir de 3 aylik tedavide ne kullaniyor esiniz?

Yummy turkuazın yazdığı sperm analizi testini yaptırmış mıydınız siz? İnşallah sen artık hamilesindir tutunmuştur bebeciğin :)

Ama bu çok önemli bir şey ya, bunu bilmeden habire tüp bebek denesek neye yarar!!

Madem böyle bi tahlil var herkeste bakılması Lazım.öyle değilmi.ben araştırıp bulmasam.tekrar tüp bebek yapacaklar.belki Bundandır sorun belki değildir ama tedavi edilip yapılması Lazım yeni denemenin.

Bizimde kalitesiz embiryo problemimiz var. Dna hasarina bizde baktirmadik. Baktirin da demedi hic bir dr. Testin adi nedir? Bir de 3 aylik tedavide ne kullaniyor esiniz?

Daha ne ilaçlar kullanacağı belli dğl CNM.biz Ankara'da bi Prof var.sperm dna hasarı tedavisi yapan.önümüzdeki hafta ondan randevu aldık.oraya gidicez.hatta bu doktor.dna hasarını onarıldıktan sonra.diğer parametreler bozuk olsa bile.sayı morfoloji v.s gebelik oluşacağını söylüyor.çok fazla hastası var.araştırın bakın netten.prof Kaan Aydos

Madem böyle bi tahlil var herkeste bakılması Lazım.öyle değilmi.ben araştırıp bulmasam.tekrar tüp bebek yapacaklar.belki Bundandır sorun belki değildir ama tedavi edilip yapılması Lazım yeni denemenin.
Kesinlikle! Testle ilgili okuyorum hepi topu 250 tl falanmış hem de

Sagol canim cevabin icin. Allah yardimciniz/yardimcimiz olsun.

Arkadaslar ben o genetik testi cem hocaya daha ilk gorusmeye gittigimde sordum, biz onu ust uste tekrarlayan basarisiz tup bebek denemeleri oldugu zaman yapiyoruz dedi, simdi gereksiz bir islem dedi.
Daha dogrusu bana embriyoya o test uygulanip bakiliyor dedi. Sperm kalitesini onceden anlamanin yolu yokmus baska.Anladigim kadariyla zor bir testmis

Sizinle daha önce konuşmuştuk hamilsiniz sanırım çok sevindim.

Acikcasi simdi bende merak ettim arkadaslar, bebis tutmazsa bizde yaptiralim en iyisi. Ne diye geciyor test?

Daha dogrusu bana embriyoya o test uygulanip bakiliyor dedi. Sperm kalitesini onceden anlamanin yolu yokmus baska.Anladigim kadariyla zor bir testmis
O bahsettiği test başka yummy embriyoyla bakılan, mesela benim embriyolar 5. Güne gitseydi yapacaktı, o pahalı ve zor, amerikaya gönderiyorlarmış falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…