- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
- 103
Bana da ayni seyi soyledi,5.gune ulasamazsa hic uzulme zaten onda bir sorun vardir dedi bana, benimde sadece 1 tane ulasti 5.gune, o da 2.kalitede kaldi, sorunca soyluyor cem bey, kendi belki de moral bozmamak icin yada surece daha fazla sokup stres yaratmamak icin cok detay vermiyor,gerci simdi dusunuyorum da bilsem de bir seyi degistirmiyorbenim de yas 33 ama rezervim azalmis,esimde de ciddi sperm problemi var, haliyle 6 olgun yumurtadan bir tane zor bela oldu. İnsallah allah gonlumuze gore versin, sana da kolayliklar diliyorum
Ama bu çok önemli bir şey ya, bunu bilmeden habire tüp bebek denesek neye yarar!!Cnm ciddi sperm problemi varsa.sperme dna hasar analizi yaptırmanızı tavsiye ederim.özel labaratuvarlarda yapılıyor.bende umutta tüp yaptırdım 3 blastokist embriyo oluştu 2 si transfer oldu ama sonuç negatif oldu.araştırmalarım sonucunda bu tahlili yaptırdık %66 dna hasarlı çıktı spermler.tansel beyi aradım.yeni bir tedaviye başlayamazsınız.3 ay tedavi görücek dedi.şubatta tekrar başlıycaktık tedaviye.başından hiç bunlar söylenmiyor.direk tüp bebek yapıyorlar nereye gitsek.sperm probleminiz varsa ve kaliteli embriyolarınız oluşmuyorsa mutlaka bunu yaptırın arkadaşlar.
Cnm ciddi sperm problemi varsa.sperme dna hasar analizi yaptırmanızı tavsiye ederim.özel labaratuvarlarda yapılıyor.bende umutta tüp yaptırdım 3 blastokist embriyo oluştu 2 si transfer oldu ama sonuç negatif oldu.araştırmalarım sonucunda bu tahlili yaptırdık %66 dna hasarlı çıktı spermler.tansel beyi aradım.yeni bir tedaviye başlayamazsınız.3 ay tedavi görücek dedi.şubatta tekrar başlıycaktık tedaviye.başından hiç bunlar söylenmiyor.direk tüp bebek yapıyorlar nereye gitsek.sperm probleminiz varsa ve kaliteli embriyolarınız oluşmuyorsa mutlaka bunu yaptırın arkadaşlar.
Yummy turkuazın yazdığı sperm analizi testini yaptırmış mıydınız siz? İnşallah sen artık hamilesindir tutunmuştur bebeciğin :)Bana da ayni seyi soyledi,5.gune ulasamazsa hic uzulme zaten onda bir sorun vardir dedi bana, benimde sadece 1 tane ulasti 5.gune, o da 2.kalitede kaldi, sorunca soyluyor cem bey, kendi belki de moral bozmamak icin yada surece daha fazla sokup stres yaratmamak icin cok detay vermiyor,gerci simdi dusunuyorum da bilsem de bir seyi degistirmiyorbenim de yas 33 ama rezervim azalmis,esimde de ciddi sperm problemi var, haliyle 6 olgun yumurtadan bir tane zor bela oldu. İnsallah allah gonlumuze gore versin, sana da kolayliklar diliyorum
Ama bu çok önemli bir şey ya, bunu bilmeden habire tüp bebek denesek neye yarar!!
Bizimde kalitesiz embiryo problemimiz var. Dna hasarina bizde baktirmadik. Baktirin da demedi hic bir dr. Testin adi nedir? Bir de 3 aylik tedavide ne kullaniyor esiniz?
Kesinlikle! Testle ilgili okuyorum hepi topu 250 tl falanmış hem deMadem böyle bi tahlil var herkeste bakılması Lazım.öyle değilmi.ben araştırıp bulmasam.tekrar tüp bebek yapacaklar.belki Bundandır sorun belki değildir ama tedavi edilip yapılması Lazım yeni denemenin.
Ben yarın arayıp bunu soracağım, turkuaz dna hasar analizi nasıl yapılıyor, biz adana dışındayız
Daha ne ilaçlar kullanacağı belli dğl CNM.biz Ankara'da bi Prof var.sperm dna hasarı tedavisi yapan.önümüzdeki hafta ondan randevu aldık.oraya gidicez.hatta bu doktor.dna hasarını onarıldıktan sonra.diğer parametreler bozuk olsa bile.sayı morfoloji v.s gebelik oluşacağını söylüyor.çok fazla hastası var.araştırın bakın netten.prof Kaan Aydos
Kesinlikle! Testle ilgili okuyorum hepi topu 250 tl falanmış hem de
Ama düzelebiliyormuş değil miBazı ürologlar sperm de dna hasarı varsa.bunun düzelmeyeceğini söylüyorlarmış.biz Ankara'da 150 tlye yaptırdık CNM.
Ama düzelebiliyormuş değil mi
Şimdi Kaan hocanın sitesinde de okudum, bazı yabancı siteleri de okudum, ağırlıklı antioksidan tedavisi ile çözülüyormuş, keşke problem bu olsa da böyle çözülse sorunKaan hoca düzelir diyo.görcez bakalım :)
Arkadaslar ben o genetik testi cem hocaya daha ilk gorusmeye gittigimde sordum, biz onu ust uste tekrarlayan basarisiz tup bebek denemeleri oldugu zaman yapiyoruz dedi, simdi gereksiz bir islem dedi.Kaan hoca düzelir diyo.görcez bakalım :)
Daha dogrusu bana embriyoya o test uygulanip bakiliyor dedi. Sperm kalitesini onceden anlamanin yolu yokmus baska.Anladigim kadariyla zor bir testmisArkadaslar ben o genetik testi cem hocaya daha ilk gorusmeye gittigimde sordum, biz onu ust uste tekrarlayan basarisiz tup bebek denemeleri oldugu zaman yapiyoruz dedi, simdi gereksiz bir islem dedi.
Sizinle daha önce konuşmuştuk hamilsiniz sanırım çok sevindim.Ben aranıza yeni katıldım, merhaba herkese,
cumartesi ilk kontrolumuz vardı Cem bey ile, yeni tedavimizde onunla yola devam edeceğiz,
yaptırmamız gereken testler ve çekinmem gereken bir rahim filmi var, hepimize kolaylıklar diliyorum
Korkma ya ..Acikcasi simdi bende merak ettim arkadaslar, bebis tutmazsa bizde yaptiralim en iyisi. Ne diye geciyor test?
O bahsettiği test başka yummy embriyoyla bakılan, mesela benim embriyolar 5. Güne gitseydi yapacaktı, o pahalı ve zor, amerikaya gönderiyorlarmış falanDaha dogrusu bana embriyoya o test uygulanip bakiliyor dedi. Sperm kalitesini onceden anlamanin yolu yokmus baska.Anladigim kadariyla zor bir testmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?