Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci umut tüp bebek merkezi, Doç.Dr.Cem Çelik

kızlar ben dün gittim umut tüp bebek kliniğine ve dr cem beyle görüşme yaptım.öncesinde rapor çıkarmak için zeynep kamile gittiğimde bana devlet hastahanesi dışında yapılan aşılamaları kabul etmediklerini bu şekilde rapor hazırlayamacaklarını söylemişlerdi.sonra cem beyle görüşmemizde devletin bu şekilde bir maddesinin olmadığını nerede aşılama yaparsam yapayım raporu çıkarabilceğimi söyledi.ve sağolsun kendisi bana yardımcı oldu tekirdağa gidicem salı günü namık kemal ü. hastanesinden raporu çıkarıcam cem beyin desteği ile 100 lira gibi bir muayene ücretleri varmış tekirdağdakilerin sonra raporumu cem beye göndericeklermiş. yani bu gibi bir durumla karşılaşırsanız bilinki rapor çıkarabiliyorsunuz ve aynı zamanda isterseniz cem beyde çıkarmanıza yardımcı oluyor.
bana dua edin ilk denemem olucak tüp bebek hayırlısıyla ALLAH bana ve tüm isteyenlere nasip etin işallah.

açıkcası nerden başlayacağımı bilmiyorum . sürecin en zor yanı uzun olmasında...
tabi ki güzel şeylere çabuk ulaşılmıyor ama daha önce ki iki denememde , tamamen mekanik ortamda , sıfır duygu ve her seferinde bir şekilde farklı dr lar la muaynene olmak can sıkıcı., yorucu.. zaten süreç uzun, kafanızda binlerce soru, tabiki arada o soruları soruyorsunuz ama farklı cevaplar geliyor..muallakta laflar...ama doç dr cem çelik de ; ne diyorsa o, asla dediğini ya da hastasını unutmuyor, size net bir yol haritası çiziyor, üşenmeden süreci bir kaç kez anlatıyor ve siz içiniz rahat aile özleminizi ona emanet ediyorsunuz. herhangi bir gelişme olunca telefonla kendi arayıp bilgi veriyor . yani anlayacağınız işini en az sizin bebek özleminiz kadar ciddiye alıyor. bu çok önemli... sorduğunuz her soruya bilimsel gerçek bi yanıtı var, oldukça güncel bilgiler le cevap verdiğini hissediyorum ve ona sonsuz güvenimin bi diğer nedeni.. kendinizi yanında rahat,aile gibi ve emin ellerde hissediyorsunuz. benden 2 oosit çıkardı her seferinde. doktoruna güven , uygun ilaç ile her seferinde 6 oosit çıktı, inanamıyorum hala ve çok mutluyum .... senden ancak 2 tane çıkar razı ol demişlerdi ki ismini vermek istemem kliniğin...histereskopi ye gerek görmemişlerdi ama cem bey bu işlemi uyapmamızın rahim duvarının arkuat olduğunu çizik atarsak bebişerin daha kolay tutunacağını ve sonuca daha raht ulaşacağımızı söyledi. kamera görüntümü izledim. erde ise çift rahim olacakmışım. bunu atlamışlar önceki klinik... dondurduk, allahın izni ile transfer edeceğiz. bu sefer umudum var ... güvende olduğumu biliyorum ve dıoktorum ne zaman arasam orda ....ayrıca yeni klinikte embriyo gelişimi için tc de olmayan bi cihazla çalışıyorlar artık ki sanırım türkiyede bi ilkmiş.. bebişler güvende. detaylı bilgi verirken sölediler .. demem o ki , süreç uzun bu süreçte doktorunuza sonsuz güven çok önemli.. size yaklaşımı, rahat olmanız. çünkü eşler bile çoğu kez destek olamıyor. size doktorunuzun ağzından çıkacak kelimelr çok etki ediyor.
ikinci evinize gider gibi muayene olup, doğru ilaç dozları ve bol bol yumurta sağlıklı embriyolarla süreci olumlu geçirmek istiyorsanız, rezerv az, olmaz ya da zor bu iş laflarını duymayın ; doçent cem çelik e bi görüşme talep edin. moral bozmaya dünyanızın başınıza yıkılmasına gerek yok...

açıkcası nerden başlayacağımı bilmiyorum . sürecin en zor yanı uzun olmasında...
tabi ki güzel şeylere çabuk ulaşılmıyor ama daha önce ki iki denememde , tamamen mekanik ortamda , sıfır duygu ve her seferinde bir şekilde farklı dr lar la muaynene olmak can sıkıcı., yorucu.. zaten süreç uzun, kafanızda binlerce soru, tabiki arada o soruları soruyorsunuz ama farklı cevaplar geliyor..muallakta laflar...ama doç dr cem çelik de ; ne diyorsa o, asla dediğini ya da hastasını unutmuyor, size net bir yol haritası çiziyor, üşenmeden süreci bir kaç kez anlatıyor ve siz içiniz rahat aile özleminizi ona emanet ediyorsunuz. herhangi bir gelişme olunca telefonla kendi arayıp bilgi veriyor . yani anlayacağınız işini en az sizin bebek özleminiz kadar ciddiye alıyor. bu çok önemli... sorduğunuz her soruya bilimsel gerçek bi yanıtı var, oldukça güncel bilgiler le cevap verdiğini hissediyorum ve ona sonsuz güvenimin bi diğer nedeni.. kendinizi yanında rahat,aile gibi ve emin ellerde hissediyorsunuz. benden 2 oosit çıkardı her seferinde. doktoruna güven , uygun ilaç ile her seferinde 6 oosit çıktı, inanamıyorum hala ve çok mutluyum .... senden ancak 2 tane çıkar razı ol demişlerdi ki ismini vermek istemem kliniğin...histereskopi ye gerek görmemişlerdi ama cem bey bu işlemi uyapmamızın rahim duvarının arkuat olduğunu çizik atarsak bebişerin daha kolay tutunacağını ve sonuca daha raht ulaşacağımızı söyledi. kamera görüntümü izledim. erde ise çift rahim olacakmışım. bunu atlamışlar önceki klinik... dondurduk, allahın izni ile transfer edeceğiz. bu sefer umudum var ... güvende olduğumu biliyorum ve dıoktorum ne zaman arasam orda ....ayrıca yeni klinikte embriyo gelişimi için tc de olmayan bi cihazla çalışıyorlar artık ki sanırım türkiyede bi ilkmiş.. bebişler güvende. detaylı bilgi verirken sölediler .. demem o ki , süreç uzun bu süreçte doktorunuza sonsuz güven çok önemli.. size yaklaşımı, rahat olmanız. çünkü eşler bile çoğu kez destek olamıyor. size doktorunuzun ağzından çıkacak kelimelr çok etki ediyor.
ikinci evinize gider gibi muayene olup, doğru ilaç dozları ve bol bol yumurta sağlıklı embriyolarla süreci olumlu geçirmek istiyorsanız, rezerv az, olmaz ya da zor bu iş laflarını duymayın ; doçent cem çelik e bi görüşme talep edin. moral bozmaya dünyanızın başınıza yıkılmasına gerek yok...

Merhabalar.
Benim de rahmimde şekil bozukluğu ve 3-4 mm lik 2 adet polip im var.
Bir kaç dr farklı farklı görüş bildirebiliyor ama sonuç olarak herkes tüp bebek merkezlerine yönlendiriyor.
Histereskopi yaptırmam gerekiyormuş. Cem bey e soru yyazmıştım. Bana dönüş yaptığında telefonum meşkuldü, sonrasında ise ben kendisine ulaşamadım. Ama test sonuçlarımı mail attım. Sağ olsun çok ilgili birisi, arayanın her zamanki gibi pazarlamacı olacağı düşüncesi ile aramayı ciddiye almamıştım, sonra Cem bey in mailini gördüm ve hemen dönüş yaptım ama mesai saatleri dışında idi. Umarım sonuçlarımla ilgilenip beni yönlendirir.
Kendisinden sabırsızlıkla umut verici haberler bekliyorum.
Arkadaşlar, konuşmalarınız belli bir yere kadar sürmüş fakat sonrasındaki gelişmeleri paylaşmamışsınız. Bunları da paylaşırsanız sevinirim.

Bende cem çelikte 2. tüp bebek denememi yaptırdım olumsuz oldu arkadaşlar.

Benim test ve film sonuçlarımı inceledi. Ayrıca AMH testi de istedi benden. Bu arada Cem Bey ve başkaca kaynaklardan da öğrendim ki diğer hormon testlerinden ziyade 30 yaşını aştıktan sonra yapılması gereken en önemli 2 şey;
1-Rahim filmi çektirmek (acısız da çekiliyor artık)
2-AMH testi yaptırıp rezerv, kalite ve menopoz durumuna baktırmak.
Bir çok hastaya Polikistik Over teşhisi konuyor bunlara bakılmadan. Ben de onlardan biriyim ve 2 yıl kaybım var maalesef.

Sen de canını sıkma derim. Bu iş biraz da nasip kısmet işi gerçekten de. Ama olmamasındaki asıl sorunu da irdelemeni ve o sorunla ilgili uzman bulmanı tavsiye ederim.
Benim tavsiye edeceğim 1-2 yer daha var. Onlarla ilgili de bilgi ve tecrübelerimi yakında paylaşırım.
Ne olursa olsun moral bozmamak lazım. Ben moral motivasyon ile ilerlemek konusunda Cem Bey den tatminkar seviyede ilgi ve alaka gördüm. Yakında prof olacakmış zaten. Adam işi ile oldukça ilgili. Hastalarını önemsiyor ve yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor zaten.
kalp77, başka yerlerle de görüşmek istersen sana 1-2 yer daha tavsiye edebilirim. Ben Cem bey de şimdilik polip ameliyatını olacağım, sonrasında gidişat ve memnuniyet durumuna göre Tüp Bebek için de aklımdaki 3 yerden birisi arasında seçim yapacağım açıkçası. Diğerleri ile ilgili de oldukça araştırma yaptım. Bir tanesi hariç diğerlerine hem muayene hem görüşme ve fiyat araştırması yaptım.

bnm doktorum da cem bey bn cok memnunum kendisinden olumsuz sonuc alırsam da burda devm ederım bnde istanbulda baya iyi merkezlerle görüştüm burası sindi içime inşallahta olumlu olur sanada cok geçmiş olsun arkadasım

Benim doktorumda cem bey kendisiyle bu ay tedaviye başladık tüp bebek için,bugün yumurtam toplandı toplam 11 tane.bakalım beklemedeyiz haber gelicek.görüşmelerimiz ve şuana kadr olan tedavi sürecimiz olumlu geçti.2.tüp bebek denememiZ ilki eurofertilde oldu negatif,merkezden de memnun kalmadığımız için umut tüp bebek de şansımızı deniyoruz.cem bey iyi bir doktor sadece çok yoğun buna rağmen hastalarıyla ilgili her sorunuza sıkılmadan cevap veriyor.

Kizlar selamm bende cem beyin eski bi hastasiyim tedavimi yarida kesip diyarbakira gitmek zorunda kaldım.. ama bu süre içinde bnmle cok ilgilendi suan hamileyim ve bu mutlulukta onun payida büyük umarim sizlerde aybi mutlulugu tadarsiniz

SGK anlaşması var bende sordum ama ben yaşdan dolayı son Hakkımı kullanamıyorum. 3080 lira dedier SGK il Türbeler fiyatını
Merhaba cnm bende cam beye gitmeyi düşünüyorum inşallah ama 3080 lira dediğin sgk lı fiyatı yoksa özel mi

Merhaba cnm bende cam beye gitmeyi düşünüyorum inşallah ama 3080 lira dediğin sgk lı fiyatı yoksa özel mi

Normal fiyatı 5500 lira ve ilaçlar vs size ait. Ben yeni fiyat aldım. İlaçlar da 2000-3000 arası tutuyor zaten. Toplam maliyet 8000 civarı diye öğrendim ben.
Bilginiz olsun
Ayrıca sağlık çalışanları ve yakınlarına %10 indirim var diye biliyorum.
Bilginiz olsun. İyi geceler

Tesekkür ederim
Normal fiyatı 5500 lira ve ilaçlar vs size ait. Ben yeni fiyat aldım. İlaçlar da 2000-3000 arası tutuyor zaten. Toplam maliyet 8000 civarı diye öğrendim ben.
Bilginiz olsun
Ayrıca sağlık çalışanları ve yakınlarına %10 indirim var diye biliyorum.
Bilginiz olsun. İyi geceler
Yarın için randevu aldım bakalım ne olacak hayırlısı inşallah

Tesekkür ederim

Yarın için randevu aldım bakalım ne olacak hayırlısı inşallah

Cem bey çok ilgili. Film tahlil vs her şeyini al yanına. Kafandaki tüm soruları da sor bence. Sabırla anlatıyor her şeyi. Adam zaten 6-7 ay sonra Prof olacakmış.
Muayenesi de iyi. Erkek dr çekincen var ise eğer emin ol rahatsızlık hissetmezsin.
İnşallah kısa sürede sen de meleğini kucağına alırsın.

Sgk raporlu fiyat 3080+250 muayne(1 defaya mahsus aliniyor+750 flnda ilaclar.vede transfer sonrasi enbriyon kalirsa dondurulacak 1300 tl de o.

Bu rapor nasıl alınıyor. Benim pek hastahane geçmişim yok açıkçası. Poliplerim ve kalp şeklinde rahmim nedeni ile hamile kalamadım. Daha önce düşük falan yok. Aşılama da yok. Yaş da 35 oldu.
Bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

Bu rapor nasıl alınıyor. Benim pek hastahane geçmişim yok açıkçası. Poliplerim ve kalp şeklinde rahmim nedeni ile hamile kalamadım. Daha önce düşük falan yok. Aşılama da yok. Yaş da 35 oldu.
Bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

23 yasindan buyuk 40 yasindan kucuk olmak 3 yil evli olmak ve 900 gun sigorta primin olmasi gerekiyor son 90 gun aktif calisiyor olmak gerekiyor senin veya esinin.birde son 3 yilda tedavi olup bunlardan gebe kalamadigini ispatlaman gerekiyor.sikinti bayandaysa 2 yada 3 kez di sanirim asilama yaptirmis olmak ve sonuc alamamis olmak gerek.birde sorun esindeyse hareketli sperm sayisi 5 milyonun altindaysa asilamaya fln gerek kalmadan alabiliyorsun.kisacasi ciddi problemler varsa aliyosun diyim

23 yasindan buyuk 40 yasindan kucuk olmak 3 yil evli olmak ve 900 gun sigorta primin olmasi gerekiyor son 90 gun aktif calisiyor olmak gerekiyor senin veya esinin.birde son 3 yilda tedavi olup bunlardan gebe kalamadigini ispatlaman gerekiyor.sikinti bayandaysa 2 yada 3 kez di sanirim asilama yaptirmis olmak ve sonuc alamamis olmak gerek.birde sorun esindeyse hareketli sperm sayisi 5 milyonun altindaysa asilamaya fln gerek kalmadan alabiliyorsun.kisacasi ciddi problemler varsa aliyosun diyim
Çok teşekkür ederim ama bazıları uymuyor.
Mart da 3. Yıl dolacak. Hiç aşılama olmadı. Eşimin sperm sayısında vs sorun yok.
Bende sorunlar var. Rahim ağzında polip. Rahimde şekil bozukluğu gibi. Alabilsem iyi olurdu ama kısmet işte.

Cem bey çok ilgili. Film tahlil vs her şeyini al yanına. Kafandaki tüm soruları da sor bence. Sabırla anlatıyor her şeyi. Adam zaten 6-7 ay sonra Prof olacakmış.
Muayenesi de iyi. Erkek dr çekincen var ise eğer emin ol rahatsızlık hissetmezsin.
İnşallah kısa sürede sen de meleğini kucağına alırsın.
İnşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben iki deneme yaptım olumsuz oldu inşallah bu sefer Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz hayırlısıyla tabi

İnşallah Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ben iki deneme yaptım olumsuz oldu inşallah bu sefer Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz hayırlısıyla tabi
Amin. Hepimize hayırlı çocuklar nesiniz etsin Allah.

Çok teşekkür ederim ama bazıları uymuyor.
Mart da 3. Yıl dolacak. Hiç aşılama olmadı. Eşimin sperm sayısında vs sorun yok.
Bende sorunlar var. Rahim ağzında polip. Rahimde şekil bozukluğu gibi. Alabilsem iyi olurdu ama kısmet işte.

Yumurta rezervin dusukse veya tuplerin kapaliysa 3 yil evli olma sarti aranmiyor cnm.

Back
X