İnsallah canim ya, tek umidim bu gercekten.Korkma ya ..
Senin güzel haberini alicaz şekerim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah canim ya, tek umidim bu gercekten.Korkma ya ..
Amin inşallah teste falan gerek kalmasınKorkma ya ..
Evet bana da o testi dedi, ama benim bu bahsettiginiz testten haberim yoktu. Neyse insallah gerek kalmasin da guzel haberler alalim bir an evvelO bahsettiği test başka yummy embriyoyla bakılan, mesela benim embriyolar 5. Güne gitseydi yapacaktı, o pahalı ve zor, amerikaya gönderiyorlarmış falan
Sizinle daha önce konuşmuştuk hamilsiniz sanırım çok sevindim.
Ne güzel rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bize de nasip eder bu merkezle görüştünüz mü peki?Evet tedavi için gün sayarken doğal yoldan hamile kaldım
Darısı sizlere inşallah :)
Uzun zamandır bu merkeze gitmek istiyorum biraz uzak bana gidip gelirken sorun yaşarım düşüncesi üstelik maddi olarak yıpranışımız da var tabi ama denemek istiyorum kaç gün sürüyor hangi tahliller gerekli ne sıkılıkla gitmem gerek yardımcı olur musunuz?Herkese merhaba , ben de Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Dr.Cem Çelik'in hastasıyım.3 kere tüp bebek denemesi yaptık embriyolarım kaliteli, 5.güne giden embriyolar olmasına rağmen maalesef gebelik gerçekleşmedi.Şu anda 4. denememizi yaptık ve Dr.Cem Beyin tavsiyesi üzerine embriyolar üzerinde genetik inceleme yapılıyor. Sonuç beklemekteyim.Doktorumdan ve tıp merkezinden çok memnunum.Tüm denemelerim aynı doktor ve merkezde oldu, değiştirmeyi hiç düşünmedim.Süreç maddi ve manevi anlamda zor bir süreç olduğundan hekiminizden gördüğünüz destek çok önemli , kendisine yönelttiğim hiç bir sorum yanıtsız kalmadı, maillerime mesajlarıma çok kısa zamanda yanıt aldım,zaten kontrollerde yüz yüze dilediğiniz yanıtları alabiliyorsunuz iletişim anlamında hiç sıkıntı yaşamadım gerek güleryüzü , gerek mesleki tecrübesine inancımın sonsuz olması sebebi ile baştan sona kendisi ile gittim.,İşletme müdürü Semra Hanım, BaşhemşireNesrin Hanım, hemşireler, vezneki çalışanları, tıbbi personel .. herkes güler yüzlü ve kibar Bu son denememiz olacak dilerim Allah herkese gönlündekini versin
Birde yumurta toplamadan sonra yapılan işlem nedir laboratuvarda yumurta ve spermin birleşip bölünmesini mi bekliyorlar anlatır mısınız birazHerkese merhaba , ben de Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Dr.Cem Çelik'in hastasıyım.3 kere tüp bebek denemesi yaptık embriyolarım kaliteli, 5.güne giden embriyolar olmasına rağmen maalesef gebelik gerçekleşmedi.Şu anda 4. denememizi yaptık ve Dr.Cem Beyin tavsiyesi üzerine embriyolar üzerinde genetik inceleme yapılıyor. Sonuç beklemekteyim.Doktorumdan ve tıp merkezinden çok memnunum.Tüm denemelerim aynı doktor ve merkezde oldu, değiştirmeyi hiç düşünmedim.Süreç maddi ve manevi anlamda zor bir süreç olduğundan hekiminizden gördüğünüz destek çok önemli , kendisine yönelttiğim hiç bir sorum yanıtsız kalmadı, maillerime mesajlarıma çok kısa zamanda yanıt aldım,zaten kontrollerde yüz yüze dilediğiniz yanıtları alabiliyorsunuz iletişim anlamında hiç sıkıntı yaşamadım gerek güleryüzü , gerek mesleki tecrübesine inancımın sonsuz olması sebebi ile baştan sona kendisi ile gittim.,İşletme müdürü Semra Hanım, BaşhemşireNesrin Hanım, hemşireler, vezneki çalışanları, tıbbi personel .. herkes güler yüzlü ve kibar Bu son denememiz olacak dilerim Allah herkese gönlündekini versin
Foruma hoş geldiniz kadınlar kulübüne deHerkese merhaba , ben de Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Dr.Cem Çelik'in hastasıyım.3 kere tüp bebek denemesi yaptık embriyolarım kaliteli, 5.güne giden embriyolar olmasına rağmen maalesef gebelik gerçekleşmedi.Şu anda 4. denememizi yaptık ve Dr.Cem Beyin tavsiyesi üzerine embriyolar üzerinde genetik inceleme yapılıyor. Sonuç beklemekteyim.Doktorumdan ve tıp merkezinden çok memnunum.Tüm denemelerim aynı doktor ve merkezde oldu, değiştirmeyi hiç düşünmedim.Süreç maddi ve manevi anlamda zor bir süreç olduğundan hekiminizden gördüğünüz destek çok önemli , kendisine yönelttiğim hiç bir sorum yanıtsız kalmadı, maillerime mesajlarıma çok kısa zamanda yanıt aldım,zaten kontrollerde yüz yüze dilediğiniz yanıtları alabiliyorsunuz iletişim anlamında hiç sıkıntı yaşamadım gerek güleryüzü , gerek mesleki tecrübesine inancımın sonsuz olması sebebi ile baştan sona kendisi ile gittim.,İşletme müdürü Semra Hanım, BaşhemşireNesrin Hanım, hemşireler, vezneki çalışanları, tıbbi personel .. herkes güler yüzlü ve kibar Bu son denememiz olacak dilerim Allah herkese gönlündekini versin
Ne güzel rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah bize de nasip eder bu merkezle görüştünüz mü peki?
Anladım ön görüşme için ücret ödediniz mi aşılama ücreti hakkında bilginiz var mı peki?Tabi gittik Cem beyle görüştük, kendisi bizden genetik testler, ahm, rahim filmi (daha önce tedavilerim olmasına ragmen istenmemişti) vs istedi bunları yaptırıp gelin ona göre bir yol çizelim dedi, Cem bey bize çok güven veren bir dr.oldu, onunla tedaviye devam edecektik, test sonuçlarını bekliyorduk 5 Aralıkta da Rahim filmini çektirdim, tedaviye başlayacaktık tüm sonuçlar çıkınca ama ben 27 Aralıkta hamile olduğumu öğrendim, biz zaten Umut Tüp bebek Cem beye tavsiye üzerine gitmiştik, (önceki tedavilerimi başka yerde olmuştum)
Anladım ön görüşme için ücret ödediniz mi aşılama ücreti hakkında bilginiz var mı peki?
Tamam canım mail gönderdim rabbim sağlıkla evladını büyütmeyi nasip etsin.Ben gittiğim zaman ücretsiz muayene kampanyası vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum, aşılamayı hiç bilmiyorum çünkü biz tüp bebek tedavisi için gitmiştik raporsuz 5500+ilaçlardı tüp bebek tedavisi, ama bu 2015 fiyatıydı bu ay zam gelmiş midir onu da bilmiyorum merkezi ararsanız dönüş yapıp detaylı bilgi veriyorlar zaten
Tamam canım mail gönderdim rabbim sağlıkla evladını büyütmeyi nasip etsin.
Tsh lh fsh e2 dheas prolaktin progesteron hsg histeroskopi smear genital kültür seroloji testleri idrar tahlili tam kan sayımı yapılması gereken tüm testler var eşimde dopler spermiyogram fsh lh anti sperm antikoru herşey normal sadece sorun benim troid haşimato hastası olmam 5 yıldır olmadı sebep bu mu merak ediyorum.haklısınız tabi tahlilleri doktorunuz istiyr sizden tam hatırlamıyorum ama eşinizin spermiyoloji sonuçlarını istiyorlardı sanırım iğne tedavisine başladığınız zaman doktorunuz ortalama 3-4 günde bir kontrol ediyor. adetinizin 2 veya 3 gününde gidiyorsunuz ilk 5 gün 2 iğne dozlarını doktor ayarlıyor sonra kontrol, 2 3 gün sonra yine kontrol,
çatlatmama iğnesi veriyorlar sonra yine kontrol ortalama 15 günde 4 5 kere gidiyorsunuz bana histereskopi de yapıldı ikinci denemeden sonra sanırım ama rahim filmi vs isterler mi bilmiyorum merkezi aradığınızda veya doktor beye mail attığınızda size yardımcı oluyorlar sonuçta en doğrusunu onlar biliyor :) nerden geleceksiniz ?