Canım aynen öyle akraba ziyareti istemiyorum düşün özellikle eşimin akrabaları şükür bu aralar kaynanam kayınbabam bişey demiyorlar haşladım bi kere eşim de zaten 1 hafta sonra ilaçlara başlayacağım Haziran'ın 2. Haftası bitmiş oluyor tedavi Allah'ın izniyle üzülme bizi ancak biz anlar insanlar sınanmadığı acılar üzerinde yorum yapınca böyle oluyor işte ebediyyen susturmak mümkün değil görüşme duyma cahile laf anlatmak suya yazı yazmak gibidir allahtan korkmaz utanmazlar3419 İnşallah. cem beye o kadar umut bağladım ki. İnşallah o vesile olur. Görüyorum üçüncü dördüncü denemede cem beye tedavi olup hamile olanları umutlanıyorum heycanlanıyorum ve çok korkuyorum yine olmazsa. Ben anne olamayacak mıyım. Bende anne olmak istiyorum. benden çok iyi anne olur biliyorum. Yorgunum herşeyden dünyam karanlık gibi anlamsız. Gizli gizli akan gözyaşlarıma gıcık oluyorum. İlk gördüklerinde karnıma bakıp bebek var mı diyen insanlardan tiksiniyorum. Defalarca sorup birde telden arayıp var mı bi haber diyen insanlardan nefret ediyorum. İşine geldiklerinde takdir ilahi ama bize gelince " amaaaa niye olmuyosa. " olduda biz mi istemedik nedir bu acımasız kırıcı merakınız nedir bu katı kalbinizin kini.
burası sadece cem beyin hastaları sanırım, malesef ilk denemede sonuç alamadım reglemi bekliyorum yine başlıyorum tedaviye, inşallah bu sefer olur siz ne durumdasınız?kızlar sonuç alan var mı?
burası sadece cem beyin hastaları sanırım, malesef ilk denemede sonuç alamadım reglemi bekliyorum yine başlıyorum tedaviye, inşallah bu sefer olur siz ne durumdasınız?
hayret onlar pek taze transfer yapmıyor zaten dondurma daha sağlıklı dediler.. hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaç genetik test olacak mı size? benim sorun yok, 2 yıllık evliyim yaş 41 tabi yumurtalar 6. güne gelemedi sağlıklı benden genetik istedi yapılacak inşallah kaliteli yumurtular bulunursa.. bakalım bende bu reglemde gideceğim inşallah hayırlısı..benim cuma günü toplama işlemim var, ben de cem beyin hastasıyım. bu ilk denemem olucak.
taze transfer yapabiliriz diye konuşmuştuk ama dün gittiğim kontrolde dondurma yapılacak dedi. toplama sonrasında biraz ilaç içip adet olacağım sanırım sonrasında da transfer. tabi toplanan zımbırtılarım sağlıklı embriyo olursalar :)
sen de mi cem beye geliyorsun? problemin nedir?
hayret onlar pek taze transfer yapmıyor zaten dondurma daha sağlıklı dediler.. hayırlısı olsun inşallah yaşınız kaç genetik test olacak mı size? benim sorun yok, 2 yıllık evliyim yaş 41 tabi yumurtalar 6. güne gelemedi sağlıklı benden genetik istedi yapılacak inşallah kaliteli yumurtular bulunursa.. bakalım bende bu reglemde gideceğim inşallah hayırlısı..
Mrb arkadaşlar tüp bebek için Cem beye gidenler veya giden yakınları tanıdıkları olanlar olumlu olumsuz nelerle karşılaştınız bilmek istiyorum çünkü doktor çok önemli bende ona karar verdim şimdiden teşekkürler hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?