BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Eline sağlık bende aynen bunları kastettim işte..
Amacım savunmaktan ziyade tamda senin yazdıklarını anlatmak. Bu arada inşallah pozitif alırsın bende Cem hocamdan çok memnunum ve sonucu almadan önce de eğer negatif olsa bile onunla devam ederim diyordum çok şükür pozitif oldu eğer sağlıkla ilerlerse kardeşini almaya gideriz cem hocama.

Her doktor aynı değildir tabi. Ben hepsini genelleyerek konuşmuyorum. Sadece benim hissettiğim üzüntüyü anlamalarını, empati yapmalarını beklerdim doktorumdan. Bu yakınlığı göremedim. Sitemim ve üzüntüm bundan. Konudaki diğer arkadaşları da asla kırmak istemem. Hepinizin hayırlı ve mutlu sonuç almasını canı gönülden istiyorum.

Darısı başıma canım. Sen de Cem hocadaydın konuşmuştuk. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. Bana umut oldunuz. İnşallah bana da nasip olur

Kesinlikle haklısınız yaşadığınız olay çok zor ve bende anlayış beklerdim böyle bir durumda.
Ben yaşadıklarınızı anlatırken şu cümleler sebebi ile genelleme yaptığınızı iddia etmiştim. Bunun dışında zaten herkes tecrübesini iyi kötü anlatıyor fikir sahibi oluyoruz.
Neyse inşallah herkes birgün yavrusuna kavuşur diyelim.

Darısı başıma canım. Sen de Cem hocadaydın konuşmuştuk. Hayırlı uğurlu olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. Bana umut oldunuz. İnşallah bana da nasip olur
Evet hatırlıyorum
Amiiin çok teşekkür ederim inşallah siz de olumlu sonuç alırsınız sevincinize ortak olmayı çok isterim

Ben Haziran ayında bahçeci Diyarbakır da yaptım ama sonuç negatif ilk denememizdi , erkek infertilitesi şuan ne yapacağımızı bilmiyoruz cok üzüldük bundan sonra nasıl bir yol izleriz bakalım , diyarbakırda Uğur değeri de duydum zaten Zeki hocayla geçmişte ortaklarmıs ayrılmışlar şimdi onu düşünüyorum ama kararsızım Zeki hocayla da devam edebilirim

Teyzem faktor 5 leiden 2 ölü dogumu var 7 aylik 1 düşük var sisli florence nightingle hastanesinde bir doktor farketti bu durumu ve gebe kaldi doguma kadar clexane yapildi 6.5 aylik dogdu su an 8 yasinda ve rahimi yarımdı

Merhaba .
Doktorun adı neydi ? Hatırlıyomusunuz ?

Merhaba sonuc durum nedir bana yardimci olun lutfeen ((((

Merhaba diyarbakirda bildgnz iyi bir uroloji doktoru varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…