yapmanda fayda var. tek tek genlerin durumlarını görmüş olursunuz devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümü ya da hamatoloji bölümleri bu testleri yapıyorlar. 3 haftaya sonuçlar çıkıyor.Cok sagolun. Bu konuyu araştıracağım. Peki benim azda olsa pıhtılaşmaya yatkinligim var yine de bu testleri yapmalimiyim
Benim bezmialemde yapildi ama baska yerlere gonderilmis hep tibbi genetik dr gozde yesil bakmıştı cocuk birimi icerisinde hatta 160 lira vermistim kac sene onceyapmanda fayda var. tek tek genlerin durumlarını görmüş olursunuz devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümü ya da hamatoloji bölümleri bu testleri yapıyorlar. 3 haftaya sonuçlar çıkıyor.
Ebru Hanımla ilk denemede pozitifi aldık. Negatif olsaydı da ona giderdim yineBu cuma sabah ebru hanima gidecem 3 tanidik ona yaptirmis ve sonuc pozitif
Bende 3üncüsü homozigot, 1,2 heterozigot. Sende homozigot var mı?
Ebru öztürk ile bende gorustum bildigim 3 kisi yaptirdi sonuv pozitif bende ilaclara devam yeni histeroskopi oldum rahim dinlencek birazEbru Hanımla ilk denemede pozitifi aldık. Negatif olsaydı da ona giderdim yine
Teyzem faktor 5 leiden 2 ölü dogumu var 7 aylik 1 düşük var sisli florence nightingle hastanesinde bir doktor farketti bu durumu ve gebe kaldi doguma kadar clexane yapildi 6.5 aylik dogdu su an 8 yasinda ve rahimi yarımdıbende faktör 5 leiden heterozigot diğerlerini yaptırmadım daha şu virüs yüzünden. ama en kısa zamanda yaptıracam onları da.
tedaviye başlamadan önce ebru hanım kan pıhtılaşması testleri istedi mi sizden?Ebru Hanımla ilk denemede pozitifi aldık. Negatif olsaydı da ona giderdim yine
Teyzem faktor 5 leiden 2 ölü dogumu var 7 aylik 1 düşük var sisli florence nightingle hastanesinde bir doktor farketti bu durumu ve gebe kaldi doguma kadar clexane yapildi 6.5 aylik dogdu su an 8 yasinda ve rahimi yarımdı
Hic bilmiyorum trombositlerim bazen sınıra yaklaşıyor o yüzden yatkinligim var dedim ama belki de bu testleri ben de yaptırmalıyımBende 3üncüsü homozigot, 1,2 heterozigot. Sende homozigot var mı?
Pıhtılaşma testi istemedi ama coraspin verdi. 32.haftaya kadar kullanacağım.tedaviye başlamadan önce ebru hanım kan pıhtılaşması testleri istedi mi sizden?
ya da kan sulandırıcı iğne ve coraspin verdi mi tedbir amaçlı ?
Bana yazdıysan canım, ilk düşüğümden sonra yaptırmıştım ben, doktor gerek yok dedi ama ben rahat edemedim yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım. İki tüp bebek denememde de transfer gününden itibaren oksapar iğne oldum.sizinde değerlerinizde homozigot ve heterozigotlar mevcut. tüp bebek tedavisine başlarken bunları doktorunuzla paylaşın. mutlaka size clexane iğne ve coraspin versin. sadece iğne yada sadece aspirin yetersiz gelebilir. 3 geniniz de mutant var çünkü.
Kesinlikle yaptır canım, bilmiyordum ben kalbi durdur 9 hastalıkken kürtaj oldum. İki yıldır bi daha hamile kalamıyorum. Benim canım yandı sizin yanmasın.Hic bilmiyorum trombositlerim bazen sınıra yaklaşıyor o yüzden yatkinligim var dedim ama belki de bu testleri ben de yaptırmalıyım
Gizem hanıma yazmıştım fotoğraf paylaşan arkadaşa.Bana yazdıysan canım, ilk düşüğümden sonra yaptırmıştım ben, doktor gerek yok dedi ama ben rahat edemedim yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım. İki tüp bebek denememde de transfer gününden itibaren oksapar iğne oldum.
Ok. Kaçırıyorum bazı konuşmalarıGizem hanıma yazmıştım fotoğraf paylaşan arkadaşa.
Benim de canım yandı aynı durumdan ötürü heterozigot genlerin varmış coraspin yeterli olmadı oksapar kullanmam lazımdı doktor vermediği için kullanamadim. Bu forumu takip eden arkadaşlar aman dikkat edin bu genler çok önemli mutlaka doktorunuzdan oksapar iğne isteyin bir müddet kullanın. Coraspin yetersiz geliyor ve bebeklerin 8 haftadan sonra kalbi durabiliyor. Ben yaşadım siz yaşamayın..Kesinlikle yaptır canım, bilmiyordum ben kalbi durdur 9 hastalıkken kürtaj oldum. İki yıldır bi daha hamile kalamıyorum. Benim canım yandı sizin yanmasın.
Maalesef evet ecopirine en azindan tekrar başlamalıymışım ama emin olamadim su anlık onu icmiyorumsizinde değerlerinizde homozigot ve heterozigotlar mevcut. tüp bebek tedavisine başlarken bunları doktorunuzla paylaşın. mutlaka size clexane iğne ve coraspin versin. sadece iğne yada sadece aspirin yetersiz gelebilir. 3 geniniz de mutant var çünkü.
Allah razı olsun. Duaların sana dönsün canim...Kesinlikle yaptır canım, bilmiyordum ben kalbi durdur 9 hastalıkken kürtaj oldum. İki yıldır bi daha hamile kalamıyorum. Benim canım yandı sizin yanmasın.
Tedaviden 2 ay önce ecopirin ve folik asite başlamakta fayda var. Çünkü vücudun hamileliğe hazırlanması lazım. Transferden sonrada mutlaka oksapar iğne kullanmalısın yoksa kalp durma sorunları yaşayabilirsin. Allah yardımcımız olsun işimiz çok zor gerçekten. Rabbim tez zamanda kucaklarimizi doldursun insAllah..Maalesef evet ecopirine en azindan tekrar başlamalıymışım ama emin olamadim su anlık onu icmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?