BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Amin insallah ve bol bol dua inanıyorum

Kızlar bende bahceci umut ebru hanımda tedavi görüyorum. 33 yumurta toplanmıştı 11 tane blast embriyo elde ettik 1 tane transfer 10tane de dondurdukkk bugun 5.günüm çok heyecanlıyım ebru hanıma gözüm kapaşı güveniyorum o kadar cana yakın ki anlatamam size. Ve bu arada aranıza yeni katıldımmm

Bahçeci Zeki Akkum ilk deneme pozitif, hayırlı olsun tedaviniz sağlıkla bebekle olsun inşallah

Saglikla kucagnza alin hayirli olur insallah..bu bahsedilen bahceci hangi ilde? Fiyatlar nasil biraz bilgi verir msnz lutfen?
Sağolun darısı başınıza olsun inşallah, diyarbakırda canım bu doktor baya isim yapmış biri, fiyatlar diğer bahçelilere göre çok düşük doğu olması nedeniyle sanıyorum, 15 bine yaptık biz herşey dahil ilaçlar extralar vs

Anladim..her yerde var mi ya vay be ne ünlüyms..insallah sonuna kadar saglikla ilerler..

Buraya en son tedavi aşamasında yazmışım, Cem hocamla ilk denememde pozitifi gördüm.
Başından beri güvenim tamdı ve boşa çıkmadı.
Darısı sizinde başınıza olsun inşallah

6 haftalık gebeydim düşük yaptım diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi olmuştum.kanamam oldu diyarbakırda ikametgah etmediğim için bulunduğum şehirdeki doktor tedavi etti hastaneye 5 gün yatış yaptıktan sonra 1105 olan hcg kan değerim 1 hafta içerisinde 202ye düştü ve doktor ultrasona da bakıp kesede bozulma var düşük olmuş ilaçlarını bırak ki adet olasın dedi. sonrasında ben 2. kadın doğum uzmanına gittim o da aynı şekilde durumu anlattı 2. gittiğim hastanede de kan değerim 163 çıktı bahçecinin rezilliği bundan sonra başlıyor arkadaşlar diyarbakırdaki doktorumu aradım şehir dışındayım gelemiyorum durum bu ne yapayım ilaçlarımı keseyim mi dedim ve doktorumun sekreteri ısrarla hayır mutlaka buraya gelmeniz gerekiyor Zeki AKKUM hoca sizi görmek istiyor dedi merkeze gittiğimde 500 lira muayene ücreti istediler düşük yaptığımı öğrenmek için duygularınızı sonuna kadar sömürüyorlar haberiniz olsun ben çok acı bi şekilde tecrübe etmiş olmuş size tavsiyem farklı bir merkezi denemeniz

Ah başına gelenler için o kadar üzgünüm ki keşke hiç böyle şeyler yaşanmasa ve acını katlamasalardı. Rabbim inşallah tez vakitte bu acıyı unuttursun
Sadece şunu belirtmek istedim, doktorunla yaşadığın sıkıntı için bütün bahceciyi ve doktorları zan altında bırakma lütfen. Memnun olan birçok insan içinde tabiki memnun olmayanlar da var fakat oraya gitmek isteyen insanlar olabilir heves kırmayalım diyorum..

ben yaşadığım süreci paylaşmak istedim arkadaşlar kendi kararlarını verir diye düşünüyorum

bambuvemadagaskar Canım bak yazarken bütün bahçeci ile ilgili yazıyorsun ve başka kliniğe gidin diyorsun ben sırf bu tarz yorumlar yüzünden şuan takip yaptırmak için kendime doktor bulamıyorum. Sadece sorunun olan doktoru yazman doğru olur diye düşündüm yani demek istediğim bütüünn doktorları zan altında bırakmayalım

Arkadaşım çok geçmiş olsun. Hiç kimse böyle bişey yaşamak istemez, Allah kimseye yaşatmasın. Yaşadıkların doğrudur. Bahçeciyi korumaya ya da savunmaya çalışmıyorum ama şunu belirtmek istedim. Benim doktorum Cem çelik, bahçeci umutta tedavi görüyorum, kendi de Asistanı da baştan yapılması gereken tahlilleri liste olarak bana verip yaptırıp getir dediler, ki o tahliller bahçecide yapılıyor aslında, direk kan alıp şu kadar öde diyebilirlerdi, Tüm tahlilleri devlette bedavaya yaptırdım. Baştan ödenen muayene ücreti tedavi ücretinden düşüldü diye hatırlıyorum. Ben parayla ilgili ekstra bir sıkıntı yaşamadım. Cem hoca çok yoğun olmasına rağmen hiç bir şeyi atlamadı, ne yapılması gerekiyorsa yaptı tedavi süresince. Şuan transferimin 8. Günü pozitif mi negatif mi bilmiyorum, Allah korusun negatifse de Cem hocayla devam edicem. Belki senin doktorun da gerçekten görmek istemiştir seni, ödediğin o ücret de devam etmen halinde kesilecektir tedavi ücretinden. Çünkü çok okuyorum Zeki hocanın seveni çok. Haklı da olabilirsin, eleştiri asla yapmıyorum. Sadece gitmeyi düşünenler bunları da okusun öyle karar versin istedim. Tekrar çok geçmiş olsun, Allah en kısa sürede kucağını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…