- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Merhaba ben bahçenin raporlu hastasıyımOrada yaptıranlar birazda fiyattan bahsetse
Henüz tedavim sonlanmadı doktorum Cem bey. Şunu diyebilirim ki gözün kapalı güvenebilirsin eğer tedavim olumsuz sonuçlansa bile onların elinden geleni yaptığına emin olacağım çünkü şu aşamaya kadar gördüm ki herkes canla başla bu işe sarılıyor herkes çok profesyonel. Birbirinden başarılı doktorlar var benim tercihim Cem beydi iyi ki onu seçmişim diyorum.Bahcecide tedaviye baslamayi düşünüyorum bana yardımcı olabilecek var mi aranızda kim iyidir nasil yer guvenilir mi sonuclar nasil vs.
Bende aynısını düşünüyordum az önce şikayet var’ı okuyana kadar ay içim şiştiHenüz tedavim sonlanmadı doktorum Cem bey. Şunu diyebilirim ki gözün kapalı güvenebilirsin eğer tedavim olumsuz sonuçlansa bile onların elinden geleni yaptığına emin olacağım çünkü şu aşamaya kadar gördüm ki herkes canla başla bu işe sarılıyor herkes çok profesyonel. Birbirinden başarılı doktorlar var benim tercihim Cem beydi iyi ki onu seçmişim diyorum.
Kuzum şikayet elbette olacak cem beyi de şikayet eden olacak sabri beyi de malesef herkesin tedavisi mutlu sonlanmıyor sorunlar olabiliyor bazen yani doktorlar bir yere kadar çabalar gerisi Allahın taktiri. Ben harcadiklari emege çabaya inanıyorum ve güveniyorum. Sende okuyup moralini bozmaBende aynısını düşünüyordum az önce şikayet var’ı okuyana kadar ay içim şiştineden böyle birşey yaptıysam Oradakiler ne kadar doğru bilmem ama bende sabri hocamdan çok memmunum . Sadece çok kafama taktığım nokta 28 olgun yumurtam 9 tanesi döllendi ama sonuçta 6 cı gün beklenildi ve birtane embiriom donduruldu . Ama allahın dediği olur . İçimi galiba o oluduklarım sıktı siz sakın böyle birşey yapıp benim gibi piskolojinizi yıpratmayın . Uykusuz Koala kuzum senin embrion kalitesi ne ?
Kesinlikle öyle kuzum . Ama benim hatam gidip okumak olduKuzum şikayet elbette olacak cem beyi de şikayet eden olacak sabri beyi de malesef herkesin tedavisi mutlu sonlanmıyor sorunlar olabiliyor bazen yani doktorlar bir yere kadar çabalar gerisi Allahın taktiri. Ben harcadiklari emege çabaya inanıyorum ve güveniyorum. Sende okuyup moralini bozma❤ 5. Güne bekletilen embriyolar çok fazla kalmıyor ne yazıkki benim 10 adet embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne ulaşabilmişti 1 tanesi de 6. Güne bekletilip dondurulmustu. 5. Gün embriyom için iyi kalite dedi 6. Gün için geriden gelmiş olmasına rağmen diğerinden daha kaliteli oldu dedi ayrıntısını bilmiyorum rabbim inşallah hayırlısını verir ikimize de.
Para ilgisizlik en çok yazılan şeyler ama öyle birsey yok yani ben yaşamadım. Çok şükür canım şanslıyız doktorlarımızdan yana.Kesinlikle öyle kuzum . Ama benim hatam gidip okumak olduevde sıkıntıdan saçma birşeydi sabri hoca hakkında pek bişey göremedm hep para üzerine ilgiszlik üzerine şikayet ama allaha şükür sabri hocam saat akşam 10 da arasam cevap verdi muhteşem bir özveriydi ne olursa olsun yanıtladı bende 5 ci güne 8 tanesi geldi ama kalitesizdi 6 cı günü beklediler ben delirdim tabi . 6 cı günde birtane dondurduk sabri hoca aradı ve gayet iyi bir blast olduğunu söyledi kalitesinide embiriolog arkadaşı ararsan söylüyorlar kuzum . Bi arkadaş öğrenmek için meraktan sordu söylediler .
Evet canım doktorumu gözüm kapalı tavsiye ederim .. ben görmedim bi kötü davranış . Canım sabri hocada aynısını dedi . 3 embrio 6 cı güne kadar geldiPara ilgisizlik en çok yazılan şeyler ama öyle birsey yok yani ben yaşamadım. Çok şükür canım şanslıyız doktorlarımızdan yana.Ben zaten embriyolog ile konuşmuştum kuzum. 10 embriyonun 10uda 3. Güne gelmişti ama hepsi 8 hücreli değildi embriyolog kaç tanesinde umut var kaçında yok anlatmıştı ben 4 tane falan kalır sanıyordum ama kalmadı nasip kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni. 1 tane kaldı diye stres de yapıyor olabilirsin ama yapma bak kalitesi çok iyiymiş zaten gebelik vad etmeyecek bir embriyo olsa dondurmuyorlar prensip olarak. O bir embriyon senin umudun olacak Birde şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum 3. Güne kadar yumurtanın kalitesi ile yaşarmış zaten, 3. Günden sonra sperm devreye girer o kaliteli ise yaşamaya devam edermiş. Bizim o yüzden sona embriyomuz çok az kalmış olabilir. Erkek faktöründen yani
Aa canım iki üç hafta kadar önce sanırım tüp bebek araştırırken yorumlarını okumuştum ikinci transferi yapacağız demiştinCem celik doktorum ilk deneme negatif ikincisi pozitif tavsiye ederim
OylemiAa canım iki üç hafta kadar önce sanırım tüp bebek araştırırken yorumlarını okumuştum ikinci transferi yapacağız demiştinhayırlı olsun çok mutlu oldum görünce
Transfer aşamasinda olan kisilere kendi istegi uzerine devam ettiriyolar ama yeni tedaviye baslamiyolar canmTransferler devam ediyoe muymuş kızlar, biliyor musunuz?
Aynen öyle kuzum işte böyle düşündükleri için sectigim merkezden çok mutluyum güveniyorum diyorum. Açıklamaları vs. Herşey çok içten. O yüzden rabbim de ol dedikten sonra o 1 bebişin sana sımsıkı tutunacak merak etme. Bende çok ağladım çok üzüldüm gerçekten çok zordu beklemek. O kadar ağladım ki neden böyle diye ama herşey bi sınav sonra aklımı başıma topladım hiç embriyo elde edemeyen arkadaşlarıma haksızlık ediyorum dedim şükür ettim elimde kalana.Evet canım doktorumu gözüm kapalı tavsiye ederim .. ben görmedim bi kötü davranış . Canım sabri hocada aynısını dedi . 3 embrio 6 cı güne kadar geldiama diğer 2 sinin kalitesini umutt vaad etmiyor dediler . Ben çok ağladım kuzum 5 ci günü beklemek ve 6 cı günü beklemek çok zordu . Ama benim umudum 0 dı birtane donduruldu . Embiriolog biz prensip olarak boşa umut vermemek adına sırf yaşıyo diye dondurmayı uygun bulmuyoruz dediler . Size boşuna hormon ilaçları kullandırıp boşa vucüdünüzü hazırlayıp boş bir hayal uğruna devam edilmeyi uygun bulmuyoruz sizin içinde bizim içinde yıpratıcı olur bu dedi o yüzden umutt vaad etmiyen hiç bir embrio dondurmuyoruz dedi haklılar aslında
Transfer hazırlığımı yarıda kestik. Doktorumla ortak kararımız transfer edilmemesi yönündeydi riskleri anlatınca zaten transfer olmak istemiyorsunuz otomatikmenTransferler devam ediyoe muymuş kızlar, biliyor musunuz?
Haklısın kuzum biliyorum seninle bende çok üzülmüştüm hatırlarsanAynen öyle kuzum işte böyle düşündükleri için sectigim merkezden çok mutluyum güveniyorum diyorum. Açıklamaları vs. Herşey çok içten. O yüzden rabbim de ol dedikten sonra o 1 bebişin sana sımsıkı tutunacak merak etme. Bende çok ağladım çok üzüldüm gerçekten çok zordu beklemek. O kadar ağladım ki neden böyle diye ama herşey bi sınav sonra aklımı başıma topladım hiç embriyo elde edemeyen arkadaşlarıma haksızlık ediyorum dedim şükür ettim elimde kalana.
Hatırlamak? Unutmadım ki o günüHaklısın kuzum biliyorum seninle bende çok üzülmüştüm hatırlarsan
İnşallah yaHatırlamak? Unutmadım ki o günüGeçecek inşallah bunca üzüntümüze çabamıza değecek canım benim.
Amiiinİnşallah yabitsin bu zor günler inşallah onlarda bizim gibi savaşcıdır ve ilk seferde sıkı sıkı tutunur
Anladım canım, doğru diyorsun ne olacağımız belli değil ama yine de üzüldüm biraz bu yaz yaptırmayı çok istiyordumTransfer hazırlığımı yarıda kestik. Doktorumla ortak kararımız transfer edilmemesi yönündeydi riskleri anlatınca zaten transfer olmak istemiyorsunuz otomatikmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?