BAHCECI'De Tup bebek yaptiran var mi acil

Bahcecide tedaviye baslamayi düşünüyorum bana yardımcı olabilecek var mi aranızda kim iyidir nasil yer guvenilir mi sonuclar nasil vs.
Henüz tedavim sonlanmadı doktorum Cem bey. Şunu diyebilirim ki gözün kapalı güvenebilirsin eğer tedavim olumsuz sonuçlansa bile onların elinden geleni yaptığına emin olacağım çünkü şu aşamaya kadar gördüm ki herkes canla başla bu işe sarılıyor herkes çok profesyonel. Birbirinden başarılı doktorlar var benim tercihim Cem beydi iyi ki onu seçmişim diyorum.

Bende aynısını düşünüyordum az önce şikayet var’ı okuyana kadar ay içim şişti neden böyle birşey yaptıysam Oradakiler ne kadar doğru bilmem ama bende sabri hocamdan çok memmunum . Sadece çok kafama taktığım nokta 28 olgun yumurtam 9 tanesi döllendi ama sonuçta 6 cı gün beklenildi ve birtane embiriom donduruldu . Ama allahın dediği olur . İçimi galiba o oluduklarım sıktı siz sakın böyle birşey yapıp benim gibi piskolojinizi yıpratmayın . Uykusuz Koala kuzum senin embrion kalitesi ne ?

Kuzum şikayet elbette olacak cem beyi de şikayet eden olacak sabri beyi de malesef herkesin tedavisi mutlu sonlanmıyor sorunlar olabiliyor bazen yani doktorlar bir yere kadar çabalar gerisi Allahın taktiri. Ben harcadiklari emege çabaya inanıyorum ve güveniyorum. Sende okuyup moralini bozma ❤ 5. Güne bekletilen embriyolar çok fazla kalmıyor ne yazıkki benim 10 adet embriyomdan sadece 1 tanesi 5. Güne ulaşabilmişti 1 tanesi de 6. Güne bekletilip dondurulmustu. 5. Gün embriyom için iyi kalite dedi 6. Gün için geriden gelmiş olmasına rağmen diğerinden daha kaliteli oldu dedi ayrıntısını bilmiyorum rabbim inşallah hayırlısını verir ikimize de.

Kesinlikle öyle kuzum . Ama benim hatam gidip okumak oldu evde sıkıntıdan saçma birşeydi sabri hoca hakkında pek bişey göremedm hep para üzerine ilgiszlik üzerine şikayet ama allaha şükür sabri hocam saat akşam 10 da arasam cevap verdi muhteşem bir özveriydi ne olursa olsun yanıtladı bende 5 ci güne 8 tanesi geldi ama kalitesizdi 6 cı günü beklediler ben delirdim tabi . 6 cı günde birtane dondurduk sabri hoca aradı ve gayet iyi bir blast olduğunu söyledi kalitesinide embiriolog arkadaşı ararsan söylüyorlar kuzum . Bi arkadaş öğrenmek için meraktan sordu söylediler .

Para ilgisizlik en çok yazılan şeyler ama öyle birsey yok yani ben yaşamadım. Çok şükür canım şanslıyız doktorlarımızdan yana. Ben zaten embriyolog ile konuşmuştum kuzum. 10 embriyonun 10uda 3. Güne gelmişti ama hepsi 8 hücreli değildi embriyolog kaç tanesinde umut var kaçında yok anlatmıştı ben 4 tane falan kalır sanıyordum ama kalmadı nasip kuzum o kadar iyi anlıyorum ki seni. 1 tane kaldı diye stres de yapıyor olabilirsin ama yapma bak kalitesi çok iyiymiş zaten gebelik vad etmeyecek bir embriyo olsa dondurmuyorlar prensip olarak. O bir embriyon senin umudun olacak Birde şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum 3. Güne kadar yumurtanın kalitesi ile yaşarmış zaten, 3. Günden sonra sperm devreye girer o kaliteli ise yaşamaya devam edermiş. Bizim o yüzden sona embriyomuz çok az kalmış olabilir. Erkek faktöründen yani

Evet canım doktorumu gözüm kapalı tavsiye ederim .. ben görmedim bi kötü davranış . Canım sabri hocada aynısını dedi . 3 embrio 6 cı güne kadar geldi ama diğer 2 sinin kalitesini umutt vaad etmiyor dediler . Ben çok ağladım kuzum 5 ci günü beklemek ve 6 cı günü beklemek çok zordu . Ama benim umudum 0 dı birtane donduruldu . Embiriolog biz prensip olarak boşa umut vermemek adına sırf yaşıyo diye dondurmayı uygun bulmuyoruz dediler . Size boşuna hormon ilaçları kullandırıp boşa vucüdünüzü hazırlayıp boş bir hayal uğruna devam edilmeyi uygun bulmuyoruz sizin içinde bizim içinde yıpratıcı olur bu dedi o yüzden umutt vaad etmiyen hiç bir embrio dondurmuyoruz dedi haklılar aslında

Aa canım iki üç hafta kadar önce sanırım tüp bebek araştırırken yorumlarını okumuştum ikinci transferi yapacağız demiştin hayırlı olsun çok mutlu oldum görünce
Oylemi tesekkur ederim canim benim ikinci tuttu cok sukur ama hersey tutmayla olmuyomus smdide kese icinde bebek ariyoruz embriyo görunmedi 8. Haftaya kadar beklicez dua edin daha guzel haberler geliyim

Aynen öyle kuzum işte böyle düşündükleri için sectigim merkezden çok mutluyum güveniyorum diyorum. Açıklamaları vs. Herşey çok içten. O yüzden rabbim de ol dedikten sonra o 1 bebişin sana sımsıkı tutunacak merak etme. Bende çok ağladım çok üzüldüm gerçekten çok zordu beklemek. O kadar ağladım ki neden böyle diye ama herşey bi sınav sonra aklımı başıma topladım hiç embriyo elde edemeyen arkadaşlarıma haksızlık ediyorum dedim şükür ettim elimde kalana.

Transferler devam ediyoe muymuş kızlar, biliyor musunuz?
Transfer hazırlığımı yarıda kestik. Doktorumla ortak kararımız transfer edilmemesi yönündeydi riskleri anlatınca zaten transfer olmak istemiyorsunuz otomatikmen

Haklısın kuzum biliyorum seninle bende çok üzülmüştüm hatırlarsan

@Yasnaz canım hatırlıyomusun seninle bi kaç kez konuştuk çok sevindim canım benimm rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Sizin sebep neydi ? Onu hatırlıyamıyorum

Transfer hazırlığımı yarıda kestik. Doktorumla ortak kararımız transfer edilmemesi yönündeydi riskleri anlatınca zaten transfer olmak istemiyorsunuz otomatikmen
Anladım canım, doğru diyorsun ne olacağımız belli değil ama yine de üzüldüm biraz bu yaz yaptırmayı çok istiyordum

Ilk kez ovulasyon testimi pozitif gordum cok net doktor sabah deneyin dedi perde olmasina ragmen tahimde sizce ne yapmaliyim

Eklentiler

• IMG-20200327-WA0017.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…