Canım benim dua edicem senin içinOylemitesekkur ederim canim benim ikinci tuttu cok sukur ama hersey tutmayla olmuyomus smdide kese icinde bebek ariyoruz embriyo görunmedi 8. Haftaya kadar beklicez dua edin daha guzel haberler geliyim
Ya konuşmusmuyduk canim@Yasnaz canım hatırlıyomusun seninle bi kaç kez konuştuk çok sevindim canım benimm rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Sizin sebep neydi ? Onu hatırlıyamıyorum
Allah bin kez razi olsun canim birbirimizn dualari sayesinde oluyor guzel seyler❤ hersey nasip kismet olmayacaksada yapacak biseyimiz yokCanım benim dua edicem senin içinİnşallah bebişin tutunur hayata ❤
Öyle hatırlıyordum canım ama yanlış söylemek istemedim ilk tedavide kaç embrio oldu ? Yada ikicimi buYa konuşmusmuyduk canimdualarin icin cok sagol bizim sebep azosperm siddetli erkek faktöru yani
Ilk tedavide 4 tane 5. Gun embriyosu olusmustu ilki tutmadi ikinciyi denedik işte 2 tane daha dondurulmus embriyo var canmÖyle hatırlıyordum canım ama yanlış söylemek istemedim ilk tedavide kaç embrio oldu ? Yada ikicimi bu
Nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum malesef bende çok üzüldüm. 2 aydır rahim dinlendiriyorduk anca zaman geldi transfer olacağım derken birde bu cıktı ama nasip. Hayırlısı böyleymişAnladım canım, doğru diyorsun ne olacağımız belli değil ama yine de üzüldüm biraz bu yaz yaptırmayı çok istiyordum
Allah’ın bizim için planını bilemiyoruz canım işte, hakkımızda hayırlısı olsun napalım sağlıklı olalım da inşallah gerisi bir şekilde hallolurNasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum malesef bende çok üzüldüm. 2 aydır rahim dinlendiriyorduk anca zaman geldi transfer olacağım derken birde bu cıktı ama nasip. Hayırlısı böyleymiş
Oy maşallah kuzum iyi birikmişIlk tedavide 4 tane 5. Gun embriyosu olusmustu ilki tutmadi ikinciyi denedik işte 2 tane daha dondurulmus embriyo var canm
Insallah olur canim tek olsun tutsun yeterki sen transfer olunca bana mesaj at şoyle yap boyle yap diyimOy maşallah kuzum iyi birikmişİnşallah bu tutar ♥ Bizimde ilk ama sadece tek embrio umut vaadediyor dediler onu dondurduk .
Ya transfer ne güzel 5 ci ayda olacaktıda sabei hoca ortalık düzelmeden gelme dediInsallah olur canim tek olsun tutsun yeterki sen transfer olunca bana mesaj at şoyle yap boyle yap diyim
Allah var gam yok canım .. burda doktor faktörü değil bence bahçecide laboratuvar faktörü var ..Kızlar Cem hoca çok yoğun kabul ediyorum. Belki diğer doktora göre daha az soru cevap olayına giriyor olabilir. Ama benim için tek önemli olan tedavinin başarılı olması ve bebeğime kavuşmak. Merkez arı kovanı gibi. Herkes çok profesyonel. İşlerini çok iyi biliyorlar. Benim başka hastanedeki ilk tedavimde oluşan üç embriyomun üçü de beşinci gün blastosit olmuştu şimdi altı embriyomun ikisi altıncı güne gitti. Merkeze çok güveniyorum, işlerini doğru yaptıklarına eminim. Bence bu tedavide en önemlisi bu, gerisi Allah’ın takdiri. Bu konuda en iyi bildiğim şey, güvenmediğin bir merkezle devam edemiyorsun.
Canım ilk embriyo kalitem 4bc idi ama tutmadı biliyorsun ikincisi 3bb embriyolog transfer öncesi seninle görüşme yapıyor görüşme yaptığında ilk embriyo daha iyiymiş ama bu embriyoda gebelik vadediyor demişti çok da Kaliteye bakmıyorsun aslında.Ya transfer ne güzel 5 ci ayda olacaktıda sabei hoca ortalık düzelmeden gelme dedigaliba biraz uzayacak süre ama öncesinde dikkat ettiğin birşey varmıydı canım nasıl rahim hazırlanıyor ? Yurdışından gelicem için ilaçlarımı siz yazın ben orada başlayım dedim onuda kabul etmedi doktorum benim gözetimim altında olsun dedi çok merak ediyorum çok heycanlanıyorum . Kesinlikle canım olsunda yeterki . Kuzum tecrübene dayanarak soruyorum ilk embrio kaliten neydi ikinci transferdeki embrio kalitesi neydi biliyomusun ?
Aynen canımAllah var gam yok canım .. burda doktor faktörü değil bence bahçecide laboratuvar faktörü var ..
Aynen öyle canım benim herşeyden önce sağlık biraz sabredeceğizAllah’ın bizim için planını bilemiyoruz canım işte, hakkımızda hayırlısı olsun napalım sağlıklı olalım da inşallah gerisi bir şekilde hallolur
Ağhh yinemi iğneCanım ilk embriyo kalitem 4bc idi ama tutmadı biliyorsun ikincisi 3bb embriyolog transfer öncesi seninle görüşme yapıyor görüşme yaptığında ilk embriyo daha iyiymiş ama bu embriyoda gebelik vadediyor demişti çok da Kaliteye bakmıyorsun aslında.
Transfer süreci hızlı ilerliyor zaten Transferden bi on 12 gün önce Rahim kalınlaşmasını sağlayan bi hap var ona başlanıyor o arada muayeneye gidiyorsun bakıyorsun rahimde bir problem var mı Rahim kalınlaşmış mı diye bakılıyor eğer her şey normal se 5 gün kullanman gereken antibiyotik ve Transferden sonrası da dahil kullanacağın iğne başlanıyor sonrasında transfer tarihi belirleniyor Zaten.
ben Transferden 2-3 hafta önce sağlıklı beslenmeye başladım Abur cuburu çıkarttım hayatımdan makarna pilav yemedim ekmek yemedim transfer sonrası da bu şekilde ilerledim
Canım senin perde tam mı bende de var da hsgde çıkmıştı. Doktor bana düşük yapana kadar müdahele etmeyeceğiz demişti, yarım perde benimki.Ilk kez ovulasyon testimi pozitif gordum cok net doktor sabah deneyin dedi perde olmasina ragmen tahimde sizce ne yapmaliyim
Insallah canim insallah o dedigim igneleri kendin vurulmuyosun aile hekimine yada acilde vuruluyosun alçadan yagli bi igne. Adetin 3. Gunu basliyosn ilaclaraAğhh yinemi iğneben opu sonrasıda beş gün kullandım vallahi artık piskolojim kaldırmıyor panik atak gibi oldum nefes alıp vermeye zorlanıyordum iğne yaparken neyse artık yapacak birşey yok kullanıcaz yeterki sağ sağlim kucağımıza alalım peki adetten kaç gün sonra başlanıyor ilaçlara kuzum ? Makarnasız bir hayat çok zor olmalı en sevdiğim yemek ..
Kesinlikle canım benim bencede bakmıyor kalitesine allah ol derse oluyor . Benim 2 taneyi attılar dondursak bile çözerken ölür diyebirtanem var inşallah o beni üzmezde tutar . Bizdede şiddetli erkek faktörü var insan başına helmeden anlamıyor . Doktorum 5 gün hala embriom dondurulmadıpında kalitesiz oldu için 6 günü bekliyelim diye aradığında . Bizede tese önerdi testislerdeki sperm dışarı gelenden daha iyi ola biliyor dedi yarı yarıya yapacam bidahakine dedi ama inşallah gerek kalmaz diye umuyorum . Ancak krdeş düşünürsek gerek kalsın
Anladım canımInsallah canim insallah o dedigim igneleri kendin vurulmuyosun aile hekimine yada acilde vuruluyosun alçadan yagli bi igne. Adetin 3. Gunu basliyosn ilaclara
Ben de Aile hekimine gitmiyorum zaten özele gidiyorum canım böyle durumlarda çok yürümedim Benim evim 3. Katta aile hekimi de biraz uzak bir daha merdiven inip yürümiyim diye arabayla özel hastaneye gittimAnladım canım ♥ Söylediğin için teşekkürler benim orda sağlık ocağı iğnrmi yapmıyor aile hekimimde yok galiba özele gitmem gerekbuda yurt dışında yaşamanın dezavantajı zaman günler felsn zor oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?