Baheme gelen misafir

haydeç, beni ağlatın kız
allah senin gönlüne göre versin arkadaşım
eline çok büyük bir fırsat geçmiş herkeze nasip olmaz böyle güzel bir iyilik yapmak
insanların çilelli olanları gibi hayvanlarında çileli olanları var
bu hanım şanslı sizinle tanışmış ,umarım geleceğide şanslı devam ederrr

canım ya kıyamam ...rabbim herkesin gönlüne göre versin...evet çok haklısın..şimdi bu yavrular ne olacak ..bakalım sağlıklı bir şekilde dünyaya geleceklermi...keşke doğumu benim bahçemde yapsada ben de yardımcı olabilsem...ama başka yerde yaparsa bilmiyorum ne yapabilirim..neyse bekleyip görücez..tüm hayvan dostlarıma sevgiler selamlar...

ay ablam kız zaten duygusalım hayvanlara karşı..aglattın beni.senağlama
ya enişteme söle o yapsın bi yuva ona.bahçenizde bakın.kıyamam ben ona..çok zayıfya.dişi köpekleri pek istemezler ama benimde dişi köpegim var sonuna kadarda bakacam...ablam adı şanslı olsun...biliyonmu o köpek sizin kapınıza geldi.sende ona bakarak sevap işliyosun.ALLAH senden razı olsun...barınakta yaşayamaz ölür bu köpek bence.....strese girer.bebeleride ziyan olur...

ben köpeğe verdiğim suyun ekmeğin hesabını yapmıyorum tabi ki çok fazla yükü yok hatta hiç yükü yok. ama köpek hamile ve ciddi anlamda bakıma ihtiyacı var. vitamininden veteriner bakımına kadar... elimizden geleni yapsak da yeterli olmuyor. resimlerde de göründüğü gibi...

çok haklısın.bu haliyle barınağa vermek bana da pek doğru gelmiyor. ama bilmediğiniz bişey var;yaşadığım yerde ki insanlar... köpek benim bahçemde doğum yapsa da,bahçemin çevresi açık olduğundan kısa bi süre sonra,ben veya eşim hiç görmeden köpek yavrularıyla birlikte kim bilir nereye atılacak... sakarya nehrinin kenarında öyle başıboş ve bakımsız kalmasındansa bakımevine göndermek daha mantıklı göründü gözüme.

dediğim gibi şu köpeğe verilen suyun ekmeğin hesabını kimse tutmaz. ki küçük oğlum da dahil hepimiz köpeğin bize alışması için elimizden geleni yapıyoruz. ama biraz önce de söylediğim gibi yaşadığım yerde ki insanlar... öyle korkutmuşlar ki... toparlamak oldukça zor oluyor...

canım benim kıyamam sana a.s.

kız bi görsen öyle tatlı ve öyle ürkek ki. bir de öyle sessiz..inan havladığını bile duymadım...şimdi bile bahçede sessizce oturuyor
enişten bile biliyorsun köpek istemezken o bile sahiplendi köpeği :)

ben de barınakta yaşayabileceğine pek ihtimal vermiyorum ama...

Eee bugun nasıl bakalım ismi hala yokmu haydeç ablam benmi göremedim yoksa :uhm:
Nasıl alışabildimi yemesi içmesi nasıl :1hug:

Eee bugun nasıl bakalım ismi hala yokmu haydeç ablam benmi göremedim yoksa :uhm:
Nasıl alışabildimi yemesi içmesi nasıl :1hug:

eylülüm var tabi şanslı dedik ama ben kızım diyorum..canım ilgin için teşekkür ederim..evet kızm çok alıştı artık..çok yakınımıza kadar yaklaşıyor..ama ben kendi alışsın diye yanına yaklaşmıyorum kendi geliyor artık..ama dokunamadık daha hanımefendiye..zamanla oda olur belki..ya biz çok alıştık şanslıya..ne olacak bakalım.. çocuklarımla konuşuyoruz onlarda bahçede bizimle kalmasından taraftar. hayırlısı olsun..sonucu hep beraber göreceğiz...Şeniz

ablam kalsın ya....ben çok üzüldüm .resmen kemikleri sayılıyo zayıflıktan.:çok üzgünüm:bide hamile canım kıyamam..

ablam kalsın ya....ben çok üzüldüm .resmen kemikleri sayılıyo zayıflıktan.:çok üzgünüm:bide hamile canım kıyamam..

canım kardeşim bende çocuklarda çok istiyoruz kalmasını..ama sende biliyorsunki bahçe avlum yok...ve komşum biz beslediğimiz için suratını asmaya başladı..doğuracak buralarda başımıza kalacak diye birkaç kez söyledi...yüzüde değişmeye başladı çocuklar ilgileniyor diye..ne yapıcam bilemiyorum..bu gün kayınvalideme çıkıyorduk peşimizden geliyordu..çabuk bahçeye dön dedim..canım ya hemen bahçeye geldi...maşallah ne kadar akıllı bir görsen..neyse bakalım sonuç ne olacak...:sm_confused:

bu gün kayınvalideme çıkıyorduk peşimizden geliyordu..çabuk bahçeye dön dedim..canım ya hemen bahçeye geldi...maşallah ne kadar akıllı bir görsen..neyse bakalım sonuç ne olacak...:sm_confused:
Sevgili haydeç bir kaç gündür takip ediyordum ve sessizce takdir ediyordum sizi.. Bunların hepsi müthiş akıllı zaten, av köpekleri genelde pek havlamayan ses çıkartmayan ırklardır birde ürkekliğini katmış üzerine ve iyice sessizleşmiş:1hug:

Fotoğrafların iki tanesinde dikkatimi çektiği için yazma gereği duydum belki gözünüzden kaçmış olabilir, gerçi fazlaca ilgilenmeye durumum müsade etmez yazmıştınız ama durumu anlatsanız belki bakımını üstlenecek bir veteriner bulabilirsiniz, sağ bacağında bir kist gördüm ben yanılmıyorsam bayağıda büyükçe, ileriki günlerde kemiklerine zarar verebilir neden olduğunu bilemeyiz çünkü ama eğer gördüğüm şey doğruysa bir kontrolden geçmesi şart bu köpeciğina.s.

Haydeç günaydın adı şanslı mı oldun yani ben ingilizcesini yazmıştım koy şunun adını şanslı ya bende isim annesi olayım sevimli dostumuzun

sevgili kallista çok teşekkür ederim... kızım la bende fark ettik bu kist olayını..ama ne yapabileceğimi bilemiyorum..köye bazen veteriner geliyor onlara söylerim bakarlar diye düşündüm... keşke elimden daha fazlası gelse..duyarlılığın içinde ayrıca teşekkür ederim..sevgiler...

Son düzenleme:
çok tatlı topram ne güzel hayır işliyon he
adı yokmu canım
yoksa benim eskiden bi köpeğim vardı coni diye
bu ismi ver istersen
benim oğluşlar görmesin heeeeeeee
yerler vallah

çok tatlı topram ne güzel hayır işliyon he
adı yokmu canım
yoksa benim eskiden bi köpeğim vardı coni diye
bu ismi ver istersen
benim oğluşlar görmesin heeeeeeee
yerler vallah

canım teşekkürler..isim işi hallolmuştur..çıtır arkadaşım şanslı dedi şanslı oldu..birkaç kişi den aynı isim gelince karar verdik şanslı diyoruz....Şeniz

canım teşekkürler..isim işi hallolmuştur..çıtır arkadaşım şanslı dedi şanslı oldu..birkaç kişi den aynı isim gelince karar verdik şanslı diyoruz....Şeniz

elbette şanslı olacak senin gibi merhamet yüklü birisinin kapısına geldiği için :1hug:

slm arkadaşlar..şanslı kızımı merak edenler için bebişlerimiz oldu..ama ben çok üzgünüm..dün gece komşumun arka bahçesinde yapmış bebişler..3 tane...ama sanırım bebişler günsüz dünyaya geldiler...sabah kalkınca haberim oldu...bende gittim baktım..3 tane bebiş 1 tanesi ölmüş..diğeride ölmek üzere...anneleri süt verememiş...bende bebişleri kutuya aldım..anneyide aldım bahçeme getirdim..öleni eşim gömdü..diğerlerinede komşumla süt verdik..çok ağlıyorlardı..şimdi sustular..inşallah küçük olanda yaşar...birazdan fotolarını eklicem...ya ne yapıcam nasıl yaşatıcam arkadaşlar..bilgi verin bana ne olur...anne emzirmiyor bebişleri:uhm:

:teselli::çok üzgünüm::Saruboceq:çok duygulandım inşallah yaşatmayı başarırsın canım

Direk tam sütü vermeyin sakın, sulandırılmış süt verin bebeklere.

Anneye de vitamin desteği kalsiyum desteği şart çok zayıftı

Bir veteriner gelip görebilse keşke ya üfff umarım yaşarllar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…