Direk tam sütü vermeyin sakın, sulandırılmış süt verin bebeklere.
Anneye de vitamin desteği kalsiyum desteği şart çok zayıftı
Bir veteriner gelip görebilse keşke ya üfff umarım yaşarllar ya
ay çok üzüldüm ya.ölmüşlermi.şimdi 1 tanemi kaldı...senağlama
Canım kıyamam ya.. Arkadaşım anne durmadığı içinmi ememiyorlar yani annemi beslemiyor yoksa yatıyorda bebelermi alamıyor memeleri tutamıyorlar, anne beslemezse durum çok kötü, allah yardımcınız olsun canım...3 tane olmuş..1 tanesi ölmüş..sabah çok ağlamış komşum diyor..bana haber verselerdi ben gider alırdım...haberim olmadı... haberim olana kadarda 1 tanesi ölmüş..öbürüde cansız..1 tane var sağlıklı gibi görünen bakalım ne olacak..anneyide ememiyorlar....:1no2:
Canım kıyamam ya.. Arkadaşım anne durmadığı içinmi ememiyorlar yani annemi beslemiyor yoksa yatıyorda bebelermi alamıyor memeleri tutamıyorlar, anne beslemezse durum çok kötü, allah yardımcınız olsun canım...
Yavurlar bulamıyorsa memeyi siz yönlendirin elinizle benim bebeklerimde ilk hafta bulamıyorlardı memeye ben ağızlarını koyuyordum kapıyorlardı. Diğer bebekte iyi değilse hiç mi veteriner yok ya izmitte olsa veterinerimi arayıp gönderecem oraya ama uff burdan elim kolum bağlı olması nasıl sıktı canımı.
ay çok tatlılar ya.insallah yaşarlar...ALLAHIM NE OLUR YAŞASINLAR...:Saruboceq:
ölenede çok üzüldüm ....senağlama.
canım şimdi yanlarından geldim...anneyi emiyorlar artık..yapışmışlar...artık kurtarırlar dedi eşim...annede çok mülayim..hep yanlarında ..kalkmıyor...inşallah hep iyi haberlerini vericem sizlere.... veteriner konusuna gelince...tabiki var ..ama imkanlar canım...
Canım inşallah duaların kabul olur, o güzel yüreğinde karşılığını bulur bu minnoşların büyümesiyle a.s.
Artık emdikleri için sevindim ve inşallah sağlıklarına kavuşur bir an önce toparlanırlar...
1 tane daha oldu..şimdi üç tane bebiş var...sanırım şanslı doğumunu tamamlamadı..daha olurmu bilmem...:Saruboceq:
Ciddimisiniz 24 saati aşarsa ve hala kasılma olur içerde bebek kalmış demektir anneyi kaybedebiliriz. Benim kızımın da 2 gün içerde kaldı anlayamadılar az kalsın ölüyordu bebeğim.
Anneye dikkat edin iyice gözlemleyin halsizse devamlı yatıyor inleme veya ara ara kaslıyorsa muhakkak içerde bebek kalmıştır
onun ve yavrularının yatabileceği bir yaptık hiç kalkmadan orda yatıyor yavrularıyla beraber..her 10 dakikada bir yanlarına gidip bakıyorum... halsiz görünmüyor...şanslının mamasınıda verdim yedi..bol da su içti... dediğiniz gibi halsizlik falan olursa burda bakıcam çaresine....teşekkürler...
Mama yedi ve su içtiyse demek ki iyidir şükürler olsun. Yoksa hayatta yemezdi.
İyi ki orada siz varmışsınız yoksa bu yavrucaklar ve annesi başaramayabilirdi:1hug:
Resimleri ben göremiyorum ama eminim çok tatlı birşeydir...
Bizimde kedi var bugün yarın doğuracak..
Her akşam ilgileniyorum onunlar..
Geçen sene bizim teras katına kaçmıştı orada doğum yaptı..
Kıyamadık aktık yavruları büyüyene kadar...
Haydeç sende çok güzel birşey yapışsın...
Bir sorun olmamasına çok sevindim..
ayy haydeç canım ya sen bitanesin, inşallah bebecikler kocamannnn köpecikler olurlar, ahh analık ah, hayvan deyip geçmemek lazım, insanlarda n bile daha duygulular yaaa, minicik köpecikleri gördüm yüreğim burkuldu, haydecim öksüz bırakma kuzucukları, çok büyük sevaba giriyosun çooookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?