Baheme gelen misafir

canım çok iyi oldu hatırlattığın ilk verdiğimiz süt normal süttü..bundan sonra sulandırırım... zaten 2 aylık bakım la böyle oldu bebişler..demekki benim bahçeme gelmeseydi şanslı kimbilir ne olurdu...biraz bakımla bu kadar oldular...ya ne yapıcam ..çok üzgünüm çok..senağlama.elimden bundan fazlası gelmiyor...şimdi gittim baktım annesine sokulmuşlar uyuyorlar..hele bir tanesinin gözleri belli bile değil...fotolarını eklicem görmenizi istiyorum....:Saruboceq:

ay çok üzüldüm ya.ölmüşlermi.şimdi 1 tanemi kaldı...senağlama

3 tane olmuş..1 tanesi ölmüş..sabah çok ağlamış komşum diyor..bana haber verselerdi ben gider alırdım...haberim olmadı... haberim olana kadarda 1 tanesi ölmüş..öbürüde cansız..1 tane var sağlıklı gibi görünen bakalım ne olacak..anneyide ememiyorlar....:1no2:

Canım kıyamam ya.. Arkadaşım anne durmadığı içinmi ememiyorlar yani annemi beslemiyor yoksa yatıyorda bebelermi alamıyor memeleri tutamıyorlar, anne beslemezse durum çok kötü, allah yardımcınız olsun canım...

şimdi tekrar gidip baktım...evde duramıyorum.. annenin altındalar..anne yatıyor yanlarında ama onlar alamıyor sanırım..çünkü zamansız doğdular...çok küçükler...:Saruboceq:

doğum yaptığı yer..komşumun arka tarafında kum var orası...

kutuya aldım kendi bahçeme getirdim..allahtan şanslı bişey demedi bana...

çok vijdanlı öbür komşum..torunun biberonunu getirdi hemen benim orda süt verdik tatlı bebişe...

minicik değilmi...

Yavurlar bulamıyorsa memeyi siz yönlendirin elinizle benim bebeklerimde ilk hafta bulamıyorlardı memeye ben ağızlarını koyuyordum kapıyorlardı. Diğer bebekte iyi değilse hiç mi veteriner yok ya izmitte olsa veterinerimi arayıp gönderecem oraya ama uff burdan elim kolum bağlı olması nasıl sıktı canımı.

canım şimdi yanlarından geldim...anneyi emiyorlar artık..yapışmışlar...artık kurtarırlar dedi eşim...annede çok mülayim..hep yanlarında ..kalkmıyor...inşallah hep iyi haberlerini vericem sizlere.... veteriner konusuna gelince...tabiki var ..ama imkanlar canım...

ay çok tatlılar ya.insallah yaşarlar...ALLAHIM NE OLUR YAŞASINLAR...:Saruboceq:
ölenede çok üzüldüm ....senağlama.

ay çok tatlılar ya.insallah yaşarlar...ALLAHIM NE OLUR YAŞASINLAR...:Saruboceq:
ölenede çok üzüldüm ....senağlama.

1 tane daha oldu..şimdi üç tane bebiş var...sanırım şanslı doğumunu tamamlamadı..daha olurmu bilmem...:Saruboceq:

Canım inşallah duaların kabul olur, o güzel yüreğinde karşılığını bulur bu minnoşların büyümesiyle a.s.

Artık emdikleri için sevindim ve inşallah sağlıklarına kavuşur bir an önce toparlanırlar...

inşallah canım inşallah...:Saruboceq:

1 tane daha oldu..şimdi üç tane bebiş var...sanırım şanslı doğumunu tamamlamadı..daha olurmu bilmem...:Saruboceq:

Ciddimisiniz 24 saati aşarsa ve hala kasılma olur içerde bebek kalmış demektir anneyi kaybedebiliriz. Benim kızımın da 2 gün içerde kaldı anlayamadılar az kalsın ölüyordu bebeğim.

Anneye dikkat edin iyice gözlemleyin halsizse devamlı yatıyor inleme veya ara ara kaslıyorsa muhakkak içerde bebek kalmıştır

onun ve yavrularının yatabileceği bir yer yaptık hiç kalkmadan orda yatıyor yavrularıyla beraber..her 10 dakikada bir yanlarına gidip bakıyorum... halsiz görünmüyor...şanslının mamasınıda verdim yedi..bol da su içti... dediğiniz gibi halsizlik falan olursa burda bakıcam çaresine....teşekkürler...

Mama yedi ve su içtiyse demek ki iyidir şükürler olsun. Yoksa hayatta yemezdi.

İyi ki orada siz varmışsınız yoksa bu yavrucaklar ve annesi başaramayabilirdi:1hug:

Resimleri ben göremiyorum ama eminim çok tatlı birşeydir...
Bizimde kedi var bugün yarın doğuracak..
Her akşam ilgileniyorum onunlar..
Geçen sene bizim teras katına kaçmıştı orada doğum yaptı..
Kıyamadık aktık yavruları büyüyene kadar...
Haydeç sende çok güzel birşey yapışsın...
Bir sorun olmamasına çok sevindim..

teşekkürler canım..senin pisininde bebişlerini görürüz inşallah...sevgiler....Şeniz

ayy haydeç canım ya sen bitanesin, inşallah bebecikler kocamannnn köpecikler olurlar, ahh analık ah, hayvan deyip geçmemek lazım, insanlarda n bile daha duygulular yaaa, minicik köpecikleri gördüm yüreğim burkuldu, haydecim öksüz bırakma kuzucukları, çok büyük sevaba giriyosun çooookkk

onlar kendilerini kurtarana kadar bakabilirim ancak... biraz toparlansınlar..ya sahiplendiricem yada..barınağa anneleriyle birlikte vermek zorundayım..konumu baştan sona okuyan arkadaşlar biliyorlar...bahçem bakmaya çok elverişli olsa bile..etrafı kapalı olmadığı için onlara bakmam çok zor olacak...bu nedenle sahiplendirmek en mantıklısı gibi geliyor bana..tabi önce büyümeleri lazım...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…