onlar kendilerini kurtarana kadar bakabilirim ancak... biraz toparlansınlar..ya sahiplendiricem yada..barınağa anneleriyle birlikte vermek zorundayım..konumu baştan sona okuyan arkadaşlar biliyorlar...bahçem bakmaya çok elverişli olsa bile..etrafı kapalı olmadığı için onlara bakmam çok zor olacak...bu nedenle sahiplendirmek en mantıklısı gibi geliyor bana..tabi önce büyümeleri lazım...senağlama
Çok kötü bir durum işte barınaklar malum anneye de kıyamıyor insan ama şu olabilir yavrular sütten kesilince onlar için sahip bakarken belki biri hem anneyi hem yavruyu isteyebilir(inşallah umuyorum) bahçesi olanlar özellikle alabilirler. Dilerim barınağa muhtaç olmadan hepside yuva sahibi olur. Barınaklarda aç susuz kalacaklar yada uyutulacaklar
Çok kötü bir durum işte barınaklar malum anneye de kıyamıyor insan ama şu olabilir yavrular sütten kesilince onlar için sahip bakarken belki biri hem anneyi hem yavruyu isteyebilir(inşallah umuyorum) bahçesi olanlar özellikle alabilirler. Dilerim barınağa muhtaç olmadan hepside yuva sahibi olur. Barınaklarda aç susuz kalacaklar yada uyutulacaklar
Türkiye'de ki barınakların çoğu harabe gibi, benim bildiğim Bursa'da bir barınak beş yıldızlı otel gibi evciller için ama devletin ve belediyelerin barınakları felaket halde, çok pis bakın şartlarında yaşıyolar zaten bir çoğuda bakım yapıp sokağa geri salıyor malesef.
Çook tatlılar!:ecrin_bebek:
ınşallah anneye de bebişlere de birşeycikler olmaz.:Saruboceq:
hay senden allah razı olsun ablacım, insanlar kanatsız bir melek görmek istiyorlarsa sana baksınlar Şenizeee torunları görmeye gelmek lazım hayırlı olsun gözün aydına altında takılmayacağına göre et getirmek lazım kemiklimi olsun kemiksizmikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?