Baheme gelen misafir

evet canım konuyu baştan sona okudum, hele az kendilerini kurtarsınlar da o zaman barınağa vermeyi düşünebilirsin, keşke imkan olsa da hep biz bakabilsek dimi, bekarken kirada kaldığımız bi ev vardı, bahçeliydi, o evin kedisi varmış, çok yaşlı bi kediydi, biz oraya ilk taşındığımız sene 1 defa dğurdu ondan sonra bi daha hiç doğurmadı, üzerime sürtününce tüyleri dökülürdü ama ben yine de çok seviodum o zilliyi kaydirigubbakcemile3 hayvanlar insanları karşılıksız seviyorlar, şimdi sen onlara bu iyiliği yapıyosun ya hem allahın yanında çok büyük sevaba giriyosun hem de o köpecikler sana bunun karşılığını mtlaka vercekler Şeniz

Çok kötü bir durum işte barınaklar malum anneye de kıyamıyor insan ama şu olabilir yavrular sütten kesilince onlar için sahip bakarken belki biri hem anneyi hem yavruyu isteyebilir(inşallah umuyorum) bahçesi olanlar özellikle alabilirler. Dilerim barınağa muhtaç olmadan hepside yuva sahibi olur. Barınaklarda aç susuz kalacaklar yada uyutulacaklar

ciddimisinnn barınaklarda öyle mi yapıyolar :1shok:

ay cok sükür ya bende bekliyordum doğumlarını miniklerin
ne güzel bir yüreğiniz var Allah razı olsun sizden

canlarım benim. yavrularını gördüm şimdi şanslının gözlerim doldu kıyamadım hiç. Allah yardımcıları olsun. Bu arada Allaha şükür ki sizin gibi vicdanlı insanlara denk gelmişler. ınşallah onlara iyi bakacak bir hayırsever bulunur.

yaaa bundan haberim yoktu benim..:1shok:çok iyi bakıldıklarını ve sahiplendirildiklerini biliyordum...böyleyse asla ve asla vermem... inşallah sizler gibi hayvanseverlere denk gelirimde ben sahiplendiririm...

Türkiye'de ki barınakların çoğu harabe gibi, benim bildiğim Bursa'da bir barınak beş yıldızlı otel gibi evciller için ama devletin ve belediyelerin barınakları felaket halde, çok pis bakın şartlarında yaşıyolar zaten bir çoğuda bakım yapıp sokağa geri salıyor malesef.

1 tane küçük bey 2 tanede küçük hanım efendilerim var...çok iyiler çok şükür..anneleride iyi..ilk iki bebişten biri de düzeldi...sanırım süt işe yaradı..şimdide annelerini alıyorlar..çok mutluyum çok...a.s

barınak işini şimdilik askıya aldım...ilk amacım iyi birer yuva bulabilirsem...sonra baktım olmuyor... sonucu beraber göreceğiz...çok sevimliler..şimdiden kıyamıyorum kimseye vermeye...:a015:

Çook tatlılar!:ecrin_bebek:
ınşallah anneye de bebişlere de birşeycikler olmaz.:Saruboceq:

Çook tatlılar!:ecrin_bebek:
ınşallah anneye de bebişlere de birşeycikler olmaz.:Saruboceq:

inşallah canım ..teşekkürler.

bebişler ve annelerin son durumu çok iyi görünüyor.......:Saruboceq:artık yarın sabah bakıcam....

Son düzenleme:
hay senden allah razı olsun ablacım, insanlar kanatsız bir melek görmek istiyorlarsa sana baksınlar Şenizeee torunları görmeye gelmek lazım hayırlı olsun gözün aydına altında takılmayacağına göre et getirmek lazım kemiklimi olsun kemiksizmikaydirigubbakcemile3

canım beyazım benim yaptığımı herkes yapar sanırım...çok teşekkür ederim...artık kemikmi olur etmi olur..fisfisfis.sizlerin tercihi tabiki beklerim...kaydirigubbakcemile3başımın üstünde yeriniz var biliyorsun canım benim...:1hug:

arkadaşlar bebişlerden ve anneden iyi haberler veriyorum sizlere...çok iyiler maşallah..fakat gece tekrar 2 yavru daha olmuş ama ölümü doğdular yoksa sonradanmı öldüler bilmiyorum...gece karanlıkta yanlarına çıkıp bakamadım...çok üzgünüm.. ya bu nasıl böyle normalde ölmemeleri lazım...çok zayıf oldukları içinmi öldüler yoksa annelerimi altına alamadı anlayamadım...senağlama

ağlatın kız beni ,allah yardımcınız olsun ,sana güç kuvvet versin bakabilesin
yakın olsak, yardım edebilsek offfffffff offfffffffff

Doğumu göremediğimiz için herşey olmuş olabilir, bebek ters gelmiş olabilir anne plesantadan çıkarmakta geç kalmış olabilir başka şeyler de olabilir doğumlar maalesef çok risklidir

canım topram çok tatlılar ya
1 tanesinin ölmesine üzüldüm
inşallah ötekiler yaşar kolay gelsin canısı

Allah razı olsun haydeç. Ölenlere üzülmemek elde değil ama unutma doğa kanunları da var. Sen olmasaydın belki hepsi ölmüş olacaktı, ama en azından anne ve diğer yavrular yaşıyor.
Anneye de süt vermen iyi olur, ben sokakta doğum yapmış anneye her gün yarım kg tavuk ciğeri ve süt vermiştim, hiç yoktan iyidir ve üstelik ucuz da, ne yapacaksın bazen bir can kurtarmak için kendi boğazından kesmek zorunda kalabiliyorsun ama değiyor.
Ayrıca köpek sütü inek sütünden daha yoğun olduğundan bazı veteriner hekimler sütü sulandırmaya gerek yok diyorlar yeterki soğuk olmasın süt, hiç birşey olmuyor.
Kedilerime de bulduğum köpeklere de normal süt veriyorum, yeterki ağızlarını yakmayacak şekilde sıcak olsun. Soğuk olmasın.
Barınakların durumu içler acısı en iyisi şimdiden çevreye haber salman . Yoksa ne yapacaksın zaten büyüdüklerinde anneleriyle belki başka bir yerlere giderler sen de elinden geldiğince bahçende su ve yemek artığı bulundurursun o bile yeter.
Sana çok teşekkür ediyorum.

ben nasil kacirmisim dogum haberini (

canim sen elinden geleni yapiyorsun. maalesef her dogumda olabiliyor bebek kaybi. cok yakin bir arkadasimin hamilelik süresince vitaminlerle beslenen köpeginin bile bir yavrusu maalesef dogumdan hemen sonra öldü. hatta aksilik olmasin diye gece gündüz basinda nöbet tuttugumuz halde.

sen cok iyi cok güzel bir insansin. minnoslara da cok iyi bakacagindan eminim... ah bir de ayaklansinlar bak o zaman baslarindan ayrilamayacaksin ... offfff tam yemelik bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…