Nişanlınız güvenilecek birine benzemiyor, üzgünüm. Emin olmadan ne barışın ne de evlenin. Böyle biriyle evlilik büyük bir kumar olur.hayır hiç böyle değildi. yada böyle şeyler yapıyodu benim haberim olmuyordu ben yeni yeni yakalamaya başladım böyle şeyleri. birde nişanlandık özellikle nişanlandıktan sonra öğrenmeye başladım
bende onu bekliyorum benden özür dilemesini tekrar güven kazanması için birşeyler için uğraşmasını ve hala arayıp sorduğu dahi yok..
Bence hemen kesip atmayin. 5 senedir tanidigniz birlikte oldugunuz birisi olarak kendisini az cok tanimissinizdir. Kiz arkadaslari ile (iki kizdan bahsediyoruz) bulusmasini sorun yapacaginizi düsünmüstür. Altinda farkli bir sey aramayin cünkü iki farki kiz arkadasiyla bulusmus. Iki kez ayni kiz arkadasiyla bulussa ozaman hakli olabilirsiniz. Nisanlanizla sakin sakin konusun, derdi neymis ögrenin. Sonucuna göre aksiyon alirsiniz.Herkese merhaba öncelikle,
Bir derdim var etrafımda bunu bahsedebileceğim kimse yok sizden fikir istiyorum..
5 yıllık bir ilişkim var. bu kış yaklaşık 6 ay önce nişanlandık. düğün tarihimiz herşeyimiz belli.
Ama bana yalan söylediğini yakaladım en az 3 defa. iş arkadaşlarıyla görüşeceğini söylüyorken başka bir kız arkadaşıyla buluştuğu ortaya çıkıyor(kız arkadaşını ben tanıyorum)
yalnız başına dışarı çıkacağını söylüyor gelmek istediğimde reddediyor beni yine ortaya çıkıyor ki yanında başka bir kız arkadaşıyla yürüş yapıyor (kızı tanıyorum.) ama konuştuklarından haberim dahi yoktu. bana hiç bir şekilde söylemiyor. Ve en son dayanamayıp bana neden söylemediğini sordum neden gizlediğini yalan söylediğini.. beni tersledi ve hiç açıklama yapmadı .
Şimdi yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz hiç bir şekilde birbirimizle iletişime geçmedik.
Kafam çok karışık..
Kafa karışacak bişey yok ben böyle adama hiç hesap dahi sormaya tenezzül etmeden ve bir kelime bile açıklama yapmadan tekmeyi basarım...Herkese merhaba öncelikle,
Bir derdim var etrafımda bunu bahsedebileceğim kimse yok sizden fikir istiyorum..
5 yıllık bir ilişkim var. bu kış yaklaşık 6 ay önce nişanlandık. düğün tarihimiz herşeyimiz belli.
Ama bana yalan söylediğini yakaladım en az 3 defa. iş arkadaşlarıyla görüşeceğini söylüyorken başka bir kız arkadaşıyla buluştuğu ortaya çıkıyor(kız arkadaşını ben tanıyorum)
yalnız başına dışarı çıkacağını söylüyor gelmek istediğimde reddediyor beni yine ortaya çıkıyor ki yanında başka bir kız arkadaşıyla yürüş yapıyor (kızı tanıyorum.) ama konuştuklarından haberim dahi yoktu. bana hiç bir şekilde söylemiyor. Ve en son dayanamayıp bana neden söylemediğini sordum neden gizlediğini yalan söylediğini.. beni tersledi ve hiç açıklama yapmadı .
Şimdi yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz hiç bir şekilde birbirimizle iletişime geçmedik.
Kafam çok karışık..
Suçluluk psikolojisi ile terslemiş yanlış bişeyler yapmamış olsa üste çıkmaya çalışmaz sizi terslemezdiaksine hiç sıkmıyorum küsmem trip atmam görüşsün görüşmesinde bence sakınca bile yok kızları bende tanıyorum benim sorunum neden söylemiyor. sorduğum an da beni tersledi ve yazmadık bir daha birbirimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?