bahtsız başım :)

buzlu_kayfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
92
102
43
33
iyi akşamlar
yaklaşık 1 ay kadar önce akrabamızın yakın akrabasıyla tanıştırıldım evlilik amaçlı
[konuyu biraz detaylı anlatmak istiyorum anlamak isteyenler için]
bana ilk söylediklerinde -hayır tanımak istemiyorum dedim ısrar ettiler fayda etmedi.
onada demişler oda -yeni geldim üni.den durun kendime geliyim hem ya terslerse demiş.
ardan bir hafta geçince merak edip eklemiş beni sosyal medyadan ekledi 4 gün kadar beklettim istemedim çünkü geri çekmeyince o anki psikolojiyle kabul ettim.
anında yazdı bahsedilen kişi benim vs diye herseyi detaylı birşekilde konuştuk hayallerimizden beklentilerimeze kadar.
hersey yolundaydı. . .
görünüş olarak pek beğenmesemde mantığı fikirleri uyuşmaya başladı
zaman geçtikçe bu ucu bucağı olmayan her kadını mutlu edecek iltifatların dozunu yükseltmeye. . . beni benden çok düşünmeye. . .aradığı insanın tam olarak ben olduğumu söylemeye. . .hatta seviyorum sana aşık oldum demeye başladı.
ben ise ona zerre birşey hissetmediğimi sadece hakkımızda hayırlısı diyerek ifade ettim.
sonrasında zaman geçtikçe aslında ne kadar kıskanç.kısıtlayıcı.ve asabi biri olduğunu fark ettim
konuşmayalım ben tam tersiyim-sinirlenemem.tartışmam bile kolay kolay ve sürekli güler yüzlüyüm dedim.
[tabi bu arada denize gidemezsin.sürekli gezemezsin.uzun giyiceksin.düğün yapmayız nikah olur vs vs)
zamanla düzelirim yada sen alışırsın bana dedi.
yalnız biz o arada hala messenger üzerinden konuşup yazıyoruz ben numaramı vermek istemedim
birgün ulaşamayınca vermek zorunda kaldım numaramı . . . 20 gün sonra
artık görüşelim dedik bu ziyarete gidecekti diye görmeden gitmeyim dedi.
anlaştık .
awmde cafede görüşmek için.
ben ondan erken gitmiştim oturdum bekledim. geldi h.geldin dedi sende h.gldn dedim oturdu.
canımlı bitanemli konuşarak geç kaldığı için özür diledi.
bana hediye almıştı onu verdi kolunda boncuk vardı benim koluma takmamı istedi sende kalsın dedi.
sürekli gözleriminde içine bakıyodu uzun uzun. . .
Konusmaktan çok Susup yüzüme baktı
Bir ara bende bunda ters giden bişeylerin olduğunu hissettim(beni çok incelemesinden) bi sorunmu var dedim Hayır yok tabiki dedi. Evlilikle ilgili sorular sordu cevapladım bi soru vardıkii ona çok takıldı -biz evlenince görev için farklı şehirde mecburi 5 ila 7 sene arası kalıcaz dönünce ailemle beraber kalıcaz. . . Abimde evli ama yengem biraz Fevri onlarla kalmalarını istemiyorum dedi. Bende- seni kabul edersem ailenide kabul etmiş sayılırım fakat bu soru için hem erken hemde daha tanısmadık belki sevmiycez birbirimizi bu daha sonraları belli olur dedim tekrar tekrar sordu
Benimle ilgili ne düşünüyorsun dedi eve gidince söylerim sen ne düşünüyorsun dedim oda eve gidince dedi
---bana telefonunda yaptığı klasörü gösterdi bi dünya fotoğrafım vardı
İlk tanısmadan itibaren yazışmaları saklamis ileride çocuklarımız olursa onlara gostericekmis yanımda ablası msj attı napysun kardeşim diye oda ikimiz oturuyoruz dedi. . . (Daha binlerce detay var yazamadigim)
Sonrasında beraber kalktık o gitti ben arkadaşımın yanına geçtim metrobüsteyim buzlukayfe'mmmm dedi .
Ben bunda hala olumsuzluk seziyorum tabi.
Eve gidince soğuk yazmaya başladı. Müsait misin dedi evet dedim aramadi!!!
Bana uzunca msj attı.
Senin bende yerin çok farklı değerlisin fakat Özür dilerim senden elektirik alamadım hakkını helal et. Hiçbişey diyemedim sadece yolun açık olsun dedim
O an başımdan aşağı kaynar sular boşaldı. Direk bilegimdeki bilekligini kopardım ağlamaya başladım. Ben onu kırmamak adına tek olumsuz harekette bulunmadım hoşuma gitmemesine rağmen tek kelime ya tek kelime etmedim. . . Belkide 2 3 gün sonra ben kırmadan olumsuz olduğunu soyliycek tim ama onca şeyden sonra bunu çekinmeden söyledi.
Çünkü asıl bunu yazması gereken kişi bendim zerre imada dahi bulunmadım olumlu... O degilmiydi bana aşk naraları
Atan o degilmiydi ölüp biten o degilmiydi gözlerimin içine bakıp kalan ve yine degilmiydi daha ortada fol yok yumurta yokken doğmamis çocuğumuza isim koyan şimdi sizlere soruyorum ablalarım arkadaşlarım ben anlam veremedim siz söyleyin nedir ters giden? Ne oldu ben bişey anlamadım!
-fotoğraflarımı görmemiş olsa diycem beni beğenmedi.
--aklıma hiçbişey gelmiyor. Faceden sildi bende her yerden sildim engelledim tamamen tüm bağlar koptu gitti.
3 gün oldu zoruma gidiyor uykularım kaçtı depresyona girdim. . . Hiç iyi değilim aklımda sürekli!!! Sevmiyorum bişey hissetmiyorum neden böyleyim? ??
Bişeyler yapmak istiyorum arasın en azından gerçekten Özür dilesin istiyorum canım yanıyor.

8

Birşey hissetmediğim adamdan böyle bir mesaj gelse üstümden yük kalkardı. Oh be derdim.

Ilgisine alışmışsınız sanırım. Adam dengesiz davranınca üzülmüşsünüz. Geçer yakın zamanda.

İlk cümlesinden saplantılı olduğu belliymiş adamın.
Bunun için mi üzülüyorsun?

Adam baktı ki sen olumsuz cevap vercen.
Totomu kurtarayım ben reddedeyim dedi. Sana onları yazdı bence

20 günde sosyal medyada bu kadar ilerlemesi zaten garip degil mi? O senin olumlu bi yanıt vereceğini hissetseydi elektrik alırdı gerzek, bunun icin mi depresyona girip uykuların kaçıyo hiç üzülme, hayatımdan bi dengesiz geldi geçti de,iyikide gecmiş... Geriye dönüp bişi yapmasını falan isteme bak önüne koparmışsın zaten bütün bagları

Aman aman sakın !

Bu durumu hırs , gurur falan yapıp bir şeyleri kurcalama .

Yahu adamı zaten beğenmedin hadi onu geçtim bi dolu kısıtlama saçma sapan haddi olmayan , hadi onu da geçtim ailesi ile yaşamak ???

İyi ki elektrik alamamış diye dua et bence .

Senin olumsuz olacağını farketmiş, o önce davranmış. Sen de elinden kaçırınca kıymete bindirmişsin.

Bi sürede olsa sevmedgın bi adamda olsa ilgi görmek kadınlara iyi gelir sadece alışmışsın.Boşver gıtsın sen ıyılıgınle kal o kabalıgıyla..

Fotoğraflarda insanlar çok farklı çıkabiliyor. Beğenmemiş olabilir yani.

Amaaan boşverin, dengesizin teki için üzüldüğünüze değmez.

Allah'ın sevilen kuluymuşsun.Yat kalk dua et.
Psiko bu,ağır manyak hem de.
Düğün olmaz nikah olur demesinden,karşında konuşmayıp uzun uzun gözlerine bakması bile ağır manyaklığın kanıtı.
Özür dileyince ne olacak merak ettim.
Ergen kızların düştüğü hataya düşme sakın.
Erkek başta çok ilgilidir,sonra aniden ilgiyi keser ve kızlar buna köle olur falan.

Olur öyle arada. Lütfen egonuz sarsilmasin. Gerçekten elektrik uyumu diye bir şey var. Belli ki o senden bir ışık gorememis.

Ve hatta senin reddedecegini düşünüp reddetmis de olabilir ama erkeklerden böyle numaralara başvuran var mı bilemiyorum.

Peki siz olumlu mu bakıyordunuz olumsuz mu?

Kim olursa olsun beğenmesen bile ilgi her zaman hoşuna gider bi kere görüştüğün adama aşıkta değilsin sadece ilk hamleyi onun yapmasına üzülüyosun bu kadar kurcaladığına bile değmez canım inanki çoğu kadının başından geçer gün gelir oh be dersin hayatının gerçek aşkını bulunca takılma derim

Siz bu kisiden hoslanmadiginiza eminmisiniz? Bence sizin icin en hayirlisi olmus, ya o msji sen atmis olsaydin ve o kesinlikle kabul etmiyorum deyip, pesinizi birakmasaydi?
Üzerinde fazla durmayin derim.

sen olmaz diyince ok ama o diyince mi olmadı
e zaten biri diyecekti
adam dengesizmiş ohkurtuldum de gitsin

ama resmen o senden önce reddetti diye içine dokunmuş

Bana gore ALLAHIN sevgili kuluymussun ki o demis seni zorda birakmamis sen hoslanmasanda konusmaya devam edecekmisin gibi bir potansiyel hissettim sende (sanki kirmamak icin gorusmeye devam edecekmissin gibi)
1. Ailemle yasayacagiz dedigi an ben zaten masada birakir giderdim herhalde.
2. Adamin durust davranmasi seni sinirlendirmemeli sevindirmeli. Ya senle oylesine takilsaydi?
Yada sendne hoslanip herdeyi burnundan getirseydi? Birde evlendigini düşünsene, onu yapma bunu yapma ustelik ailesiyle ayni evde...

Bence bosuna aglamissin hemde begenmedigin biri icin.
Gurur neye gurur? 3 gun aglanilmazki sen demedin o dedi diye.
Takilma boyle seylere
Kurtulmanin verdigi rahatligin tadini cikar.
Birisi ailemle yasayacagim dediginde arkana bakmadan kac o yerden.
Valla senin ailen benim ailem. Ailwnide dusunuyorum gibi laflara erkekler tav olur ama o hayati gercektende yasatirlar. Agzindan bir kere tamam yasarim dedinmi yandin... sen yasarim demistin diye tepene binerler o evdede bin bir huzursuzluk.

Adam ne istediğini bilmiyormuş. Bende zamanında böyle bir malla muhattap olmuştum ne yazıkki. Görüşmeden önce aşık gibi davranıp görüşüp elektrik alamadımın arkasında sığınıyor. Ayrıca elektrik alamadığın kadına mmm diye adını hitap etmek nedir? Aynısı valla gerizekalılar
Sonucu farkedip önce davrandılar olay bu
Bende birkaç gün çok zoruma gidip üzülmüştüm ama geçiyor
Değmez inanki üzülmene
Ben gördüğümde insan olarak bile değer veremiyor hale gelmiştim
O derece silikti çünkü

niye sen de düşüncelerini yazmadın.
ben de senden elektirik alamadım beğenmedim vs. diye.
zaten ben seni reddedecektim filan
yazsaydın ya.
sessiz kalmanı anlayamadım
özür beklemen de hata.
kaba bir şekilde olsa da olmayacağını belirtmiş uzatmamış işte.
ne güzel.
sen de beğenmemişssin uzatmaını alemi yok ki.

3 gün önce gördüğün daha tanımadığın bir adam için mi depresyona girdin?

yorumlarınız için teşekkür ederim:)
fazla kırılgan yapıya sahibim bu yüzden sanırım bu kadar etkileniyorum
-kesinlikle ona karşı zerre bi his beslemedim üstelik olumsuz bakan taraf oldum defalarca konuşmayalım diye direten taraf ben oldum.
beni yaralayan iki durum söz konusu:
1. O AN NEDEN SÖYLEMEDİM Kİ zaten benim fikriminde olumsuz olduğunu!
2.sürekli sözleriyle yaptıklarını bağdastırıyorum .
bunlarıda geçiyorum neden kafama takıyor ağlıyorum.
ben karsımdakileri kırmamak için kendimden ödün verirken insanlar neden hiç ölmeyecekmiş gibi kalp kırabiliyorlar??
LÜTFEN bu durumun normal olup olmadığını söyleyin
sürekli aklıma gelmesi tüm olayların... normalmi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…