• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

canım bnm hiç kütük kldrck kdr param olmdı dha taşları kldramdım ilk görevi tamamldm hast yrdmcsıyım ama ne müşteri varr ne bişi oldgum yerde kldım önerin var mı
sen ne dıyon bıle anca daha 4 tas kaldırabıldım
daha benımkılerde oldugu gıbı duruyo.
müsterı günlük 4 tane gelıyo bugünküler gelmısdır.
yarın sabaha damlarlar gene onlar olmasa halımız harap zatı
sabahı bekle gelsınler.

benım elımde de 2. 64 para kaldı mallar da satılmadı bende beklıyom öle

yada pazara az ucuz mal cıkar sermaye etmek ıcın
bıldıgım anca bu kadar
aha malım satılmıs
hangı server desın 2 deysen bana bıraz mal yollayabılırsın

aynı safa aycıcegı bıgı bısey

canım bnm hiç kütük kldrck kdr param olmdı dha taşları kldramdım ilk görevi tamamldm hast yrdmcsıyım ama ne müşteri varr ne bişi oldgum yerde kldım önerin var mı

canım gunluk müşterı sayısı 4 .4 kişi geldıyse bıda müşterı gelmez ama gece 1den sonra oyun atekrardan gır cık ozman musterı gelıyormuş
bıde sveıye atladıkca musterıelr daha çok paar verıyoalr urünlerpahalılasıyorya

ay ne çok bahçivan oynayan varmış ben bugün başladım:)

canım ilktavsiyelrın bendne gelsın pazra pek urun çıkarma bırıktır urunu. tohumluk uurn al ilkbaşalrda zorda kalamzsan pazrdan uurn alma .müşterı sen urunu satana kadr gıtmez elınde urun varsa ver yoksa sonrayı tıkla

yollayım dıcem ama anca ıkı saat sora hasat edebılcem
beklersen yollayabılırm ancaopuyorumnanaktan

hos geldın selamŞeniz

canım ilktavsiyelrın bendne gelsın pazra pek urun çıkarma bırıktır urunu. tohumluk uurn al ilkbaşalrda zorda kalamzsan pazrdan uurn alma .müşterı sen urunu satana kadr gıtmez elınde urun varsa ver yoksa sonrayı tıkla

hoşbulduk kızlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için bugün başladım aslında hiç ürün biriktirmedim bugün bahçe temizliği yaptım hep:)) otları kaldırmaya bitirmeye çalıştım bayada azalttım ilk gün için iyi çalıştım sayılır:)

Back
X