Bahvanlar Diyar Paylam alan

iyi geceler kizlar bahcemin son hali
taslarim hala duruyor para biriktiriyorum hepsini birden kaldiricam
umarim yani:lepi:

subal Oyuncusunun Bahçe sergisi

baranımm Oyuncusunun Bahçe sergisi bu da benim bahçem taşları kaldırıyorum bi umutla ama ne para var ne altınnn

10 puannnalkisalkisalkis

bumuyani,aksi,gimizili,dduygusall sizlerinkini şuan oylayamıyorum değerlendirme var gözüküyo sonra inşallah ama hepsi çok güzel

bu da benim bahçemin son hali
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi

bugün sitede sorun mu var...bir türlü açamıyorum bahçemi...forumda yanlış okumadıysam server4 ve 5 yoldaymış...

bugün sitede sorun mu var...bir türlü açamıyorum bahçemi...forumda yanlış okumadıysam server4 ve 5 yoldaymış...

ben açtım canım bahçemi ama dün bende de sorunlar oldu.Zaten giriş yaparken server 4 ve 5 çıkıyor.Belki onların hazırlıkları yüzünden böyle oluyordur.

Merhabalar herkese.......

Bu oyunu dün gece yarısı oynamaya başladım.Henüz çok bir şey anlamış değilim.

Ürünleri yetiştirip hasat ettim;ama gelen müşterilere satamıyorum.Çünkü sadece ürünleri satmak istiyormusun......HAYIR ve SONRA seçenekleri çıkıyor ve evet deme olanağımın neden olmadığını henüz anlayabilmiş değilim.Ayrıca ürünler pazara nasıl götürülüp satılıyor.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.Oyun işinde çok acemiyim ama bu çok hoş bir oyun.Devam edebilmeyi istiyorum.Lütfen beni aydınlatabilirmisiniz.Hemen hemen hiç bir ayrıntıyı bilmediğimi düşünerek cevap verirseniz bana çok yardımcı olursunuz.Şimdiden çok teşekkürler.Bereketli ürünler dilerim.a.s.a.s.a.s.

3 cü server Kullanıcı ismim BİOLOG

günaydın bayanlar...

gördüğüm tüm bahçeleri oyladım....

beyzuscuğum elinde yeterli miktarda ürün olmadığı için evet tuşu görünmüyordur sonraya bas müşterini boş göndrme...

isolde seni kontakt listeme ekledim,sırayla herkesi ekleyeceğim...

elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

Teşekkürler canım........
Şu anda işteyim saat 13 olsunda çıkıp eve gideyim ve oyunumu oynayayım diye sabırsızlanıyorum.Halbuki git evini temizle,ütünü yap değil mi...Yok kafaya koydum ürün yetiştireceğim.Biraz bir şeyler öğreneyim de sizlerle alış-veriş yapalım değilmi....Sağol canım.....

kizlar bu benim müsteri 172 havuc a 3,22 kl diyo manyakmi ne az degilmi yaf
pazarda daha pahaliya satarim ben:mymeka:

yok ben bazen hesaplıyorum eğer azsa satmıyorum,geçen de biri az parayla bol salatalık istedi eli boş döndü..ben de pazarda sattım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…