efferin calis calisvereliniortak o kütüklerin hali ne öyle:umursamaz:-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
efferin calis calisvereliniortak o kütüklerin hali ne öyle:umursamaz:-tatlicadiarzu-
farkındaysan sen daha taş kaldırıyon baksana 55 kl çıktı die sevinion.naniknaniklülülülülülü
Benim taşlarım bitti şekerim kütüklerimden de 2 tane 255 kl çıktıdelikafadulden
Ama göz zevkin bozulduysa ürün satayım sana kaldırayım kütük -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kızlar merhaba bugün yeşilmadde temsilcisi oldum ve bana kırmızıbibele brokoli lazım elinde olan varmı tohumluk almak istiyorum
:gitme: hem tertipsiz hemde uyanik bahcivansin sen:dilcikar: nerde para bende git kokusmus sebzelerini baskasina kakala:roflol:
sen görcen tertibi az para kazanayım -hoş şu halde bile senden zenginimdir ama- :umursamaz:bütün kütüklerimi kaldırıp hergün şafak bilmem kaç yazıp ürünlerimi öle ekicem.hihoyyythihoyyytSonra dicen ki aaa bu kızın bahçesi ne güzelmiş öle kıskanıcan hatta ama nazar etme ne olur çalış senin de olur-tatlicadiarzu-naniknanik
temem be mafoldumben
ama soganlarini ekerkene dikkat et gazliim deme aci olurlardelikafadulden:roflol:![]()
server 3teysen tohumluk brokoli verebilirim kırmızı biber yetişiyo daha
server3 teyim canım sözleşme gönderirsen alayım
hepinizin bahçesi oylandı bayanlar....
ben de harıl harıl ıspanak yetiştiriyorum,5000 ıspanak istediler elimde 1000 tane bile yok...
:sinifsinif:
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi
oyladım canım
Kolay gelsin bu arada bahçen güzel olmuş
ee şimdi kim bana kuşkonmazla ayçiçeği göndericek, 2 tanecik tohumluk
ee şimdi kim bana kuşkonmazla ayçiçeği göndericek, 2 tanecik tohumluk